Starity

Rehabon volt Selena Gomez!

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 06. 08:39 #121
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1330
Csatolások: 0
Azonosító: 200672
ennyit Selena jókislány-imidzséről tongue.gif
2014. február 06. 09:00 #122
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Na most már aztán elegem van reklamalo.gif Eddig is ilyen szánalmas volt az összes ilyen kis fiatal híresség csak nekem nem tűnt fel vagy most bolondult meg az összes?Már mindegyik rehabra kell,hogy menjen?Teljesen mindegy milyen okból,drog,alkohol vagy egyéb hülyeség miatt,de lassan már az összes az ilyenek közé fog tartozni.Úgy látszik egyik sem jobb a másiknál,jó dolgukban nem tudnak már mit csinálni aztán még őket kell sajnálni,mert jaj Istenem,szegényke annyira rosszul volt,hogy nem ám 2 hetes nyaralásra ment mondjuk,nem neki 2 hét rehab kell. omg.gif Az emberi hülyeség mérhetetlen.Ez már szánalmas komolyan mondom.Két nagy pofon kellene mindnek,hogy észhez térjenek,semmi más..
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Szandi0820
2014. február 06. 09:39 #123
patko-petra
patko-petra
visszatérő vendég

StátuszThe Vampire Diaries
Hozzászólás: 471
Csatolások: 25
Azonosító: 200376
Mindenkinek vannak rossz idõ szakai
2014. február 06. 09:54 #124
- törölt felhasználó -    
ő csinálta a bajt biggrin.gif
2014. február 06. 10:10 #125
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Jobban is tette, hogy bevonult a Rehabra. Ha ezt a lépést nem tette volna meg, ki tudja milyen következményei lettek volna ennek a dolognak. Ezért is tisztelem őt. Ő legalább belátja a hibáit, és nem szégyelli, azokat. Szeretünk Sel!!!♥♥♥
2014. február 06. 10:18 #126
Heni18
Heni18

StátuszYou are and always have been my dream
Hozzászólás: 754
Csatolások: 63
Azonosító: 133350
Idézet (SmileyZ @ 2014.02.06. 09:00)
Na most már aztán elegem van  reklamalo.gif Eddig is ilyen szánalmas volt az összes ilyen kis fiatal híresség csak nekem nem tűnt fel vagy most bolondult meg az összes?Már mindegyik rehabra kell,hogy menjen?Teljesen mindegy milyen okból,drog,alkohol vagy egyéb hülyeség miatt,de lassan már az összes az ilyenek közé fog tartozni.Úgy látszik egyik sem jobb a másiknál,jó dolgukban nem tudnak már mit csinálni aztán még őket kell sajnálni,mert jaj Istenem,szegényke annyira rosszul volt,hogy nem ám 2 hetes nyaralásra ment mondjuk,nem neki 2 hét rehab kell. omg.gif Az emberi hülyeség mérhetetlen.Ez már szánalmas komolyan mondom.Két nagy pofon kellene mindnek,hogy észhez térjenek,semmi más..

Nem akarok senkit se védeni, de nagy a nyomás rajtuk, és van aki nem tudja ezt elviselni, feldolgozni. Igen, felelőtlenség amit csinálnak, de addig jó, amíg belátják és elmennek rehabra, hogy kezeljék a problémájukat. Eddig ez a legtöbbjüknek segített. Jobb lenne, ha önpusztító életmódott folytatna, ha már egyszer elkezdte, és lehet másokban is kárt tenne, vagy felelőtlenül viselkedne? Az meg hogy nem nyaralni mennek, annak az az oka, hogy ott nem tudna egy sztár se pihenni, mivel a paparazzok a nyomukban vannak, a rehabon meg nyugi van. Nem lennék egyik helyébe se, de nincs jogunk elítélni őket, mert nem tudjuk mit élt át egy-egy híresség. Lehet van aki jó dolgába nem tudja mit csináljon már, mint ahogy te mondat, de soknak igen is lehetnek problémái. Én biztos nem tudnám elviselni, hogy nyilvánosság elé kerüljön az életem. Igen ők választották, de lehet nem fogták fel hogy ezzel mekkora nyomás nehezedik rájuk. Ja és így megjegyzem, hogy nem annyira szeretem Selenát, de ebben nagyon nem értek veled egyet, hogy mindenkit elítélsz, úgy hogy nem tudod milyen élete volt.
2014. február 06. 10:29 #127
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Idézet (Heni18 @ 2014.02.06. 10:18)
Nem akarok senkit se védeni, de nagy a nyomás rajtuk, és van aki nem tudja ezt elviselni, feldolgozni. Igen, felelőtlenség amit csinálnak, de addig jó, amíg belátják és elmennek rehabra, hogy kezeljék a problémájukat. Eddig ez a legtöbbjüknek segített. Jobb lenne, ha önpusztító életmódott folytatna, ha már egyszer elkezdte, és lehet másokban is kárt tenne, vagy felelőtlenül viselkedne? Az meg hogy nem nyaralni mennek, annak az az oka, hogy ott nem tudna egy sztár se pihenni, mivel a paparazzok a nyomukban vannak, a rehabon meg nyugi van. Nem lennék egyik helyébe se, de nincs jogunk elítélni őket, mert nem tudjuk mit élt át egy-egy híresség. Lehet van aki jó dolgába nem tudja mit csináljon már, mint ahogy te mondat, de soknak igen is lehetnek problémái. Én biztos nem tudnám elviselni, hogy nyilvánosság elé kerüljön az életem. Igen ők választották, de lehet nem fogták fel hogy ezzel mekkora nyomás nehezedik rájuk. Ja és így megjegyzem, hogy nem annyira szeretem Selenát, de ebben nagyon nem értek veled egyet, hogy mindenkit elítélsz, úgy hogy nem tudod milyen élete volt.

A nyaralást csak példaként mondtam.Ha csak otthon bezárkózott volna a családi házba,az is egy megoldás lett volna.Természetesen jobb ha már inkább rehabra mennek minthogy belehaljanak előbb vagy utóbb,még jó,hogy azért soknak legalább ennyi esze van.Elhiszem,hogy vannak problémáik sokaknak talán nagyon súlyosak is,és ha már magadat említetted,hogy nem tudnád elviselni,hogy nyilvánosságra kerülne az életed: Téged sem ismerlek,nem tudom milyen életed van,de valahogy úgy gondolom akármi is történne veled,nem nyúlnál ilyen dolgokhoz.Persze lehet,hogy igen,nem tudhatom,de nem hiszem el,hogy van olyan ember aki azt hiszi ezektől majd minden rendbe jön,hiszen annyi negatívat hallani/olvasni/látni ezekről a dolgokról.Egy okos ember akármilyen rossz is az élete,akármennyi nehéz is neki legyen szó akár hírességről akár átlagemberről nem nyúlna ilyenekhez.
Mellesleg én nagyon sokáig kedveltem Selenát,de az utóbbi időben lett elegem abból,hogy annyira adja az ártatlant.
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Beyla
2014. február 06. 11:19 #128
Heni18
Heni18

StátuszYou are and always have been my dream
Hozzászólás: 754
Csatolások: 63
Azonosító: 133350
Idézet (SmileyZ @ 2014.02.06. 10:29)
A nyaralást csak példaként mondtam.Ha csak otthon bezárkózott volna a családi házba,az is egy megoldás lett volna.Természetesen jobb ha már inkább rehabra mennek minthogy belehaljanak előbb vagy utóbb,még jó,hogy azért soknak legalább ennyi esze van.Elhiszem,hogy vannak problémáik sokaknak talán nagyon súlyosak is,és ha már magadat említetted,hogy nem tudnád elviselni,hogy nyilvánosságra kerülne az életed: Téged sem ismerlek,nem tudom milyen életed van,de valahogy úgy gondolom akármi is történne veled,nem nyúlnál ilyen dolgokhoz.Persze lehet,hogy igen,nem tudhatom,de nem hiszem el,hogy van olyan ember aki azt hiszi ezektől majd minden rendbe jön,hiszen annyi negatívat hallani/olvasni/látni ezekről a dolgokról.Egy okos ember akármilyen rossz is az élete,akármennyi nehéz is neki legyen szó akár hírességről akár átlagemberről nem nyúlna ilyenekhez. 
Mellesleg én nagyon sokáig kedveltem Selenát,de az utóbbi időben lett elegem abból,hogy annyira adja az ártatlant.

Igen ebben igazad van, hogy én nem nyúlnék ilyenekhez, de környezetemből volt olyan, aki igen, abból egy gazdag volt, egy másiknak pedig lelki problémai voltak, és ő azt mondta, hogy csak jól akarja magát érezni, és az lett a vége, hogy a korházba kötött ki (egy osztátlytársam volt), utána meg később még párszor csinált ilyeneket, de nem szokott rá, és akiket ismerek és nyúltak valaami hasonló szerhez nem szokták rá csak párszor kipróbálták (de ha jól tudom azok legaláisan voltak kaphatók, szerencsére már betiltották az ilyeneket). Lehet pont ezért nyúlnak hozzá a sztárok is, kicsit lazításképpen, hogy ne legyenek a földön. Igen ez teljesen elítélendő, és én is elítélem, meg a drog nem megoldás, de lehet elvonulni a nyilvásosság elől, család elől egy kis időre, megoldás lehet, ahol idegenekkel van valaki körülvéve, kicsit segíthet tisztán látni.
2014. február 06. 12:58 #129
Rocky LoL
Rocky LoL
visszatérő vendég

Státusz†♡♥♪ ♫ ♩ ♬♫ ♥♥♫ ♥ツ ღ ღ ღ ღ ✿✿♛♛♥♥✝✝✝✝☆☆♬ ♥ ✗♬ ♥ ✗♬ ♥ ✗❤-♡--♡†††
Hozzászólás: 457
Csatolások: 6
Azonosító: 204716
Az a lényeg hogy jól legyen smileeee.gif
2014. február 06. 14:03 #130
- törölt felhasználó -    
Tanulnának abból hogy Cory Monteith meghalt és most Philip Seymour Hoffman is, de nem inkább egyre többen csinálják a baromságot. Nem tudom sajnálni, senki nincs rákényszerítve a drogokra meg az alkoholra. (tudom mit állít a cikk, de rehabra a függők mennek, túl hülyének néznek mindenkit tongue.gif) Demi sem azért mondja mindig hogy milyen veszélyes a függőség mert jót tesz az imidzsének hogy a sz*rt beszéli magáról hanem azért hogy hátha meghallgatja valaki és tanul belőle, hiába írja mindig mindenki hogy magát sajnálja
2014. február 06. 14:06 #131
Adii_1999
Adii_1999
visszatérő vendég

StátuszSnapchat me: adikaaa.xd ;)
Hozzászólás: 195
Azonosító: 204670
És? TALÁN droghoz nyúlt egyszer-kétszer! Vannak hibái mint mindenki másnak. Viszont ő legalább beismeri, próbálja kezelni a dolgokat és megelőzni a nagyobb bajt! A sok utáló meg mennyen erről az oldalról.....hány olyan sztár van akik már hónapok óta csak bajt kevernek és semmi hasznosat! Selena így jó ahogy van! <3 smileeee.gif IMÁDOM ŐT! <3
2014. február 06. 14:45 #132
Lili0120
Lili0120
If I can take it, I can make it

Státuszdon't call it a fight when you know it's a war
Hozzászólás: 1427
Azonosító: 169896
Idézet (Adii_1999 @ 2014.02.06. 14:06)
És? TALÁN droghoz nyúlt egyszer-kétszer! Vannak hibái mint mindenki másnak. Viszont ő legalább beismeri, próbálja kezelni a dolgokat és megelőzni a nagyobb bajt! A sok utáló meg mennyen erről az oldalról..hány olyan sztár van akik már hónapok óta csak bajt kevernek és semmi hasznosat! Selena így jó ahogy van! <3 smileeee.gif IMÁDOM ŐT! <3

azt mondta, hogy pihenni volt, szóval tényleg nagyon beismerte! dry.gif
2014. február 06. 15:21 #133
yes-i-not
yes-i-not
új tag

Státuszmég nem állítottam be a státuszomat
Hozzászólás: 78
Azonosító: 220038
Nem hinném h csak a hírességek mennek, egy csomó civil ember is megy, csak az ugye senkit se érdekel
Sőt azok között még találni rosszabbakat mint amilyen a hírességek

Igen, igazad van csak rosszul fogalmaztam. biggrin.gif
2014. február 06. 15:37 #134
Vic00
Vic00

Státusz♪♫..én azt mondom, hogy Punnany, te azt mondod, hogy Massif...♫♪
Hozzászólás: 652
Azonosító: 211726
Csodáltatos ._.
2014. február 06. 15:46 #135
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Biztos hogy nem! Selena nem szokott rá semmilyen drogra!! Hiszem ha látom! Tökéletesen biztos vagyok ebben, hívhatsz hülyének vagy bárminek, de ha valamiben, akkor ebben biztos vagyok hogy ő nem drogfüggő.
2014. február 06. 15:52 #136
noncsi1
noncsi1

Státuszlove or hate?
Hozzászólás: 583
Azonosító: 205167
Kétlem hogy sell drogozik (bármi megeshet sad.gif vele)+ha így jobb neki akkor jobban tette smileeee.gif
2014. február 06. 15:59 #137
Queen1517
Queen1517
visszatérő vendég
Hozzászólás: 404
Azonosító: 161328
Egy idő után ha beleunsz a pénzbe és a csillogásba, gondolom, már nincs más, ami örömet okozhatna...
Sok sztárral előfordult, nem ő az egyetlen.
2014. február 06. 15:59 #138
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2014.02.05. 20:31)
Jókat vidulok azokon a kommenteken, amelyekben azt ecsetelitek, hogy már pedig ő biztosan nem drogfüggő és csak pihenni ment a rehabra. Sokatok nincs tisztában azzal, hogy egy rehabilitációs központban mit is csinálnak valójában a kezelt egyének. Demi Lovato sem azért vonult be, mert elfáradt vagy étkezési zavarai lettek volna, hanem, mert alkoholista és drogfüggő volt. Rehab = Elvonó, csakhogy tisztázzuk a dolgokat. Gondoltam, hogy ő sem maradt ki a hedonista szerekből, hiszen mellette szinte mindenki drogozott. Alapból is túl tökéletesre (na meg túl erőltetettre) volt megcsinálva az egész imidzse. Senki sem tökéletes, mindenki követ el hibákat és szelena sem olyan, mint amilyennek alőadják a médiában.

Kivételesen egyetértek veled. Viszont: miért csak két hetet volt akkor bent? Valami sántít...
2014. február 06. 16:10 #139
Debby bright
Debby bright
visszatérő vendég

StátuszVisszafogni magad, amikor bánt valami, és nem hisztériázni, amikor fáj.. :)
Hozzászólás: 230
Azonosító: 204796
sajnálom sad.gif( <3
2014. február 06. 16:12 #140
Dorcy1999
Dorcy1999
But still, like dust, I'll rise.

StátuszI know my value
Hozzászólás: 1686
Csatolások: 7
Azonosító: 216577
Hát jólvan, attól még hogy valaki kimerült, nem rehabra kéne menni, hanem mondjuk haza... :S
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok