A Star Trek legendás sztárjánál krónikus obstruktív légúti betegséget állapítottak meg, és kéri rajongóit, szokjanak le a dohányzásról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Leonard Nimoyt tüdőbetegséggel diagnosztizálták
2014. február 07. 15:38
2014. február 07. 16:44
Úúú, na ilyenkor adok hálát, hogy nem szoktam rá a dohányzásra. Csupán a szagát se bírom elviselni.
2014. február 07. 18:21
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Sajnálom remélem meggyógyul
2014. február 07. 19:23
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Gyógyuljon meg.
2014. február 07. 20:01
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Az nagy baj... Gyógyulást!
2014. február 11. 17:17
|
|
TomDelongefanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 217976 offline
|
Gyógyulást neki
2014. február 27. 22:48
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Tudom, most kegyetlennek tűnhetek, de azt hiszem a "Gyógyuljon meg!" típusú jókívánságok feleslegesek, bár lehet, hogy már csak én gondolom így, akiknek több közeli hozzátartozója is elhunyt tüdőbetegségben (tüdőrák), aminek az oka nem volt más, mint az a fránya cigaretta.
Minden esetre, ha a teljes felgyógyulására sok esélyt én nem látok és minden bizonnyal ő sem, remélem, hogy sokáig küzd majd még a betegsége ellen és hamarosan jobban lesz.
Minden esetre, ha a teljes felgyógyulására sok esélyt én nem látok és minden bizonnyal ő sem, remélem, hogy sokáig küzd majd még a betegsége ellen és hamarosan jobban lesz.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: