Miley Cyrus ki nem állhatja a gyerekeket
2014. február 04. 18:43
Na ez igaz, de azt hozzá tehette volna, hogy vannak kivételek is!
2014. február 04. 18:44
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
„Néha hallom a gyerekeket, ahogy a szüleikkel beszélnek, és legszívesebben én magam mennék oda, hogy felpofozhassam őket. Amikor találkoznak velem, nyavalyognak, hogy: 'Anya, nem tudod, hogy kell az iPhone-t használni? Meg tudod csinálni a képet?' Én meg erre ezt gondolom, hogy: 'Haver, ha bármikor így beszéltem volna az anyukámmal, amikor gyerek voltam, nem lett volna se telefonom, se számítógépem, se tévém, se semmi.”
enél a résznél egyet értek Miley-val
a mi sulinkban is a harmadikosok beszólogatnak nekünk, de ha megindulsz feléjük akkor bevannak tojva
enél a résznél egyet értek Miley-val
2014. február 04. 18:44
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4450 Csatolások: 138321 Azonosító: 155975 online
|
Egyik dumája üti a másikat.. Nemrég még azt mondta, hogy a turnéja (azt hiszem) oktató jellegű lesz a gyerekek számára, most meg már azzal jön, hogy utálja őket. xd
2014. február 04. 18:46
Annyira gáz ez a nő, minden alkalommal egyre jobban megutáltatja velem magát... Valami megmondó embernek képzeli magát? Mindig csak ostobaság ömlik a szájából..
2014. február 04. 18:46
hát gondolom most sok szív tört össze mint az enyém.Most telt be a pohár!!!ő is volt egyszer gyerek,eltudom képzelni hogy ő is járt sok helyre és a gyerekek felnézztek rá!ők szeretik Miley-t!szerintem ő is belül szeret minket csak vagánynak akar tűnni!akkor ne így tegye meg!
2014. február 04. 18:50
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én sem csípem a gyerekeket.
2014. február 04. 18:51
Most a nyafogós gyereket utálja, ne az összeset.
Idióta.
2014. február 04. 18:53
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Érdekes, az előző cikkben ő beszélt úgy a szüleiről, mintha valami utolsó, senkiházik lennének, miközben ők adtak neki életet, és emelték fel a semmiből - de azért ő vágna szájon egy-két gyereket.
Logika? Ugyan, ennek a kis fattyúnak nincs...
Logika? Ugyan, ennek a kis fattyúnak nincs...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 04. 18:53
|
|
Smiler Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.26. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 214055 offline
|
Szerintem teljesen igaza van, és ezt valószínű nem minden gyerekre értette, csak olyan elkényeztetett kölykökre..ha az összeset utálná, akkor nem segített volna rengetek gyereknek, meg sorolhatnám, meg akkor pár Smilert sem szeretne, pedig egyértelműen tudjuk, hogy Miley a Smilerek miatt is van a zeneiparban.
2014. február 04. 18:54
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Teljesen egyetértek vele! A mostani tizenévesek csak követelőzni tudnak, és úgy beszélnek a szüleikkel, mint a legutolsó csövessel. Inkább köszönnék meg nekik, hogy még a belüket is kidolgozzák, csakhogy mindene meglegyen.
2014. február 04. 18:57
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
Naggyon jó. Elkényeztett vagy, azt sem tudod, miről énekelsz, és fogalmad sincs arról, hogy sajnos, bármilyen hihetetlen, nincs mindenkinek pénze szakácsra, aki egyszer megfog tekéd mérgezni.
2014. február 04. 18:57
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Na figyeljetek most ide! Miley csak az igazat mondja, a turnéval meg nem mond ellent magának, mivel EZZEL AKARJA OKTATNI ŐKET, HOGY NE SZÓLJANAK BE A SZÜLEIKNEK! És ha eddig ˝szeretted˝, most már meg nem! Akkor SOHA NEM IS SZERETTED IGAZÁN! Mileynak meg 100%-ban igaza van, mert a mostani kis hülyék, el vannak kapatva, mint nálunk is! Beszólogatás..., de tényleg ha elindulsz feléjük, akkor meg beijednek! Amúgy meg azok a ˝rajongók˝ nem is igazi rajongók, mert Miley csak tudja kik a fanjai és kik nem! Lehet, hogy ő hozzátette, de a sajtó meg rossznak akarja feltüntetni Mileyt! ÚGYHOGY JÓL GONDOLJÁTOK MEG MIKET IRKÁLTOK A SZÜLEITEKRŐL, MERT Ő MIATTA VAN AMID VAN!
2014. február 04. 18:58
Teljesen igaza van!
Én is éreztem már így.
Olykor borzasztó azt látni,hogy a szülök nem tesznek semmit,csak nyelnek.
De sz@rul megy valakinek.
Sajnos egyre több az elkényeztetett tizenévesek,ami borzasztó dolog.És még mennyi lesz?Szaporodnak,mint a nyulak.
Idézet
,,Néha hallom a gyerekeket, ahogy a szüleikkel beszélnek, és legszívesebben én magam mennék oda, hogy felpofozhassam őket."
Én is éreztem már így.
Olykor borzasztó azt látni,hogy a szülök nem tesznek semmit,csak nyelnek.
Idézet
,,Mért kellene moziba mennem, mikor van egy hatalmas tévém? Van szakácsunk, aki nagyszerű ételeket készít."
De sz@rul megy valakinek.
Sajnos egyre több az elkényeztetett tizenévesek,ami borzasztó dolog.És még mennyi lesz?Szaporodnak,mint a nyulak.
2014. február 04. 18:59
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Legeslegelőször saját magát kéne felpofoznia.
2014. február 04. 19:00
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet
Néha hallom a gyerekeket, ahogy a szüleikkel beszélnek, és legszívesebben én magam mennék oda, hogy felpofozhassam őket.
Érdekes, én ugyanezt érzem, mikor a VMA-s fellépését, a We Can't Stopot vagy a Wrecking Ballt nézem (nem sűrűn történik meg, amúgy).
Idézet
Haver, ha bármikor így beszéltem volna az anyukámmal, amikor gyerek voltam, nem lett volna se telefonom, se számítógépem, se tévém, se semmi.
Akkora egy hipokrata ez a csaj, hogy pofám leszakad...
Osztja itt az észt és az igét, miközben a jelek szerint neki is kimaradt pár illemtan lecke az életéből. Szerintem az ne ossza az igét, aki hónapok óta a meztelen testével, és gusztustalan viselkedésével tartja ébren a média figyelmét.
Szálljon már a drága magába kicsit...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.