Rehabon volt Selena Gomez!
2014. február 05. 20:22
|
|
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline
|
Biztos hogy nem igaz.Ti ezt komolyan beveszitek?Persze majd pont Selena.Meg különben is akkor talán lennének képek.Ez az egész Stariry.hu hazugságokról szól.Gondolom az utálok majd okoskodnak hogy mekkora egy k*rva.De ha igaz is amit én kétlek akkor sem fogom elhagyni Selly-t.Az igazi Selenatorok mindig Selena mellett állnak. #selenatorforever
2014. február 05. 20:26
Idézet (Janka7 @ 2014.02.05. 20:22)
Biztos hogy nem igaz.Ti ezt komolyan beveszitek?Persze majd pont Selena.Meg különben is akkor talán lennének képek.Ez az egész Stariry.hu hazugságokról szól.Gondolom az utálok majd okoskodnak hogy mekkora egy k*rva.De ha igaz is amit én kétlek akkor sem fogom elhagyni Selly-t.Az igazi Selenatorok mindig Selena mellett állnak. #selenatorforever

A Starity cikkeinek 99%-a külső forrásból átvett, ráadásul a cikket egy hírszerkesztő írta. Itt a People magazin eredeti cikke. Senki nem mondta, hogy innentől fogva ne szeresd Selenát, ha tényleg problémái vannak, most van szüksége igazán támogatásra.
2014. február 05. 20:27
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
A mai világban már nem lenne meglepő ha a kis ártatlan Gomez kisasszony is elkezdett volna drogozni. Nem sértem a rajongókat (részben én is az vagyok), és nem is arra gondolok, hogy rendszeresen szedi. Lehetséges,hogy 1x - 2x fogyasztott. Egyébként valamiért képes vagyok elképzelni Selről,hogy drogokhoz nyúlik.Megy a drágalátos exe után (J.B.).
2014. február 05. 20:27
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
Nem hiszem, hogy igaz lenne.:c De amúgy csak azért mert ő a 'jókislány' attól még ő is ugyan úgy rákaphat ezekre... igazából meg sem lepődnék. c: ( nem bántásból)
2014. február 05. 20:31
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Jókat vidulok azokon a kommenteken, amelyekben azt ecsetelitek, hogy már pedig ő biztosan nem drogfüggő és csak pihenni ment a rehabra. Sokatok nincs tisztában azzal, hogy egy rehabilitációs központban mit is csinálnak valójában a kezelt egyének. Demi Lovato sem azért vonult be, mert elfáradt vagy étkezési zavarai lettek volna, hanem, mert alkoholista és drogfüggő volt. Rehab = Elvonó, csakhogy tisztázzuk a dolgokat. Gondoltam, hogy ő sem maradt ki a hedonista szerekből, hiszen mellette szinte mindenki drogozott. Alapból is túl tökéletesre (na meg túl erőltetettre) volt megcsinálva az egész imidzse. Senki sem tökéletes, mindenki követ el hibákat és szelena sem olyan, mint amilyennek alőadják a médiában.
2014. február 05. 20:34
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Ez egy kicsit meglepett... Sajnos szinte mindenkivel ez van már
2014. február 05. 20:34
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Anyukám is régen sok Xanax-ot szedett.. De már nem.
Jobbulást Sel!
Jobbulást Sel!
2014. február 05. 20:36
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
Beyla, 100%osan igazad van
2014. február 05. 20:36
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Ez csak egy állítás,hogy a Molly,Xanaxra és az Ambienre rákapott. Szóval nem biztos de ha bement akkor bement. Nem kell mindent elhinni. Egyébként nem hinném,hogy Sel drogozna. Na mind1
2014. február 05. 20:42
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Idézet (Janka7 @ 2014.02.05. 20:22)

Először is senki sem kényszerít arra, hogy fent legyél a starityn!
Másodszor pedig attól még, hogy Sel mindig is a ,,jókislány" volt, simán rákaphatott a drogra! A mai világban nem lenne meglepő! Én sem gondolom, hogy drogozna, szerintem más miatt ment rehabra, de ez is megtörténhet!
2014. február 05. 20:55
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.02.05. 20:31)
Jókat vidulok azokon a kommenteken, amelyekben azt ecsetelitek, hogy már pedig ő biztosan nem drogfüggő és csak pihenni ment a rehabra. Sokatok nincs tisztában azzal, hogy egy rehabilitációs központban mit is csinálnak valójában a kezelt egyének. Demi Lovato sem azért vonult be, mert elfáradt vagy étkezési zavarai lettek volna, hanem, mert alkoholista és drogfüggő volt. Rehab = Elvonó, csakhogy tisztázzuk a dolgokat. Gondoltam, hogy ő sem maradt ki a hedonista szerekből, hiszen mellette szinte mindenki drogozott. Alapból is túl tökéletesre (na meg túl erőltetettre) volt megcsinálva az egész imidzse. Senki sem tökéletes, mindenki követ el hibákat és szelena sem olyan, mint amilyennek alőadják a médiában.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 05. 20:58
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Ő egyáltalán nem ilyen! Mondhatja bárki, hogy így r*banc meg úgy r*banc, de biztos nem nyúlna drogokhoz! A családja amúgy sem engedné neki, hogy drogozzon és az ő véleményük számít a legjobban Sel-nek.
2014. február 05. 21:02
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Hát nem kell Justin közelébe mennie...
2014. február 05. 21:05
Gratula neki nagy tapsviharral
...szégyen az összes
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.