Mila Kunis smink nélkül állt modellt
2014. február 08. 09:57
|
|
ella.bella99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 7 Azonosító: 211425 offline
|
Jó képek lettek
2014. február 08. 14:04
|
|
Szabinacicaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.23. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 213925 offline
|
Még igyis szép
2014. február 08. 22:12
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
A 2.kép nagyon szép lett:)
2014. február 09. 09:59
|
|
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline
|
Mindig is tudtam,hogy nagyon szép nő,de most így még gyönyörűbb. És becsülöm,hogy vannak még olyan sztárok akik smink nélkül a kamerák elé állnak.
2014. február 09. 18:09
OMG
Mia egyszerűen gyönyörű, és csoda, hogy akadnak ilyen sztárok is, akik bevállalják a smink nélkül
2014. február 09. 18:22
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Smink nélkül egyáltalán nem szép a csaj (mondjuk számomra sminkben sem egy nagy durranás hiába mondják sokan milyen csodaszép). A paparazzi képek is ezt bizonyítják. Itt ugyan erősen ki van festve a szeme, mégis látszik hogy smink nélkül simán elmegy mellette bárki az utcán. A műtermi fotókon ugyebár kihasználják a megvilágítás előnyeit + látszik hogy azért némi kence-fice került rá. És tényleg nem véletlen a szürke fotó. Kevésbé látványosak az előnytelen vonások.
Furcsa, pedig az Ukrán nők híresek a különleges szépségükről. Pl. Milla Jovovich erősíti ezt a tételt ellentétben Milával.
Nem kell ám támadni most azért mert nem hajtok fejet a kérdéses szépsége előtt.
Furcsa, pedig az Ukrán nők híresek a különleges szépségükről. Pl. Milla Jovovich erősíti ezt a tételt ellentétben Milával.
Nem kell ám támadni most azért mert nem hajtok fejet a kérdéses szépsége előtt.
2014. február 09. 18:27
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Illetve, ha már itt tartunk , hogy az ukrán nők elég nagy része szép, ez tényleg igaz, illetve én még az oroszok mellett rengeteg gyönyörű belorusz nőt is láttam már, volt olyan lány, aki smink nélkül is(!!) olyan gyönyörű volt, nem csoda, hogy minden pasinak leesett tőle az álla, mikor meglátta az utcán. Én meg csak irigykedtem:)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: