Rehabon volt Selena Gomez!
2014. február 05. 21:30
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
A világ egyre esik lefelé az értelem-mérőn. Ahelyett, hogy az emberek normális, egészséges, vidám életet élnének, drogoznak, depiznek, és fogy az önálló véleménnyel rendelkezők száma, a divatmajmoké meg nő. Sajna.
2014. február 05. 21:40
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Elolvasom a cikk címét,reakció: Jajj,mi történt vele?
Aztán elolvasom a cikk háromnegyedét,reakció: Húú,már azt hittem valami komoly...
A cikk utolsó bekezdése,reakció: Jáááj.tévedtem,ő is beáll a sorba?
Pedig Selenáról aztán nem hittem volna... De hogy miért már ő is?
Aztán elolvasom a cikk háromnegyedét,reakció: Húú,már azt hittem valami komoly...
A cikk utolsó bekezdése,reakció: Jáááj.tévedtem,ő is beáll a sorba?
Pedig Selenáról aztán nem hittem volna... De hogy miért már ő is?
2014. február 05. 21:41
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Nyilván nem dicsértes ha valaki drogozik,de sokkan túlzásba viszik az ítélkezést.Azt aki drogos kezeltetni kell és ha ismered segiteni neki akik meg nem ismerik azt aki rehabra kényszerül azok se szidják.Hisz elégg ha egyszer engedsz a kisértésnek és kipóbálod,és többé nem birsz vele leállni. Nem hinném,hogy csak piheni ment a rehabra,de mondom elég ha egyszer hibázik nem kell itélkezni.
2014. február 05. 22:00
Idézet (Beyla @ 2014.02.05. 20:31)
Jókat vidulok azokon a kommenteken, amelyekben azt ecsetelitek, hogy már pedig ő biztosan nem drogfüggő és csak pihenni ment a rehabra. Sokatok nincs tisztában azzal, hogy egy rehabilitációs központban mit is csinálnak valójában a kezelt egyének. Demi Lovato sem azért vonult be, mert elfáradt vagy étkezési zavarai lettek volna, hanem, mert alkoholista és drogfüggő volt. Rehab = Elvonó, csakhogy tisztázzuk a dolgokat. Gondoltam, hogy ő sem maradt ki a hedonista szerekből, hiszen mellette szinte mindenki drogozott. Alapból is túl tökéletesre (na meg túl erőltetettre) volt megcsinálva az egész imidzse. Senki sem tökéletes, mindenki követ el hibákat és szelena sem olyan, mint amilyennek alőadják a médiában.
Én csak azt nem értem, hogy a csapata mért érezte úgy, hogy erről nekik be kell számolni. Senkinek nem tűnt fel, hogy Ő állítólag eltűnt 2 hétre, mert szinte mindennap jelentek meg róla paparazzi fotók...
2014. február 05. 22:35
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Az osztálytársam nagyapja kórházban van. Cikket róla?
Ne értsétek félre nem vagyok Selenaellenes,de brutál fan se!!!
Ne értsétek félre nem vagyok Selenaellenes,de brutál fan se!!!
2014. február 05. 22:52
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Ne mar !
Nem hiszek a szememnek ! :/
Ehez a cikkhez a TMZ is tett hozza !
100%-os vagyok benne mindig is tesznek hozza !
Selena szeretunk
Selena 4ever
Nem hiszek a szememnek ! :/
Ehez a cikkhez a TMZ is tett hozza !
100%-os vagyok benne mindig is tesznek hozza !
Selena szeretunk
2014. február 05. 23:00
|
|
Zutul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 798 Csatolások: 82 Azonosító: 124816 offline
|
Nem szeretem ezt a lány! A tökéletes imidze számomra hányingerkeltő és valóságtalan. Mellesleg! Mikor látom, hogy valami olyat csinál ami nem 'példamutató', a gyerekes fanjai egyből elkezdik, hogy; "de ő nem ilyen". (Az, hogy ismered a média által felállított élettörténetét még nem jelenti azt, hogy fogod ismerni magát a személyt is)
Ezektől a dolgoktól eltekintve viszont.. SENKI SEM TÖKÉLETES! Nem az,h védem vagy bármi, de azért a dolgokat realisztikusan kellene látni! Ő is egy ember, még hozzá egy híres ember (még ha ez nem is kifogás)! A csillagok világában majd, hogy nem mindenki drogozik! Azt a nyomást amit nekik nap mint nap el kell viselniük máshogy NEM LEHET felemészteniük! A fél világ már attól összezuhan ha szakítanak vele... meg amúgy is.. azért illene nem belemászni a másik magánéletébe és csak is kizárólag a munkásságát nézni. Ha drogozik, drogozik! Kurt Cobain is drogozott még is mennyien tisztelték és imádták (R.I.P.) Nem attól lesz ember az ember, h 'beáll-e a sorba' vagy sem. Úgy hogy sokan leállhatnátok a 'már ő is kezdi'-vel. És ti mit tettetek le az asztalra kedves 'kritizálók', hogy ennyire bátran dobálóztok azzal a ténnyel, h ő rossz ember? (a kivételek mindig égnek a tisztelet tüzében)
Ezektől a dolgoktól eltekintve viszont.. SENKI SEM TÖKÉLETES! Nem az,h védem vagy bármi, de azért a dolgokat realisztikusan kellene látni! Ő is egy ember, még hozzá egy híres ember (még ha ez nem is kifogás)! A csillagok világában majd, hogy nem mindenki drogozik! Azt a nyomást amit nekik nap mint nap el kell viselniük máshogy NEM LEHET felemészteniük! A fél világ már attól összezuhan ha szakítanak vele... meg amúgy is.. azért illene nem belemászni a másik magánéletébe és csak is kizárólag a munkásságát nézni. Ha drogozik, drogozik! Kurt Cobain is drogozott még is mennyien tisztelték és imádták (R.I.P.) Nem attól lesz ember az ember, h 'beáll-e a sorba' vagy sem. Úgy hogy sokan leállhatnátok a 'már ő is kezdi'-vel. És ti mit tettetek le az asztalra kedves 'kritizálók', hogy ennyire bátran dobálóztok azzal a ténnyel, h ő rossz ember? (a kivételek mindig égnek a tisztelet tüzében)
2014. február 05. 23:26
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
Én most nem védem, meg nem támadom őt. De ez a "A Star magazin értesülései szerint azonban nem éppen úgy vannak a dolgok, ahogy azt képviselője " rész rohadt holywood-i pletyka szagú xDD kíváncsi lennék mégis honnan értesült a magazin
2014. február 05. 23:28
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
"elmondta, ugyanis állítólag Miss Gomez rákapott a Molly nevű drogra, a Xanaxra és az Ambienre is."
upsz kicsit az idézet vége lemaradt xd
upsz kicsit az idézet vége lemaradt xd
2014. február 06. 00:28
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Nyilvánvaló volt, hogy ha rehabra megy, akkor lesz legalább egy pletykalap, aki úgy hozza le, hogy drogelvonóra ment. Na mindegy. A lényeg, hogy önszántából ment az intézménybe, és ha tényleg szüksége volt rá, akkor jól tette.
2014. február 06. 00:55
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Ha tényleg függőség áll a háttérben, akkor 2 hét édes kevés! Ha viszont érzelmi okok/kimerültség miatt ment be, akkor remélhetőleg azóta is részt vesz valamilyen terápiás kezelésen, mert 2 hét alatt nem hiszem, hogy megoldódott volna a problémája. Mindegy is a legjobbakat kívánom neki!
2014. február 06. 02:04
|
|
belieber55555új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 220653 offline
|
Utálom a csajt xD
2014. február 06. 07:10
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
21 évesen rehabra kell mennie, hogy kipihenhesse magát..ezek a mai sztárok annyira ostobák, de a nagyközönség meg is érdemli, mert még élteti is őket. Nem is akarok belemenni bővebben, mert csak felhúzom magam!
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 06. 07:47
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Bár két hét kevés szerintem, hogy leszoktassák a cuccról, ha tényleg függő lett volna, de 100%, hogy ferdít az a nyilatkozat. Pihenni nem rehabra jár az ember, hanem elmegy Hawaii-ra, befekszik egy wellnessközpontba, ahol minden kívánságát lesik. Mert ő megteheti. Vagy csak szimplán otthon marad a családja társaságában.
Beyla
2014. február 06. 07:53
ühm.. olyan stresszesek a mindennapok, lehet nekem is szükségem lenne 1-2 hét rehabra
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.