Miley Cyrus ki nem állhatja a gyerekeket
2014. február 04. 19:52
De tényleg eléggé nagyszájúak mostanság a gyerekek. Nálunk a suliban az elsősök a felsősökkel eléggé pofátlanok, és úgy káromkodnak mint a kocsis. A múltkor fociztak az alsósok, és elém rúgták a labdát, majd az egyik gyerek megszólalt: "Hé, kislány!!" Majdnem 6 évvel idősebb vagyok a gyereknél, de lekislányoz engem. Jól meg is mondtam neki, azóta nem is mer rám nézni, de nem is baj...
2014. február 04. 19:53
|
|
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline
|
Elöször is nem minden gyerek olyan, mert gyerek minden felnöt is volt és ö is az "utálom a gyerekeket" túlzás kifejezés ö nem ismer mindenkit, de Azért vannak olyanok is..
2014. február 04. 19:54
Én nem ítélem el...nem mindenki olyan ,hogy nedvesedik ha már gyereket lát, és igen a mostani gyermekek, szó szerint 8-9 vagy még fiatalabb korosztály katasztrófa és csak rosszabb lesz. Nem tudják mi az a tisztelet..!!
2014. február 04. 19:55
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Egy bizonyos szinten igaza van, a mai gyerekek egy része borzalmasan el van kényeztetve és azt hiszi, hogy már felnőtt, de azt ne felejtsük el, hogy neki is része van ám ebben! Rengeteg gyerek rajongója van, és hatással van a viselkedésükre. Szóval nekem ne magyarázza, hogy ő a szent, hogy meg akarja nevelni a gyerekeket. A másik meg az, hogy ha nem érdekli, hogy nem veszik az albumát, és a legszívesebben otthon akar ülni, akkor miért nem teszi, és vonul vissza?! Nagy szolgálatot tenne a világnak..
2014. február 04. 19:55
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Teljesen egyet értek vele aból amit mondot. Én is szeretek inkább otthon maradni.
2014. február 04. 19:57
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
igazat adok neki abban,h a mai gyerekek,nagyon pofátlanok.pl a suliban láttam egy 5-ikes fiú kezében iPhone-t,és elvileg nincsenek valami jó tanulmányi eredményei...
2014. február 04. 20:02
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Sok mindenben igaza van, de azért az utolsó pár mondat kicsit egoistán hangzik...
2014. február 04. 20:09
|
|
Rosso |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.11. Hozzászólás: 501 Csatolások: 34 Azonosító: 197668 offline
|
Egyet értek azzal hogy a mai gyerekek többsége valóban elég hogyismondja...utálatos a szüleivel. Persze én is tudok olyan lenni (utána mindig megbánom az egészet) de ez valljuk be hogy ez a tinikor velejárója, nem nagyon tudunk mit tenni vele. Túl kell lenni rajta és (talán) felnőtt korunkra megkomolyodunk és bocsánatot kérünk a szüleinktől
én legalábbis így gondolom. A másik pedig hogy az viszont elég bunkó kijelentés volt hogy "...nincs szükségem másra". nem is tudom... szerintem ez elég utálatos megnyilvánulás tőle, olyan mintha nem érdekelnék a rajongói, holott az a pénz, a lususvilla és a hatalmas tévé, meg a szakács mind azért lehet neki mert annyi rajongó támogatta őt. Persze ez csak az én véleményem.
2014. február 04. 20:11
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Tud valaki olyat aki érti ennek a nőnek a logikáját?
Utálja a -hisztis- gyerekeket, hát jó, de ők azok akik rajonganak érte. -.- nem ugrik be neki, hogy a smileyrek mind hisztis tizenévesek? Áh hadjuk...
Ha meg nem a pénz miatt,csak úgy unalmában csinálja a nagy lemezeke, akkor azt modom bár ne is csinálná, mert wáá esküszöm nem értem. A lelkének jobb lesz ha játsza a kur*át mindenhol, vagy mi?
Utálja a -hisztis- gyerekeket, hát jó, de ők azok akik rajonganak érte. -.- nem ugrik be neki, hogy a smileyrek mind hisztis tizenévesek? Áh hadjuk...
Ha meg nem a pénz miatt,csak úgy unalmában csinálja a nagy lemezeke, akkor azt modom bár ne is csinálná, mert wáá esküszöm nem értem. A lelkének jobb lesz ha játsza a kur*át mindenhol, vagy mi?
2014. február 04. 20:14
Biztos vok benne h gyerek korában így is úgyis kapott volna telót meg mit tudomén mit
2014. február 04. 20:20
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
És az eszetekbe sem jutott, KEDVES UTÁLKOZÓK----->HOGY EZ EGY CIKK VAGYIS ÚGY SZÍNEZIK AHOGY SZERETNÉK!
2014. február 04. 20:21
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Szegény azt hiszi hogy okosakat mond, közben meg nagyon nem. Attól még, hogy az amcsi' gyerekek ilyen telhetetlenek, az nem azt jelenti, hogy mindenki ilyen. Utálatos...
Mintha elfelejtette volna,hogy nemrégiben még ő is gyerek volt. Annyira fogalma sincs a világról...
Meg se szólalhatna szerintem, az előző interjújában, hát nem valami fényesen beszélt a szüleiről, fogalmazzunk így.
Ha nem lennének gyerek rajongói, akkor mégis hol tartana? Sehol. Rajongóinak túlnyomó többsége (vagy egésze) 10-18 éves, tehát kiskorú,GYEREK. Bár szerintem szegény ezzel sincs tisztában. Mintha különb lenne bármelyikőjüknél is. Ő is volt gyerek, nem? Akkor meg miről beszél?
Nem megy neki ez a "világmegváltósdi", először inkább a saját hiányosságait kéne pótolnia.
Mintha elfelejtette volna,hogy nemrégiben még ő is gyerek volt. Annyira fogalma sincs a világról...
Meg se szólalhatna szerintem, az előző interjújában, hát nem valami fényesen beszélt a szüleiről, fogalmazzunk így.
Ha nem lennének gyerek rajongói, akkor mégis hol tartana? Sehol. Rajongóinak túlnyomó többsége (vagy egésze) 10-18 éves, tehát kiskorú,GYEREK. Bár szerintem szegény ezzel sincs tisztában. Mintha különb lenne bármelyikőjüknél is. Ő is volt gyerek, nem? Akkor meg miről beszél?
Nem megy neki ez a "világmegváltósdi", először inkább a saját hiányosságait kéne pótolnia.
2014. február 04. 20:27
|
milanskinwesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 206982 offline
|
Ő a legnagyobb gyerek az egész világon.
2014. február 04. 20:28
Idézet (Selena Gomez Fan.2 @ 2014.02.04. 20:20)
És az eszetekbe sem jutott, KEDVES UTÁLKOZÓK-->HOGY EZ EGY CIKK VAGYIS ÚGY SZÍNEZIK AHOGY SZERETNÉK!
El kell keserítselek, de ebben nincs semmi kiszínezés, a gyerekes részt Ő maga nyilatkozta a W magazin riporterének. Az albumos rész pedig az egyik talk showban hangzott el a szájából. Nem kell rögtön összeesküvés elméleteket gyártani.
2014. február 04. 20:29
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Én sem bírom a gyerekeket
Igazad van Miley
Haters gonna hate.
2014. február 04. 20:30
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
bizonyos szintig teljesen egyetértek vele, a mai fiatalság brutálisan elkényelmesedett, és semmi nevelést nem kapnak, tisztelet persze a kivételnek. egyébként kicsit vigyáznék az olyan kijelentésekkel, hogy a rajongói többsége a gyerek kategóriába esik, mert rohadtul nem.
legalábbis az elmúlt időben biztosan nem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: