Mit vésnél / véstél bele az iskolapadba?
2014. augusztus 30. 23:11
Én őszintén eltörném a kezét annak aki képtelen elővenni egy rajzlapot mert arra is lusta, de ahhoz nem, hogy rongálja azt a keveset amit az iskolája alig tud fenntartani -.- Vagy ha már firkál akkor radírozza le mert a takarítónő, vagy az aki utána a helyére ül marhára nem kíváncsi rá
2014. augusztus 30. 23:22
|
|
sg1992☾ cold hands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.25. Hozzászólás: 15253 Csatolások: 8754 Azonosító: 215855 offline
|
Én nem szoktam rongálni az iskola tulajdonát
1 felhasználónak tetszik:
elavan2000
2014. augusztus 30. 23:24
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Azt,hogy : Ki itt leülsz,hagyj fel minden reménnyel!-A pusztákBoszorkánya
2014. augusztus 30. 23:27
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Mondjuk egyszer volt olyan,hogy valaki odaírta,hogy I love ..és valakinek a nevét,én meg aláírtam,hogy I♥ME.
2014. augusztus 30. 23:37
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Vésni sose véstem, szamárság. Egyszer egy szívet rajzoltam a padra, de az hamar lekopott, meg a világos zöld falra sötét zöld tollal írtam valamit, nos az nem tudom meg van-e még, mert év végén volt
Amúgy általában vagy kis noteszbe rajzolgatok, vagy írólapra
2014. augusztus 31. 02:30
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Én dalszövegeket szoktam.
2014. augusztus 31. 13:55
Vésni semmit, de barátnőmmel tele firkáltuk grafittal a padot, aminek az lett a vége, hogy a pulcsinkat és a kezünket elfogta. Leginkább puskát, dalszövegeket szoktunk ráírni és a barátnőm kidíszítette virágokkal
2014. szeptember 01. 19:53
JapaneseGirl,2014.02.05. 15:45
Azt hiszem ezt a jelet:
khmm, az nem te voltál de mindegy...
Semmit, főleg mivel idegesítő ha egy dolgozatnál írsz és egy mélyebb vésést találsz, majd a tollad hegye kilyukasztja a vájatnak köszönhetően a papírt.
Mindenki rongálja a saját tulajdonát, majd ha a bizonyos "huligán" cuccát karistolják össze, akkor legyen nagy legény.
Azt hiszem ezt a jelet:
khmm, az nem te voltál de mindegy...
Semmit, főleg mivel idegesítő ha egy dolgozatnál írsz és egy mélyebb vésést találsz, majd a tollad hegye kilyukasztja a vájatnak köszönhetően a papírt.
Szandi0820
2014. szeptember 30. 16:48
én mostanában mindig ráfirkálom a padom sarkára hogy "Let it Die". Ezzel mindig kiidegelem a takarítónőt, aki fáradhatatlanul letörli mindennap. De én reggel úgyis mindig visszaírom, aztán barátnőmmel fogadunk, hogy egyszer úgyis én győzök, és a takarítónő számításból nem fogja már letörölni. Párszor már győztem
Egyébként meg, köztudottan nagy padfirkász vagyok, mindig rajzolok valamit a padra, a többiek mindig "mesterműnek" mondják (én nem tudom, csak unatkozásból csinálom)és olyat is pipáltam már, hogy maga egy tanár dícsérte meg
én hittanon szinte mindig firkálgatok, az nem fontos tantárgy, és az órai vázlatokból úgyis megértem az anyagot
2014. október 26. 07:08
Ha jól emlékszem én a barátnőm nevét,ő pedig az enyémet
2014. október 26. 09:32
Mikor unatkozom bioszórán (vagyis mindig), tanulmányozni kezdem a padban lévő firkákat, és egyszer találtam ott egy Ki ül itt? feliratot, mire nemes egyszerűséggel odaírtam ceruzával, hogy te xd Aztán leradíroztam, én jó kislány vagyok
De jövőre jelképes évfolyamra lépek, így gondolkodtam már azon, milyen nyomot hagyjak magam után xd Gondoltam olyanra, hogy "Ide jártam x-y-ig", de az sablonos, úgyhogy ilyen "A rock legyen veletek"-típusú szövegeket karcolok majd
Vagy nem
még meglátom...
sziv55
2014. október 31. 09:57
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Ööö...nemigen szoktam...de amúgy a nevem már belevéstem
2014. december 10. 17:52
Az adott fiú nevét szívecskékkel körülcsúfítva már vagy tízezerszer belevéstem az összes létező padba.
2014. december 22. 16:25
Eddig nem véstem semmit, de szívesen belekarcolnék egy monogrammot
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.