Mit vésnél / véstél bele az iskolapadba?
2014. február 07. 19:57
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
semmit. én már ehhez öreg vagyok, régen meg szimplán béna voltam, és hamarabb szúrtam volna magamba a körzőt, minthogy bármit belevéssek a padomba - ha unalmamban sürgős firkálhatnékom van, arra tökéletes a magyar vázlatomat jelentő, blablákkal teleírt lap is, nem szükséges mások tulajdonát rongálnom, főleg hogy úgysem tudná senki értékelni a "világmegváltó gondolataimat"...
2014. február 09. 10:21
pénteken törin unalmamban belekarcoltam egy "A.L." feliratot. meg még ötödikben egy "xD"-t is. Az még mindig nem jött le!
1 felhasználónak tetszik:
AvrilFanxxx
2014. február 10. 19:21
Semmit jelenleg. Egyrészt vagyok már annyi idős, hogy tudjam, meg kell becsülni, hogy olyan helyen tanulhatok, ahol adnak a termek rendjére, a padok kinézetére. Sokan ezt nem veszik figyelembe. Régen, amikor általánosba jártam, két-három alkalommal megpróbáltam a padba karcolni, de nem sikerült, béna voltam (vagyok) hozzá.
2014. február 10. 19:28
nem véstem még az új sulimba semmit, mert furák a padok
de amúgy ezt vésném: ELEGEM VAN A SULIBÓL!!!
2014. március 18. 12:41
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Soha nem véstem még padba, nekem marad az alkoholosfilc és a ceruza. A múltkor a technika padba írtam ezt: "JB-t lecsukták, egyből elkezdett havazni. Különös..."
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2014. március 24. 20:49
A nevemet, egy tetkószerűséget, és egy keresztet.
2014. április 26. 15:54
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Nálunk nem szokás belevésni dolgokat a padba. Firkálni annál inkább
Még előző félévben, bioszon dekoráltuk ki barátnőimmel a pad kevésbé látható részét énekesek, zenekarok meg egyebek nevével. Azt hiszem, tőlem a Suomi, BFMV, Limp Bizkit, KoRn, Jonathan Davis, Amy Lee, Matt Tuck, Evanescence és HIM szavak/nevek származnak (néhány köré szívet is rajzoltam).
2014. április 26. 16:09
fhu sokmindent
a nevemet, barátaim nevét, Green Day-t is egyszer
de volt egy olyan h egy barátom aki már végzett a sulinkban amúgy 4 éve a parafatáblára krétával felírták hogy Metallica és még azóta se jött le rendesen
a nevemet, barátaim nevét, Green Day-t is egyszer
de volt egy olyan h egy barátom aki már végzett a sulinkban amúgy 4 éve a parafatáblára krétával felírták hogy Metallica és még azóta se jött le rendesen
2014. április 26. 17:13
Még soha nem véstem bele semmit a padba, mivel tudom milyen bosszantó, ha írsz egy lapra, és az bemélyed a karcolások vonalán ( egyébként is megtették helyettem már elegen ). Persze előfordult, hogy ott akartam hagyni egy bélyeget, de mindig csak grafittal firkáltam ( aztán mindig leradíroztam, mert bűntudatom volt ). Egyébként apró kis motívumokat, jeleket szoktam rajzolgatni.
2014. április 26. 17:24
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
I love Liam Payne
2014. április 26. 17:32
akárhány pad került hozzám, kötelezően felkerül rá egy Halál Ereklyéi jel. Nameg ilyennek hogy: Tim Burton, BVB, BMTH, MIW, Avengers, Loki, I am Sherlocked. stb:D Minden osztálytársam megszokta már ezt ^-^
2014. április 26. 17:32
Még semmit.
Csak rajzolgatni szoktam rá.
De erősen gondolkodom rajta,hogy a ballagási időpontot belevésem.
Csak nehogy lebukjak,mert a mi sulinkban szigorúan figyelemmel kísérik a padok,székek rongálását a takarítónők,akik aztán leadják az információt az igazgatóhelyettesnek.
Akitől aztán hosszú ódákat hallhatunk.
Csak rajzolgatni szoktam rá.
De erősen gondolkodom rajta,hogy a ballagási időpontot belevésem.
Csak nehogy lebukjak,mert a mi sulinkban szigorúan figyelemmel kísérik a padok,székek rongálását a takarítónők,akik aztán leadják az információt az igazgatóhelyettesnek.
Akitől aztán hosszú ódákat hallhatunk.
2014. április 29. 19:15
Én ezeket: The End... (péntekén irodalom órán) és What does the Fox say? Meg egy Block B logot próbáltam, de nem sikerült...
2014. április 29. 19:28
Meg egy tehenet (ami inkább zombira hasonlított) és oda írtam: JB, JJ, Jaymi
2014. május 01. 10:00
Vallási jelképeket szoktam rajzolni rá, de a takarítók mindig letörlik
Pl. horogkeresztet, sátánista csillagot, stb.
Vésni nem szoktam.
Vésni nem szoktam.
2014. május 04. 21:36
Vésni még nem véstem,de rajzolni mindig rajzolok nagy unatkozásokban
nevemet,szívet,csillagot meg mindenféle bizbaszt
2014. május 05. 14:45
Minden féle hülyeséget, xD-ket, szerelmem nevét stb. xd
még azt hogy Real Madrid, meg ♥-eket.
még azt hogy Real Madrid, meg ♥-eket.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

jelet még a régebben..