21.nap : Csatlakoznál az Éjjeli Őrséghez? Igen
22.nap : Kedvenc Szabad Város? (pl. Pentos, Myr stb.) Pentos, Braavos.
30 napos Trónok harca kihívás
2015. március 08. 10:34
2015. március 08. 14:26
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
9.nap : Melyik volt az a jelenet, ahol nagyon kiborultál az íróra?
mikor meg kellett ölni ladyt
minden alkalom, mikor cersei okoskodott meg bekavart
mikor nedet lefejezték
joffrey idegesítő, de utálom, ha meghalnak a gonoszok -.-
viseryst se kellett volna, nem értem miért baj, hogy ígértek neki dolgokat és azt követelné számon...
10.nap : Melyik szereplő bőrébe bújnál szívesen?
daenerys, margaery
mikor meg kellett ölni ladyt
minden alkalom, mikor cersei okoskodott meg bekavart
mikor nedet lefejezték
joffrey idegesítő, de utálom, ha meghalnak a gonoszok -.-
viseryst se kellett volna, nem értem miért baj, hogy ígértek neki dolgokat és azt követelné számon...
daenerys, margaery
2015. március 11. 19:07
23.nap : Ha egy szóval kéne jellemezned George R.R Martint, mi lenne az? Fantasztikus.
24.nap : Mi a véleményed a könyvekből készült sorozatról? Nagyon szeretem, kedvencem.
25.nap : A tévésorozatban melyik karakter az, akinék szerinted a színészválasztás telitalálat lett? Daenerys és Sansa.
24.nap : Mi a véleményed a könyvekből készült sorozatról? Nagyon szeretem, kedvencem.
25.nap : A tévésorozatban melyik karakter az, akinék szerinted a színészválasztás telitalálat lett? Daenerys és Sansa.
2015. március 12. 20:26
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
11.nap : Sárkány vagy rémfarkas? rémfarkas, nem szeretem a sárkányokat...
12.nap : Melyik két karaktert látnád szívesen harcolni? cersei-t leverhetné valaki, még akkor is, ha csaj
meg a lannisterek nagy részét még akik nem haroltak megnézném bárkivel de nincs konkrét...
13.nap : Ha egyetlen embert feltámaszthatnál a halott szereplők közül, ki lenne az? eddard
14.nap : Kedvenc idézet? hú rengeteg van, de nem tudok kiemelni és nem is jut most eszembe :/
12.nap : Melyik két karaktert látnád szívesen harcolni? cersei-t leverhetné valaki, még akkor is, ha csaj
13.nap : Ha egyetlen embert feltámaszthatnál a halott szereplők közül, ki lenne az? eddard
14.nap : Kedvenc idézet? hú rengeteg van, de nem tudok kiemelni és nem is jut most eszembe :/
2015. március 13. 18:41
26.nap : A tévésorozatban melyik karakter az, akinék szerinted a színészválasztás pocsék lett? Miután nem olvastam a könyvet, nem tudom, de szerintem ilyen nincs, mindenki tökéletesen hozza az adott karakterét.
27.nap : Melyik a kedvenc rémfarkasod? Summer.
27.nap : Melyik a kedvenc rémfarkasod? Summer.
2015. március 15. 09:27
28.nap : Kedvenc fanok által készíted videó? Nem láttam még
29.nap : Kedvenc zenefeldolgozás a könyvekhez? Nem hallottam még őket
29.nap : Kedvenc zenefeldolgozás a könyvekhez? Nem hallottam még őket
2015. március 15. 12:21
|
|
ElodyEinzelgänger |
|
16.nap : Kedvenc nemesi címer? stark
17.nap : Kedvenc pár? (lehetnek olyanok is, akik amúgy a könyvben még csak nem is találkoztak) jon és ygritte, arya és gendry
18.nap : Melyik házhoz tartoznál legszívesebben?
lannister
17.nap : Kedvenc pár? (lehetnek olyanok is, akik amúgy a könyvben még csak nem is találkoztak) jon és ygritte, arya és gendry
lannister
2015. március 20. 17:21
30.nap : Legviccesebb jelenet? Tyrion, a The Hound és Lord Varys jeleneteit nagyon szeretem, de Petyr és Arya is megtudott nevettetni.
2015. március 22. 10:53
|
|
ElodyEinzelgänger |
|
23.nap : Ha egy szóval kéne jellemezned George R.R Martint, mi lenne az? őrült, reális
24.nap : Mi a véleményed a könyvekből készült sorozatról? nem tudom, egy idő után én nem néztem tovább mert nincs annyi időm, de biztos jó meg egy-két karit nagyon jól eltaláltak
25.nap : A tévésorozatban melyik karakter az, akinék szerinted a színészválasztás telitalálat lett?
joffrey, arya, jaime, tyrion meg még sokan
24.nap : Mi a véleményed a könyvekből készült sorozatról? nem tudom, egy idő után én nem néztem tovább mert nincs annyi időm, de biztos jó meg egy-két karit nagyon jól eltaláltak
25.nap : A tévésorozatban melyik karakter az, akinék szerinted a színészválasztás telitalálat lett?
joffrey, arya, jaime, tyrion meg még sokan
2015. március 25. 22:27
|
|
ElodyEinzelgänger |
|
26.nap : A tévésorozatban melyik karakter az, akinék szerinted a színészválasztás pocsék lett? margaery tyrell, én sokkal szebbnek képzeltem...meg amúgy robb se lett a legjobb meg sokan kétszer annyi idősnek látszanak, minta könyvben ott meg mindenki kb 15
27.nap : Melyik a kedvenc rémfarkasod? szellem, nyár
28.nap : Kedvenc fanok által készíted videó? ilyen best jelenetek, szerelmes jelenetek, halálok meg ilyenek összevágva...
27.nap : Melyik a kedvenc rémfarkasod? szellem, nyár
28.nap : Kedvenc fanok által készíted videó? ilyen best jelenetek, szerelmes jelenetek, halálok meg ilyenek összevágva...
2015. április 26. 13:19
3.nap : Ha válaszhatnál, hol élnél a Trónok Harca világában? (pl. Braavos, Égikert stb.)
Deres/Winterfell
4.nap : Kedvenc nemesi ház?
Hmm... számomra a Lannister ház a legérdekesebb, ezért őket mondanám. Viszont a Starkokat is nagyon kedvelem.
5.nap : Kedvenc jelenet a könyvekből?
Nehéz választás, Tyrion, és Sansa-Sandor jelenetei talán.
6.nap : Melyik karakter halálát kívánod a legjobban?
Joffrey már meghalt, úgyhogy... xD
7.nap : Kinek szurkolsz, hogy végül a Vastrónusra ülhessen?
Daenerys-nek.
8.nap : Kedvenc várkastély?
Királyvár.
9.nap : Melyik volt az a jelenet, ahol nagyon kiborultál az íróra?
Hm... kedvenc szereplőim halála (Ned, Sandor...) és a Vörös Nász egyértelműen.
Arya.
11.nap : Sárkány vagy rémfarkas?
Ööö... mindkettő xD Na jó, inkább rémfarkas.
12.nap : Melyik két karaktert látnád szívesen harcolni?
Egy Sandor/Gregor harcról szívesen olvastam volna.
13.nap : Ha egyetlen embert feltámaszthatnál a halott szereplők közül, ki lenne az?
Eddard.
14.nap : Kedvenc idézet?
Minden repülés zuhanással kezdődik.
15.nap : Legidegesítőbb karakter?
Joffrey, Cersei, Brienne.
16.nap : Kedvenc nemesi címer?
Stark, Lannister, Florent.
17.nap : Kedvenc pár? (lehetnek olyanok is, akik amúgy a könyvben még csak nem is találkoztak)
Jon/Ygritte, Sandor/Sansa
Stark.
19.nap : Ki a kedvenc a Starkok közül?
Eddard, Arya, Sansa.
20.nap : Ki a kedvenc a Lannisterek közül?
Tyrion, Jaime.
21.nap : Csatlakoznál az Éjjeli Őrséghez?
Nem.
22.nap : Kedvenc Szabad Város?
Braavos.
23.nap : Ha egy szóval kéne jellemezned George R.R Martint, mi lenne az?
Elképesztő.
24.nap : Mi a véleményed a könyvekből készült sorozatról?
Tetszik, régebben mindig néztem, most már eléggé elmaradtam vele. A könyvekhez képest jól dolgozza fel a sztori.
Daenerys, Arya, Sansa, Ned, Tyrion, stb.
26.nap : A tévésorozatban melyik karakter az, akinék szerinted a színészválasztás pocsék lett?
Igazából nem mondanám, hogy pocsék, de Theont másképp képzeltem el olvasás közben.
27.nap : Melyik a kedvenc rémfarkasod?
Szellem.
28.nap : Kedvenc fanok által készíted videó?
Crack videók.
29.nap : Kedvenc zenefeldolgozás a könyvekhez?
Passz.
30.nap : Legviccesebb jelenet?
Nehéz lenne kiemelni egyet is, nem nagyon emlékszem most hirtelen túl vicces jelenetre, de Tyrion megszólalásain jókat szórakoztam.
2016. február 22. 16:16
1.nap : Kedvenc férfi karakter?
Jon; Tyrion; Jamie.
Jon; Tyrion; Jamie.
2016. február 23. 06:58
2.nap : Kedvenc női karakter?
Daenerys; Arya; Ygritte.
Daenerys; Arya; Ygritte.
2016. február 24. 06:26
3.nap : Ha válaszhatnál, hol élnél a Trónok Harca világában? (pl. Braavos, Égikert stb.)
Deres vagy Égikert.
Deres vagy Égikert.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: