Miley Cyrus ki nem állhatja a gyerekeket
2014. február 04. 19:21
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Nuggyant csaj,még a buggyantott tojás is szilárdabb jellem.Már nem tud ennél hajmeresztőbb pradoxonnal előjönni?Nem baj.Majd hallunk róla holnap is.Szint ebiztos vagyok benne...
2014. február 04. 19:25
de undok kis kurva na látjátok én ezért szeretem inkább Justin Bieber-t <3 <3 <3
2014. február 04. 19:28
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Én is utálom a gyerekeket, de inkább az éretlenebb fajtát.
2014. február 04. 19:29
Idézet (kilari111 @ 2014.02.04. 19:25)
de undok kis k*rva na látjátok én ezért szeretem inkább Justin Bieber-t <3 <3 <3
Mert Bíboros annyira tiszteli a rajongóit, igaz? Ja igaz, ő csak lebálnázza, meg leköpködi őket, meg tiszteletlen velük, néhanapján megrugdossa őket. Tényleg "jobb" példakép. Egy kutya mindkettő.
2014. február 04. 19:29
|
|
sulyokzsofiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 179669 offline
|
Jézusom,és még ilyen embert én valaha is szerettem.Nme hiszem ell,hogy nincs szüksége gyerek rajongókra
2014. február 04. 19:30
meg se érdemli hogy szeressük akkora egy paraszt
2014. február 04. 19:35
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
2014. február 04. 19:36
|
|
Frostúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 195623 offline
|
szerintem is idegesítő a sok gyerek mostanában pedig még én sem vagyok felnőtt és ezek a pisisek már olyan pofátlanok!!!!!!!!Én ilyet nem mertem volna csinálni amikor fiatalabb voltam
2014. február 04. 19:38
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Ezzel a kijelentéssel túl messzire ment!!
Utálom a gyerekeket miattuk van ott ahol most tart.
A rajongói között nem kell különbséget tenni.
Ő is volt gyerek és a gyerekek aranyosak nem lehet őket utálni ilyen interjút csak egy beteg
nő adhat ha egyáltalán lehet nőnek nevezni.
A viselkedése egy elkényeztette csitriire hasonlít akinek megvan mindene és hálátlan érte az embereknek és nagyrészt a gyerekeknek kellene köszönnie.
Utálom a gyerekeket miattuk van ott ahol most tart.
A rajongói között nem kell különbséget tenni.
Ő is volt gyerek és a gyerekek aranyosak nem lehet őket utálni ilyen interjút csak egy beteg
nő adhat ha egyáltalán lehet nőnek nevezni.
A viselkedése egy elkényeztette csitriire hasonlít akinek megvan mindene és hálátlan érte az embereknek és nagyrészt a gyerekeknek kellene köszönnie.
1 felhasználónak tetszik:
Horváth Gréta
2014. február 04. 19:39
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Igen, igen Miley, mondhatom jól csinálod, hogy, hogy is mondjam ráerőszakoltad a gyerekekre hogy szeressenek a Hannah Montana miatt, és most meg pont neked a gyerekekkel van bajod, hogy a 7-8-9 éves gyerekek utánad nyafognak. Csak úgy mondom, (tudom, hogy nem látod) hogy azok a gyerekek részben nem a Hannah Montana miatt bönbőlnek, hanem szinte még a 8 évesek is mostmár lenéznek, hogy milyen lettél, mert azért az még egy 8 évesnek is feltűnik, ha a kedves kis Hannah Montana nem kedves kis H M, hanem 18+ képeket tölt fel a netre, és botrányhősnő lett, és utána közli a gyerkőcökkel, hogy mostantól utállak benetteket.. Miért "Hannacska", te nem voltál gyerek? Neked nem volt kedvenc sztárod? Te nem is voltál gyerek? Csak úgy kipottyantál a világra 15 évesen, vagy mi? Na ezért kellene visszafognod magad Mileycska! Szánalmas vagy, és nehogy azt hidd, hogy 1, hogy 1 albumodat is megfogják venni, mert arra 0 esély van.
2014. február 04. 19:42
Ááá, vérig lettem sértve, egy világ omlott össze bennem.
Komolyabbra fordítva, ha nincs szüksége a hírnévre, és a pénzre, akkor fogja magát, vonuljon vissza, többet ne is hallasson magáról, sok embernek boldogságot okozna vele... Egy percig nem hiányozna.
Komolyabbra fordítva, ha nincs szüksége a hírnévre, és a pénzre, akkor fogja magát, vonuljon vissza, többet ne is hallasson magáról, sok embernek boldogságot okozna vele... Egy percig nem hiányozna.
2014. február 04. 19:48
„Néha hallom a gyerekeket, ahogy a szüleikkel beszélnek, és legszívesebben én magam mennék oda, hogy felpofozhassam őket.(..)" Oké, én ebben most kivételesen igazat adok neki, de én mondjuk nem mennék oda felpofozni őket. Te egy kicsit öntelt lett amióta már nem Disney csillag. Eddig sem szerettem, most sem szeretem, de azért ha nem is a külsején, a belsején egy kicsit változtathatna...
2014. február 04. 19:48
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Egyrészt nem normális ,amit mondott...a másikban igaza van a mai gyerekek ,hogy beszílnek....
2014. február 04. 19:49
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Miley csak az utálatos gyerekeket nem szereti.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.