Rehabon volt Selena Gomez!
2014. február 05. 19:51
|
|
SelenaForever99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 215755 offline
|
Én Selből nem nézem ki hogy drogozna!! Tuti hogy kamu -.-
2014. február 05. 19:52
|
|
M.Dorinaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 178609 offline
|
Nem drog függő könyörgöm!!
Inkább a képviselőjének hiszek, mint valami idegennek.. Bárki bármit mondhat.. Nem kéne mindent elhinniük az embereknek és akkor nem lennének botrányok.. Selena csak a túlzott kimerültsége miatt vonult be oda önszántából és nem azért, mert drog problémái vannak..
Ha valaki nem szereti őt mi a fa**nak ír ide?!.. senki sem kíváncsi az értelmetlen hozzászólásaitokra.. Csak a féltékenység beszél belőletek.. szánalom!
Inkább a képviselőjének hiszek, mint valami idegennek.. Bárki bármit mondhat.. Nem kéne mindent elhinniük az embereknek és akkor nem lennének botrányok.. Selena csak a túlzott kimerültsége miatt vonult be oda önszántából és nem azért, mert drog problémái vannak..
Ha valaki nem szereti őt mi a fa**nak ír ide?!.. senki sem kíváncsi az értelmetlen hozzászólásaitokra.. Csak a féltékenység beszél belőletek.. szánalom!
2014. február 05. 19:55
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szegény.
2014. február 05. 19:55
|
|
SelenaForever99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 215755 offline
|
Idézet (M.Dorinaaa @ 2014.02.05. 19:52)
Egyet értek veled!!
2014. február 05. 20:01
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
tuti h Selena nem drogozik,ha,pedig igen akkor max. párszor kipróbálta,de nem hinném h függő lenne..gondolom csak azért ment arehab-ra,mert nem akarta h a "drogproblémái" komolyabbra forduljanak.. (szerintem)
2014. február 05. 20:10
szerintem már majdnem minden színész volt ,tehán nem gáz
2014. február 05. 20:14
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
"szükségem van egy kis időre, amikor saját magammal foglalkozhatok és kihozhatom magamból a legjobbat"
már nem azért de akinek kikapcsolódásra, feltöltődésre van szüksége az a. kivesz egy pár nap szabadságot vagy b.a sztárok esetében elruccan honolulura ahol szexi fürdőruhás képek sokasága készül róla miközben kipiheni "nehéz" munkáját! te az biztos h h az ember nem egy drogosokkal teli rehabilitációs központba vonul feltöltődést gyanánt hacsak nincs annak komoly oka!
ui: nem azt mondom h drogozik, de ez a nyilatkozata azért sántít! plusz az egy dolog h ti nem tudnátok kinézni belőle! nem is ismeritek! tény h cuki csajnak tűnik de hát Justinnal is összejött...
az emberek hibáznak, még a sztárok is!
már nem azért de akinek kikapcsolódásra, feltöltődésre van szüksége az a. kivesz egy pár nap szabadságot vagy b.a sztárok esetében elruccan honolulura ahol szexi fürdőruhás képek sokasága készül róla miközben kipiheni "nehéz" munkáját! te az biztos h h az ember nem egy drogosokkal teli rehabilitációs központba vonul feltöltődést gyanánt hacsak nincs annak komoly oka!
ui: nem azt mondom h drogozik, de ez a nyilatkozata azért sántít! plusz az egy dolog h ti nem tudnátok kinézni belőle! nem is ismeritek! tény h cuki csajnak tűnik de hát Justinnal is összejött...
az emberek hibáznak, még a sztárok is!
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 05. 20:17
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
M.Dorinaaa írta:
Egyetértek!!! SELENA 10000000000°% HOGY NEM DROGOZIK!! -.-" NEM SÜLLYEDNE OLYAN MÉLYRE!!! -.-" De ha mégis drogozna, akkor sem ítélném el!! #Selenatorforever <3
Egyetértek!!! SELENA 10000000000°% HOGY NEM DROGOZIK!! -.-" NEM SÜLLYEDNE OLYAN MÉLYRE!!! -.-" De ha mégis drogozna, akkor sem ítélném el!! #Selenatorforever <3
2014. február 05. 20:18
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Azokhoz a kommentekhez, hogy ,,nem gondoltam volna, hogy Selena drogozik" azt tudom hozzáfűzni, hogy könyörgöm, ez csak egy puszta pletyka ami nincs semmivel sem alátámasztva! Én inkább a szóvivőjének hiszek mint holmi idegen utálkozóknak akiknek az a legjobb szórakozása, hogy hazugságokat terjeszt azokról a sztárokról akik nem nyerték el a tetszését!
Másfelől, az ember szerintem nem megy csak úgy rehabra! Megértem, hogy a folytonos munka kifáraszt és pihenésre van szükség! De úgy gondolom, hogy aki pihenni akar az elmegy egy 1hetes tengerparti nyaralásra, vagy síelni vagy tudom is én! Selnek pedig tuti nincsenek olyan gondjai, hogy ne engedhetne meg magának egy kis nyaralást! Úgyhogy szerintem azért van valami a háttérben, de nem hinném, hogy a drog!
Másfelől, az ember szerintem nem megy csak úgy rehabra! Megértem, hogy a folytonos munka kifáraszt és pihenésre van szükség! De úgy gondolom, hogy aki pihenni akar az elmegy egy 1hetes tengerparti nyaralásra, vagy síelni vagy tudom is én! Selnek pedig tuti nincsenek olyan gondjai, hogy ne engedhetne meg magának egy kis nyaralást! Úgyhogy szerintem azért van valami a háttérben, de nem hinném, hogy a drog!
2014. február 05. 20:18
Tökjó, hogy az internet önjelölt úrnői megszabják, ki melyik cikkhez szólhat hozzá. Ha jól tudom,egyelőre még szólásszabadság van, kultúrált keretek között bárki leírhatja a véleményét, akkor is, ha az negatív.
2014. február 05. 20:19
Nem hiszem hogy drogozna és ha ki is próbálta volna nem hinném hogy rákapott volna.Ráadásul nem is azért volt rehabon mert függősége lenne hanem más ok miatt.Remélem azért minden rendben lesz!!
I love Selena!!!
I love Selena!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.