Miley Cyrus ki nem állhatja a gyerekeket
2014. február 04. 18:24
Én így sosem beszélném ki a rajongóimat! Ez nagyon bunkó volt tőle!! Ráadásul, hogy van egy nagy háza azt a rajongóinak köszönheti!! -.-''
2014. február 04. 18:25
a gyerekek azért beszélnek így,mert valljuk be nagyon k"va idegesítőek a szülök,mert nagyon igazságtalanok!!!!!!
2014. február 04. 18:30
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Ez mi? Nem azt olvastam a multkori Cyrus-cikknél hogy oktató jellegű lesz a kövi koncertje a GYEREKEK számára?
Vagy csak képzelődöm..
Itt valami nem stimmel,valamelyik cikk tuti nem mond igazat,mert ez így üti egymást...
2014. február 04. 18:35
|
|
Treasure004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.03. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 220527 offline
|
Egy normális cikket ha látnék róla... Minek is reménykedek? -.-
|
|
Sissy00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 469 Csatolások: 156 Azonosító: 210177 offline
|
Részben igaza van, a gyerekeknél nincs gonoszabb ember. Csomószor ezt hallom ami igaz, de persze nem teljesen: a felnőttek is azok tudnak lenni. Pl.: tele volt egy időszakban azzal a híradó, hogy két gyerek a barátjukkal milyen ocsmányságokat művelt, nem is voltak többek 13-nál! Vagy egy másik példa: nekem az egyik osztálytársam / még általánosban/ tök kis vézna kisfiú volt / olyan hetedikesek lehettünk/ és 2 nyolcadikos fiú ki is használta ezt. Tökre megalázták meg ilyenek, pedig szegény semmit se ártott nekik. Miley-hoz visszatérve: elég szemétség volt tőle mivel a saját rajongóira is ezt mondja. Részben egyetértek vele, de a másik felem pedig még mindig utálja.
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Én meg őt utálom, és ne aggódj májlika, belőlem nem gazdagodsz meg..
2014. február 04. 18:36
Szerintem ezt nem kellett volna. Oké, hogy nem szereti őket, de ha a rajongói 50%-a kisgyerekekből áll, akkor inkább nem kellene nyilvánosságra hozni. Abban igaza van, hogy a mai kisgyerekek mások, mint mondjuk 6 évvel ezelőtt, de szerintem nem kéne általánosítani
2014. február 04. 18:38
|
|
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline
|
Idézet (beutygirl @ 2014.02.04. 18:25)
a gyerekek azért beszélnek így,mert valljuk be nagyon k"va idegesítőek a szülök,mert nagyon igazságtalanok!!
Becsüld meg őket, mert másnak meg nincsenek is szülei, mert ott hagyták a gyreket a kórházba!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2014. február 04. 18:41
Akkor biztosan a húgát is utálja, mert ha valaki, hát Noah aztán tényleg nagyon el van kapatva.
2014. február 04. 18:42
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (hazza08 @ 2014.02.04. 18:38)
Becsüld meg őket, mert másnak meg nincsenek is szülei, mert ott hagyták a gyreket a kórházba!
Meg kell őket becsülni! Ők csak a javadat akarják. És Mileynak részben igaza van mivel tényleg kegyetlenek néha..
nemcsak a gyerekek azok, de a felnőttek is tudnak azok lenni. Ne általánosítsunk már. Elég béna, hogy ilyesmiket nyilatkozik, most őszintén. Egyébként általában azokat a dolgokat támadja be az ember, amikre irigykedik.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.