Egyébként, abban igaza van, hogy sokan már elég pofátlanul bánnak a szüleikkel, vagy egymással, de az furcsa, hogy ezt mondja 21 éves fejjel. Persze, értem én, hogy a mai huszonéveseknek a kisgyerekkora egész más volt, mint most, csak ez nekem valahogy úgy jött át, mintha ő már olyan sok mindent megélt volna. Ilyenkor már lehet, hogy én is azt mondanám, hogy nem érdekelnek az eladási dolgok, de tényleg az általa utált gyerekek miatt lett ilyen híres, szóval szebben is kifejezhette volna magát, szerintem.
Miley Cyrus ki nem állhatja a gyerekeket
2014. február 04. 18:00
|
|
yes-i-notúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 220038 offline
|
Már megint róla van szó...
Egyébként, abban igaza van, hogy sokan már elég pofátlanul bánnak a szüleikkel, vagy egymással, de az furcsa, hogy ezt mondja 21 éves fejjel. Persze, értem én, hogy a mai huszonéveseknek a kisgyerekkora egész más volt, mint most, csak ez nekem valahogy úgy jött át, mintha ő már olyan sok mindent megélt volna. Ilyenkor már lehet, hogy én is azt mondanám, hogy nem érdekelnek az eladási dolgok, de tényleg az általa utált gyerekek miatt lett ilyen híres, szóval szebben is kifejezhette volna magát, szerintem.
2014. február 04. 18:00
Azért egy kicsit fura hogy nem szereti őket,de megértem hogy miért(részben).
2014. február 04. 18:02
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
olyan paraszt, miért ő nem volt gyerek?
2014. február 04. 18:04
|
|
Cukorfalatka2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.05. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 211270 offline
|
Azért mondja ezt , hogy reméli így sokkal többen veszik az albumát, ha parasztot játszik( de kitudja milyen?) !
2014. február 04. 18:04
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Sajnálom a gyerekeket.. Én mindjárt 14 leszek.. szoval már nem vagyok a rajongója, bár nem is voltamm.. akkor is paraszt.. mintha ő nem lett volna gyerek.. amm nagyon "gyerekesen viselkedik." xd
2014. február 04. 18:05
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Az igaz, hogy van egy-két nagyon elkényeztetett gyerek, de az ő helyében ezt szépen magamba tartottam volna, elvégre ha nincsenek ezek a 'kib*szottul utálatos' gyerekek akkor neki sem lenne 'hatalmas tv-je', villája, cselédje aki főz, mos, takarít helyette. Tehetsége nincs valami sok, ezek a 12 év alatti gyerekek sztárolták őt úgy fel, szóval elég nagy bunkóság volt ez az ő részéről.
2014. február 04. 18:07
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
és akk eltudom képzelni,hogy mennyire szeretheti a rajongóit!-.- elmondanám Miley,hogy te meg gyerekesen viselkedsz,úgy hogy mi sem állhatunk ki téged!
2014. február 04. 18:08
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Miert van az hogyha valakinek sikeres lessz az elere akkor egybõl elszal az agya miley joo pelda es egykor szerettem mostmar ki nem alhatom
2014. február 04. 18:08
Ő beszél a szülők tiszteletéről, miközben úgy ugat a sajátjairól, hogy azt cseppet sem lehet példamutatónak nevezni? Jó vicc. Különben is, le se sz.rja azokat, akik még mindig szeretik és támogatják, ergo a rajongói felé sem mutat semmiféle tiszteletet. El kéne tűnnie a süllyesztőben, ha már ennyire örül, ha nem kell kimozdulnia a házból. Fogadok, hogy kényszer neki ez az egész, amit a menedzsmentje sóz a nyakába, meg is látszik a nyilatkozatain, hozzáállásán ez az egész.
2014. február 04. 18:10
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
IQ mínusz...mondjuk, ha elvan, akkor legyen, az ő baja, ha nem veszik az albumait...önálló-szabad ember, akármit csinálhat az ő rovására megy...
2014. február 04. 18:11
|
|
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline
|
Nem hiszem,hogy ő ezt komoölyan gondolja,hisz még olyan fiatal.És remélem nem elégdett azzal a pénz mennyiséggel amit birtokol,mert még nagyon nagy zenei karrier áll elötte.
2014. február 04. 18:17
|
|
KatherineGatesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 216048 offline
|
Abban teljes mértékben igaza van, hogy már - már szánalmas, ahogyan a korosztályom beszél a szüleivel, de egyébként ritka ellenszenves nekem a lány, mióta megváltozott.
2014. február 04. 18:20
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Attól, hogy nem szereti a gyerekeket, lehet, hogy csak a hülyéket, amiket mondott! Ja és ha törölted shary, akkor SOHASEM SZERETTED IGAZÁN!
2014. február 04. 18:21
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
utálom ezt a csajt az érzés kölcsönös
2014. február 04. 18:23
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Még jó, hogy a gyerekek jutatták oda, amiből neki most akkora tv-je van hogy moziba sem kell mennie. Az előző interjúban minden második szava a lesz*rom és a b*zdmeg volt, most pedig tiszteletről papol és miegymás.. Az ember próbálná nem utálni úgymond, de egyszerűen annyira hiteltelen az ő szájából már bármit is hallani, mégha ebben az esetben egyet is értenék, persze ha ő nem pont olyan ember lenne, mint akikre savat köpköd. Teljesen ellentmondásos személy, néha borzalmasan nagy ostobaságokat hord össze, máskor pedig példát akar mutatni. Feladtam, hogy valaha is megértsem a viselkedését.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: