Starity

King Kong (2005)

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2005. december 17. 09:04 #21
csapoati
csapoati
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 476
Csatolások: 23
Azonosító: 1060
A film jó, de semmi több. Néhol eléggé döcögtek az effektek (a dinók lába közötti futkározásnál), a hajós rész meg a vége meg nagyon el lett nyújtva. A 30-as évek New Yorkját viszont állati szépen megcsinálták.
2005. december 17. 10:37 #22
Máté
Máté
új tag
Hozzászólás: 32
Csatolások: 0
Azonosító: 5992
Nekem nagyon tetszett a film, ebben a filmben láttam eddig a legjobb speciális effekteket, nagyszerű volt a kivitelezése.King Kong és a dinók teljesen élethűek voltak.A történet is nagyon jól fel volt építve, a színészek is jók voltak, és a rendezés meg fantasztikus volt.Csodálatosan megcsinált megható film, jobb mint az eredeti, és ráadásul van benne egy nagy adag társadalomkritika.Ilyen szemét Amerika, mint amilyen a filmben volt.
Bravo Peter Jackson, Bravo!!! thumbsup.gif 10/9.
2005. december 17. 12:38 #23
Joe-ker
Joe-ker
Hozzászólás: 1401
Csatolások: 1525
Azonosító: 175
Idézet(Máté @ 2005, December 17. - 10:37)
Nekem nagyon tetszett a film, ebben a filmben láttam eddig a legjobb speciális effekteket, nagyszerű volt a kivitelezése.King Kong és a dinók teljesen élethűek voltak.A történet is nagyon jól fel volt építve, a színészek is jók voltak, és a rendezés meg fantasztikus volt.Csodálatosan megcsinált megható film, jobb mint az eredeti, és ráadásul van benne egy nagy adag társadalomkritika.Ilyen szemét Amerika, mint amilyen a filmben volt.
Bravo Peter Jackson, Bravo!!! thumbsup.gif  10/9.

Speciális effektek:
PJ becsületére legyen mondva, egy ilyen üldözést baromi nehéz lehet jól megcsinálni, ő megtette amit lehetett. De pont olyan volt az egész, mintha egy rakás méretes haggies szaladgált volna gumivibrátor lábakon... unsure.gif Ettől függetlenül nekem tetszett, de _nem_ volt élethű, az biztos.

Történet:
Végülis nem éreztem rajta, hogy el van nyújtva, de talán lehetett volna egy feszesebb 150 percet vágni. Mindegy, belefért, csak az utolsó egy órában már rohadtul kellett pössantanom _nevet.gif

Szereplők:
Háát, Naomi Watts tényleg jó volt, finom eleganciával alakította a szerepét, tetszett smileeee.gif A többiek viszont bármikor lecserélhetők lettek volna bárki másra, szóval... És persze tegyük hozzá, hogy nem igazán a jellemábrázolásé a főszerep a filmben. Ráadásul nekem nagyon nem volt hiteles, ahogy Jack Black egyik pillanatról a másikra elszánt filmesből pénzsóvár gazfickóvá válik...

Rendezés:
Itt csalódtam a legnagyobbat... Persze én vagyok a hülye, azt vártam, hogy Peter Jackson majd ismét elrepít egy olyan világba, ami nélküle nem jöhetett volna létre. Lehet szidni a LOTR trilógiát, de meggyőződésem, hogy nála jobban senki sem tudta volna megcsinálni. A Kongnál viszont végig az volt az érzésem, hogy ezt bárki megrendezhette volna, semmi különleges nem volt benne, sajnos sad.gif

Érzelmek:
Ezt viszont nagyon eltalálta Jackson. Valószínűleg zseniális CGI-seknek is köszönhető, de mintha tényleg élne az a nagy szőrös izé biggrin.gif Igazi érzelmei vannak, és valóban úgy tűnik, működik a chemistry Watss-szal. Ez a vonal tetszett.

Eredeti:
Ugye itt nem a Jessica Lange-os verzióra gondolsz? Merthogy ez a '33-as film remake-je, és az eredeti történet alapján készült smileeee.gif

Társadalomkritika:
Ezt nem is értem smileeee.gif Miért gondolod, hogy csak az amerikaiak ilyenek? Sztem ez a történet sokkal inkább az emberi érzelmekről szól, szeretetről, gyarlóságról, kapzsiságról, félelemről, gyűlöletről...

smileeee.gif
2005. december 17. 13:04 #24
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet(ViC @ 2005, December 17. - 09:01)
Az első unalmas órában én úgy bealudtam mint a huzat szal ez a recept mégsem az igazi  _nevet.gif

Ha télleg ilyen unalmas az eleje, akkor neki se állok.... nemszeretem ha nemtörténik semmi órákig... olyankor mindig az az érzésem hogy tölthetném hasznosabban is az időt! biggrin.gif biggrin.gif
2005. december 17. 14:43 #25
Robin
Robin
사랑해 한국
Hozzászólás: 1831
Csatolások: 978
Azonosító: 736
Erdekes, hogy ha csinalna valaki egy majom-csaj szerelmesfilmet, aminel ki is lenne mondva, hogy ez egy allatszerelemrol szol, akkor mindenki fel lenne haborodva, de bujtatva termeszetesen okes. Az meg kicsit erdekes, hogy egy allat szerelmes lenne egy csajba, akit alig lat, mert kb. akkora, mint az egyik labkorme. wink.gif
2012. június 01. 19:01 #26
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Stills
2012. június 01. 23:09 #27
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Promoshoot
(nagyobb méretben, mint az előzőek)
2012. június 03. 14:07 #28
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Nem nagyon varázsolt el,egyszer megnézhető.

10/4
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok