Dany, Margaery és Cersei
30 napos Trónok harca kihívás
2014. szeptember 20. 13:36
2.nap : Kedvenc női karakter?
Dany, Margaery és Cersei
Dany, Margaery és Cersei
2014. szeptember 21. 13:09
3.nap : Ha válaszhatnál, hol élnél a Trónok Harca világában?
Égikertben
Égikertben
2014. szeptember 23. 16:47
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
12.nap : Melyik két karaktert látnád szívesen harcolni?
Fú, talán Jamie és Cersei. Mégha nem is olyan kardos harc lenne, de szívesen megnéznem ahogy Jamie végre elfejelti a nõvérét és ellent mond neki.
13.nap : Ha egyetlen embert feltámaszthatnál a halott szereplők közül, ki lenne az?
Sok karakter meghalt akit nagyon kedveltem mégis inkább Ned Starkot támasztanám fel.
Fú, talán Jamie és Cersei. Mégha nem is olyan kardos harc lenne, de szívesen megnéznem ahogy Jamie végre elfejelti a nõvérét és ellent mond neki.
13.nap : Ha egyetlen embert feltámaszthatnál a halott szereplők közül, ki lenne az?
Sok karakter meghalt akit nagyon kedveltem mégis inkább Ned Starkot támasztanám fel.
2014. szeptember 23. 16:49
4.nap : Kedvenc nemesi ház?
Lannister és Tyrell
Lannister és Tyrell
2014. szeptember 24. 16:08
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
14.nap : Kedvenc idézet?
Most komolyan válasszak?
Oké, akkor idézek egyet a sorozatból, egyet a könyvbõl.
"Egyszer vágtam már fát. Nem is, a fivérem vágta, én csak néztem." – Tyrion Lannister
” – Lassan megtanulsz királynéként beszélni Daenerys.
– Nem királyné vagyok – javította ki Dany -, hanem khaleesi.” – Daenerys Targaryen
Most komolyan válasszak?
"Egyszer vágtam már fát. Nem is, a fivérem vágta, én csak néztem." – Tyrion Lannister
” – Lassan megtanulsz királynéként beszélni Daenerys.
– Nem királyné vagyok – javította ki Dany -, hanem khaleesi.” – Daenerys Targaryen
2014. szeptember 26. 13:18
1.nap : Kedvenc férfi karakter?
Természetesen Tyrion Lannister!Hatalmas arc, s emellett szerintem jószívű.Ezen kívül így a 3. évadnál tartva valahogy Jamie-t is kezdem megkedvelni.
Természetesen Tyrion Lannister!Hatalmas arc, s emellett szerintem jószívű.Ezen kívül így a 3. évadnál tartva valahogy Jamie-t is kezdem megkedvelni.
2014. szeptember 27. 10:25
|
|
|
17.nap : Kedvenc pár? (lehetnek olyanok is, akik amúgy a könyvben még csak nem is találkoztak)
Hát én nagyon szeretném mondjuk Daeneryst és Havas Jont együtt látni.
Szerintem aranyosak lennének, de még nem is találkoztak.
Hát én nagyon szeretném mondjuk Daeneryst és Havas Jont együtt látni.
2014. szeptember 27. 13:47
2.nap : Kedvenc női karakter?
Három igazán szimpatikus női karakter van számomra a sorozatban:Sansa, Arya és Daenerys.
El is mondom, hogy miért.
Sansa szerintem a látszat ellenére egy erős lány.Rengeteg szörnyűségen megy keresztül, de mindig talpra tud állni.Úgy vélem, hogy tanul a hibáiból, ez segíti őt a túlélésben.Ezen felül pedig sokan le is becsülik.
Arya és Daenerys pedig szerintem sok tekintetben hasonlítanak.Eléggé bosszúszomjasak és nyíltan kimutatják az érzelmeiket.Foggal-körömmel próbálják megvédeni a szeretteiket.Igazán erős személyiségek, akikre érdemes odafigyelni.
Három igazán szimpatikus női karakter van számomra a sorozatban:Sansa, Arya és Daenerys.
El is mondom, hogy miért.
Sansa szerintem a látszat ellenére egy erős lány.Rengeteg szörnyűségen megy keresztül, de mindig talpra tud állni.Úgy vélem, hogy tanul a hibáiból, ez segíti őt a túlélésben.Ezen felül pedig sokan le is becsülik.
Arya és Daenerys pedig szerintem sok tekintetben hasonlítanak.Eléggé bosszúszomjasak és nyíltan kimutatják az érzelmeiket.Foggal-körömmel próbálják megvédeni a szeretteiket.Igazán erős személyiségek, akikre érdemes odafigyelni.
2014. szeptember 28. 20:23
3.nap : Ha válaszhatnál, hol élnél a Trónok Harca világában? (pl. Braavos, Égikert stb.)
Égikertben.
Égikertben.
2014. október 01. 08:47
|
|
|
18.nap : Melyik házhoz tartoznál legszívesebben?
Tyrell
19.nap : Ki a kedvenc a Starkok közül?
Havas Jon (gyakorlatilag Õ is Stark)
20.nap : Ki a kedvenc a Lannisterek közül?
Jamie, Tyrion
21.nap : Csatlakoznál az Éjjeli Őrséghez?
Nõként nehéz lenne, de egyébként nem. Nem szerettem a hideg helyeket.
Tyrell
19.nap : Ki a kedvenc a Starkok közül?
Havas Jon (gyakorlatilag Õ is Stark)
20.nap : Ki a kedvenc a Lannisterek közül?
Jamie, Tyrion
21.nap : Csatlakoznál az Éjjeli Őrséghez?
Nõként nehéz lenne, de egyébként nem. Nem szerettem a hideg helyeket.
2014. október 02. 21:08
5.nap : Kedvenc jelenet a könyvekből?
Sajnos a könyveket még nem olvastam, de minnél hamarabb pótolni szeretném.
Sajnos a könyveket még nem olvastam, de minnél hamarabb pótolni szeretném.
2014. október 03. 10:42
6.nap : Melyik karakter halálát kívánod a legjobban?
Joffrey halálát, de szerencsére ez már teljesült.Így másiknak talán Petyrt mondanám.
Joffrey halálát, de szerencsére ez már teljesült.Így másiknak talán Petyrt mondanám.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: