Mit vésnél / véstél bele az iskolapadba?
2015. március 28. 07:42
Az összes padba beleírtam, hogy Guns N' Roses és Metallica.
de csak ceruzával, utána mindig leradírozom
2015. április 06. 00:29
Egyszer ráfirkantottam egy piros,angyalszárnyas szív kíséretében Michael J. Fox nevét és azt,hogy JL.Azonban letöröltem,elvégre szép tarka volt már az a pad előtted is,a fennmaradó üres foltokat az utókornak tartogatom.
2015. április 06. 02:29
|
|
Kim Hyun-Ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.14. Hozzászólás: 367 Csatolások: 6 Azonosító: 241421 offline
|
Egyszer véstem rá a padra, hogy 8 év rohadás, de inkább animét, kpop logókat szoktam rajzolni a padra, amit utánna le kell mosnom.
2015. április 06. 03:02
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Régen mindenféle hülyeséget ráírkáltam a padra, de ritkán véstem bele valamit. Mostanság a pad szélét szoktam tollal firkálni, az valahogy jól szokott esni. XD
2015. április 19. 17:56
Semmit!Olyan szép gimink van, mindig is nagyon szerettem oda járni, és büszke vagyok rá hogy olyan körülmények közt tanulhatok..
És most eszembe is jutott az igazgató zárómondata a sulis rongálókról..."segítsünk a szerencsétleneken"
Szóval még mindig arra szavazok, hogy akkor inkább amőbázzon a padtársával egy lapon..vagy inkább figyeljen
Szóval még mindig arra szavazok, hogy akkor inkább amőbázzon a padtársával egy lapon..vagy inkább figyeljen
2015. április 19. 18:13
Hát.., folyton beleírom, hogy PLL. egy nagy szívben, meg pici csillagokat, egyszer azt hogy Horváth Tamás barátnője
Az órák alatti kedvenc időtöltésem ez lenne :')
2015. április 27. 17:02
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Vésni semmit, csak firkálni, olykor dogasegítséget a padtársamnak, vagy illuminati jeleket, vagy szimpla pálcika embereket. Ezt nem én karcoltam bele a padba, de szakadok rajta: - egy pálcika emberke mosolyog, aláírva: - Karci Marci. :D A kreatívitás. :')
2015. április 27. 17:33
Idézet (Sydney Adams @ 2015.04.06. 00:29)
Egyszer ráfirkantottam egy piros,angyalszárnyas szív kíséretében Michael J. Fox nevét és azt,hogy JL.Azonban letöröltem,elvégre szép tarka volt már az a pad előtted is,a fennmaradó üres foltokat az utókornak tartogatom.
Utóbbi mondatban szépen fogalmazott kis fogadalmamat én galád,ma megszegtem.Ugyanis egy két részre szakadt,összetört piros szív védőkarjába beleírtam Piscine Molitor Patel becses nevét.Mellesleg drága osztálytársam is alkotós kedvében volt,vagy csak nagyon unta a hittanórát,ugyanis egy "ferde szemű" Illuminatival koronázta meg a szerencsétlen iskolatulajdont.
2015. május 23. 08:34
Hát,nálunk mindeni szól a tanároknak,hogy "Firka van a padon!" és ilyenek úgyhogy én nem mernék belevésni semmi,de szívesen írnám azt rá,hogy Lauratic
2015. május 24. 12:01
B betűt véstem már bele, de egyébként ha tehetném, akkor a twenty one pilots |-/ jelét
2015. május 24. 16:41
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Vésni annyira nem szoktam inkább firkálni dalszövegeket
Múltkor az udvaron az egyik kinti padba meg az egyik barátnőm jó ötletnek találta,hogy belevésse a fapadba az én és a kiszemeltem nevét szívecskékkel,amit később a fiú osztálytársai megtaláltak
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: