Miley Cyrus ki nem állhatja a gyerekeket
2014. február 04. 17:41
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Mondjuk a gyerekektől én is falramászom, de nem híresztelem, ugyanis minek.
Ha valóban így gondolja, akkor egyetértek vele, kb nekem is ez a mentalitásom. Sajnálom, de ez van
Ha valóban így gondolja, akkor egyetértek vele, kb nekem is ez a mentalitásom. Sajnálom, de ez van
2014. február 04. 17:42
|
|
Phannvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 224 Csatolások: 0 Azonosító: 207595 offline
|
És még azon csodálkozunk, hogy a szüleink nem tudják használni az elektronika cikkeket?Ők nem ebben nőttek fel, esélyük sem volt megtanulni, hogy hogyan kell ezeket a kütyüket használni.Néha azt érzem, hogy jobb is.
2014. február 04. 17:43
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
és még annyit hozzátennék, hogy ha már annyira unja az egészet, akkor vonuljon vissza, nincs ezzel baj, nem kell csinálni ami nem megy. Amúgy meg a mostani imidzse is tök erőltetett, nagyon rá van játszva
2014. február 04. 17:47
Ne csodálkozzon ha ilyen kijelentései után még jó néhány kölyök hátat fordit neki. Bár abban igaza van, hogy sok az olyan gyerek, aki totál el van kényeztetve, meg kap mindent, és nyavalyog olyanért, ami nem 10 forintba kerül, és ami nem is a kezébe való volna az ő korában, de ezt a "kib*szottul utálatosak" kijelentését hanyagolhatta volna, bár amilyen nagyszájú lett.. Az pedig hogy megvan mindene amire szüksége van szép és jó, de hogy másra nincs szüksége, ezt is meggondolhatta volna. Végül is a sok gyereknek köszönheti azt, ahol tart, de hát amilyen csökönyös Májli nem feltétlen igy gondolná..
2014. február 04. 17:48
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Igazat kell adjak. Ritka a kivétel a mai világban, és ez a szülők sara.
2014. február 04. 17:50
|
|
Claudiia1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 207498 offline
|
Jézus -.- idióta p*csa ._.
2014. február 04. 17:50
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
hat ha most nem szeretnem Mileyt tuti egy kicsit nagykepu meg unszimpi cikk lenne ez nekem, de abba igyis ugyis igazat adok, hogy a gyerekek nagyon utalatosak tudnak lenni es gonoszok egymassal..a szulokkel is tok durva amit megengednek maguknak.
2014. február 04. 17:51
Azok a gyerekek nem azért nyavalyognak így, mert a gyerekek utálatosak, hanem mert ilyennek nevelte őket a 21. századi média, de legfőképp a szüleik, akik ezt hagyták. Véleményem szerint a kisgyerekeknél imádni valóbb emberek nincsenek is, őszinték, aranyosak, nem ítélkeznek valamin csak azért, mert egy számmal nagyobb nadrágot hord, vagy éppen nincs meg neki a legújabb telefon. Életemben nem hallottam még ekkora idiótaságot. Ráadásul való igaz, hogy Miley maga is az ilyen nyavalygós gyerekeknek köszönheti a hatalmas tévéjét és a remek szakácsát, akik azért könyörögtek a szüleiknek, hogy vegyenek nekik Hannah Montanas cuccokat. Azért el lehetne gondolkodnia ezen.....
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 04. 17:52
És ez akar gyerekeket tanítani a turnéján? Hülye k*rva! Elfelejti, hogy ő is volt gyerek! Ezt rühellem az ilyen kis "sztárocskákban", hogy úgy lenéznek mindenkit, semmi alázat nincs bennük mások iránt, mintha ők lennének az univerzum közepe. Remélem ezek után a gyerekek, akik eddig felnéztek rá, hátat fordítanak neki a szülőkkel együtt.
Egyébként, a gyerek olyan lesz, amilyenné kiskorától fogva nevelik. Nem a gyerek hibája, ha a szülei nem foglalkoznak vele, vagy túlságosan elkényeztetik. Nekem is megvolt mindig mindenem, de a szüleim foglalkoztak velem. Volt kiskoromban tévém, videom (a DVD-lejátszó őse), rakás játékom, mindenféle ruhám, saját szobám (sokáig egyke voltam), mégsem lettem egy hülye majom. Nevelés kérdése.
Egyébként, a gyerek olyan lesz, amilyenné kiskorától fogva nevelik. Nem a gyerek hibája, ha a szülei nem foglalkoznak vele, vagy túlságosan elkényeztetik. Nekem is megvolt mindig mindenem, de a szüleim foglalkoztak velem. Volt kiskoromban tévém, videom (a DVD-lejátszó őse), rakás játékom, mindenféle ruhám, saját szobám (sokáig egyke voltam), mégsem lettem egy hülye majom. Nevelés kérdése.
2014. február 04. 17:52
Idézet (Glamster @ 2014.02.04. 17:39)
Miley tisztán utálja az egészet, amit csinál. Engedni kéne őt, hogy kilépjen.
Ha tisztelettel lenne az előadói szakmája felé és élvezné, hogy a színpadon szórakoztatja a közönségét, egyáltalán ha megbecsülné, ami az ""életcélja"", nem beszélne így ÉS nem mellesleg tisztelné azokat, akikből megvan a háza, a kutyája és a pénze.
Kiábrándító. A Disney-nek tényleg le kéne azzal állnia, hogy döntésképtelen gyerekeknek elvegye a gyerekkorát és a szülőknek azzal, hogy beleerőszakolják őket a hírnévbe. Ha valaki tényleg ebből akar megélni, aka, a szórakoztatóiparban dolgozni, annak saját magának kellene meghozni a döntését- felnőtt fejjel.
Ha tisztelettel lenne az előadói szakmája felé és élvezné, hogy a színpadon szórakoztatja a közönségét, egyáltalán ha megbecsülné, ami az ""életcélja"", nem beszélne így ÉS nem mellesleg tisztelné azokat, akikből megvan a háza, a kutyája és a pénze.
Kiábrándító. A Disney-nek tényleg le kéne azzal állnia, hogy döntésképtelen gyerekeknek elvegye a gyerekkorát és a szülőknek azzal, hogy beleerőszakolják őket a hírnévbe. Ha valaki tényleg ebből akar megélni, aka, a szórakoztatóiparban dolgozni, annak saját magának kellene meghozni a döntését- felnőtt fejjel.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2014. február 04. 17:53
Igaza van, nyavajgunk mint a hüje kiscicák! Ezen változtatni kell! De szerintem ő is volt ijen gyerek nem kell ez hisz nem tet mást csk ugyanazt! Miatunk van pénze, és így beszél rólunk?
2014. február 04. 17:54
|
|
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline
|
Merész, hogy kijelenti, hogy irritálják őt a 12 (és fiatalabb) éves rajongói! Ettől függetlenül egyet kell értenem vele, főleg a kis iPhone-os lányka miatt... minek adnak neki [iPhone-os] telefont???????????????????
2014. február 04. 17:55
|
|
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline
|
köszi miley nagyon kedves vagy -.-
egészen mostanáig szerettem ot es ha nincs szüksége rajongókra es olyanokra akik szeretik őt es en nem beszélek igy a szüleimmel es gyerekek nélkül egy fillérje nem lenne!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.