Miley Cyrus ki nem állhatja a gyerekeket
2014. február 04. 20:39
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
hát Miley te meg annyira kib*szottul kedves és aranyos vagy...
jó van benne valami, de szerintem ő sem különb.
2014. február 04. 20:41
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Teljes mértékben igaza van,de attól még nem minden gyerek egyforma
A régi Miley-t sokkal jobban szerettem
2014. február 04. 20:45
Egy reszben igazat adok neki,mas reszben nem. A mai gyerekek tenyleg nagyszajuak,nekem is parszor mar beszologattak kis alsosok,de aztan mikor mar elbeszelgettem veluk,mindjart hallgattak,mint az a bizonyos a fuben.
2014. február 04. 20:47
Meg amúgy nem vettétek észre, hogy egy kicsit ellentmond magának? Nemrégiben elmondta, hogy a gyerekeknek oktató jellegű lesz a turné, most meg utálja őket... ._.
2014. február 04. 20:51
|
G.Majavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.16. Hozzászólás: 315 Csatolások: 0 Azonosító: 216924 offline
|
Jó Miley nem a kedvencem de azért ez a cikk egy szeeenyyyyy!!!Drága Szandiii_1992 értem nem szereted Mileyt de azért nem kell ilyen áll sztorikat terjeszteni róla!!!
2014. február 04. 20:53
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
Valamennyire tenyleg igaza van....
2014. február 04. 20:57
|
|
Zsófi1123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 932 Csatolások: 0 Azonosító: 189530 offline
|
„Már megvan a pénzem. Az sem baj, ha senki nem veszi meg az albumom. Van egy házam, vannak kutyáim, akiket szeretek. Másra nincs is szükségem.”
Másszóval kihasználtam a rajongóim, lenyúltam csomó pénzüket koncert jegyekkel, cd-kel stb-vel mostmár lesz*rom mi van velük. Nincs szügség idegesítő rajongókra.
Érződik a szeretet és a hála a rajongók felé..
Komolyan rajta már csak röhögni lehet.
Másszóval kihasználtam a rajongóim, lenyúltam csomó pénzüket koncert jegyekkel, cd-kel stb-vel mostmár lesz*rom mi van velük. Nincs szügség idegesítő rajongókra.
Érződik a szeretet és a hála a rajongók felé..
2014. február 04. 21:09
|
forever200000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 220590 offline
|
Szerintem Miley már csak szeretne átlagos életet élni! azért mondta hogy neki nincs szüksége arra hogy megvegyék a albumját! Teljesen megértem őt
2014. február 04. 21:09
Idézet (petra1024 @ 2014.02.04. 20:50)
ÓÓÓ Te beképzelt ribi!!Te is így kezdett és hova jutottál!!Gondolkodj először és nézz tükörbe aztán mondj bármit is!!Abban viszont igaza van hogy Anya az kell,ezt is,azt is!!De nem mindegyik gyerek ilyen!!Ezt is vegye figyelembe!!Úgy hogy Miley nézz magadba és nézz körül és nézzd meg hova jutottál!!! Üdv:Régi rajongód!! 
Én is ilyen voltam kicsiként, hogy mindent szerettem volna, de volt, hogy anya azt mondta, hogy nem. És fura, nem hisztiztem.
2014. február 04. 21:20
|
|
bogbiankaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 205560 offline
|
A miley fanok azt mondják ők is ezt csinálnák , de te is voltál kicsi sőt mindenki.Szerintem mileytól ez egy kicsit búnkozás volt, mert lehúzta a rajóngóit 2.(A sztárok 60%-ban ilyenekben szegényednek meg)
3.-szor meg szerintem ennek van oka hogy nem szerti a gyerekeket valami régi gyerekori seb ami meg maradt.Visszatérve a rendes témához ,szerintem szive ügye , hogy mitcsinál ha utálja a gyerekeket utálja,ha meg baja van azzal hogy valamelyik gyereknek iphonja van akkor legyen ez az ő véleménye és azt mondta , hogy megvan mindene neki is .!És szerintem inkább nézen magába!(Ez csak az én véleményem nem szeretnék kritikákat értelmetlen módón)
3.-szor meg szerintem ennek van oka hogy nem szerti a gyerekeket valami régi gyerekori seb ami meg maradt.Visszatérve a rendes témához ,szerintem szive ügye , hogy mitcsinál ha utálja a gyerekeket utálja,ha meg baja van azzal hogy valamelyik gyereknek iphonja van akkor legyen ez az ő véleménye és azt mondta , hogy megvan mindene neki is .!És szerintem inkább nézen magába!(Ez csak az én véleményem nem szeretnék kritikákat értelmetlen módón)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: