Egyszerre két pasival bújt ágyba Miley — fotó
2014. február 07. 18:58
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Ez Miley!?? Nem ilyen az arca! Na mindegy, rég bolond.
2014. február 07. 19:03
Egészségére! Kíváncsi vagyok milyen betegségeket fog összeszedni...
2014. február 07. 19:06
|
|
Frostúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 195623 offline
|
nem tudom hogy milyért akad ki mindenki akad ki mindenki még jobban minden egyes cikknél ami megjelenik róla.szerintem már meg lehetett szokni, hogy miley ilyen, hiszen tőle ezek már alap dolgok
2014. február 07. 19:11
Hogy juthatott idáig... ha nem lenne ekkora hülye már rég felszívódott volna... De lenne!!
Diala: Fogalmam sincs...
Diala: Fogalmam sincs...
2014. február 07. 19:14
na kezd uncsi lenni hogy, minden egyes villantós képéhez egy újabb cikk kapcsolódik :/, nem értem mit kell ezen annyit csámcsogni
2014. február 07. 19:18
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Ez a nő hivatalosan is nemnormális lett! Egyik botrányán sem akadtam ki enyire,mint most... Ez már sok! De hogy még ő maga tölti fel a Twitterére a fotót...
Ki a franc kiváncsi az ő nemi életére?
Ez már a dicsekvés,na meg a magamutogatás lvl 99 !!!
Persze nem tudom mit mutogat hisz melle sincsen! Megdöbbentő milyen nagy k***a lett,már csak sajnálni tudom...
2014. február 07. 19:20
Idézet (mogyeszka @ 2014.02.07. 19:18)
Ez a nő hivatalosan is nemnormális lett! Egyik botrányán sem akadtam ki enyire,mint most... Ez már sok! De hogy még ő maga tölti fel a Twitterére a fotót...
Ki a franc kiváncsi az ő nemi életére?
Ez már a dicsekvés,na meg a magamutogatás lvl 99 !!!
Persze nem tudom mit mutogat hisz melle sincsen! Megdöbbentő milyen nagy k***a lett,már csak sajnálni tudom...
Ez baromira nem a nemi élete, csak egy werkfotó. Ezzel reklámozza a magazint, amiben szerepel.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. február 07. 19:24
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
hát ez borzalmas
2014. február 07. 19:26
|
|
Naluvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 202304 offline
|
ezen már nem lehet meglepődni , folyton csak azt halljuk vagy olvassuk , hogy miley lefeküdt ezzel azzal. Őszintén hogy elmondjam , nagyon kevés esély van arra , hogy visszakerüljön a régi miley.
2014. február 07. 19:29
|
|
AnnaMetálúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 192356 offline
|
Nem értem egyáltalán ki a f*aszt érdekel az, hogy kivel feküdt le vagy ehheypz hasonló baromságok. Ha más pucérkodik az el van nézve....nem szeretem a csajt, de ez már unalmas, hogy minden csöcs vagy seggvillantásáról gyorsan cikket ír valaki na meg 100 ember gyorsan hozzá is szól, hogy "fú már de undorító....meg már ennél nincs lejjebb" stb. Szarik rá a csaj, hogy ki mint mond róla....de ezzel senki se lesz több, hogy fikázza, mert milyen gusztustalan. Vannak akik pont ugyan ezt csinálják és mégsem lett tömeghisztéria belőle, hogy csöcsöt villantott magazinban az allető...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. február 07. 19:31
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Betti-Mary teljesen igazad van. Már rég mindenki elfelejtette volna a botrányait, ha nem cikkeznének róla annyit. Már kezd odáig fajulni, hogy nem a munkájából, hanem a róla készült cikkekből, és az utálkozó kommentekből él. Mindenkinek mondom: Utálod a botrányait? Én is. Azt akarod, hogy befejezze? Én is. Igaz, hogyha nem foglalkoznánk a kommenteléssel annyit, akkor enyhülne a dolog? Igaz. De azért mégiscsak kommentelünk? Igen. Jó, hogy erről beszélek, a kommentemben.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.