Miley Cyrus ki nem állhatja a gyerekeket
2014. február 09. 19:39
|
|
Nevergiveup233visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 215533 offline
|
egyetértesz...egészségedre....akinek volt gyerekkora(kétlem hogy te köztük lennél ha egyetértesz vele) nézte a Hannah Montana c. sorozatot. Abbann még tök rendes volt még az ötéves rajongóival is. Tök jófej volt az utcán bárkivel lefényképezkedett. Most meg otthon a geci nagy lakásukban pincézik. Koncerteken is csak mutogatja magát hiszen playbackel. Elképesztő hogy mennyire hidegen hagyják a rajongói. „Már megvan a pénzem. Az sem baj, ha senki nem veszi meg az albumom."-nyilatkozta. Tehát nincs szüksége rajongókra. Azokat akik szerették csak arra használta, hogy gecisok pénze legyen utána meg már rohadjanak el, le is szarom őket. Milyen érdekes....
2014. február 09. 20:08
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
en is utalom a gyerekeket
2014. február 10. 11:03
|
|
Laura Hanna Fórúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.06. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 211336 offline
|
könyörgöm a disney-t alap gyerekek nézik..... akkor nem kell disney sztárnak lenni!!!!!!
2014. február 10. 13:43
Disney Channel-nél még szimpatikus volt, de mostanra mi lett belőle.... :/
2014. február 10. 13:51
Idézet (Nevergiveup233 @ 2014.02.09. 19:39)
egyetértesz...egészségedre..akinek volt gyerekkora(kétlem hogy te köztük lennél ha egyetértesz vele) nézte a Hannah Montana c. sorozatot.
Én gyerekkoromban hála égnek még nem volt ilyen dízni csannel, meg értelmetlen "műsornak" csúfolt akármi.
2014. február 10. 16:10
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Hát azért van igaza de azért ez mán durva he most pl.:most hogy megbántota a gyerek rajongojit (ha van aki egyátalán rajongoja érte) >:(
2014. február 10. 19:34
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Hát azért a gyerekekkel kapcsolatban igaza van. Nem hiszem hogy a 12 éves korosztálynak már iPhone-nal kellene szaladgálnia, eszemély szerint engem is idegesít a dolog. Egy gyerek addig legyen gyerek amíg megteheti, később is ráér felnőttködni. Jó nézni Mileyt a régi képen :3
2014. február 10. 22:27
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Szerintem teljes mértékben igaza van!.
2014. február 11. 00:32
|
|
myneee20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209426 offline
|
Kezd túl sok lenni amit meg enged magának ez a lány! Érdekes Selena és Demi miért nem így gondolkozik?! Azért mert ők normálisak! De ez a csaj... -.- ha nem lennének azok a gyerekek Ő egy SENKI lenne akkor! Bár tény,hogy a mai fiatalok többsége el vannak kényeztetve, és ezzel vissza is élnek! A szülő itt a hibás! Érdekes,hogy a velem egykoruak tiszelik a szüleiket! Én tízen egy néhány évesen nem igen ismertem a gépet! Inkább az udvaron voltam vagy fára másztam... A mai fiatalok nem igen ismerik ezeket a régi dolgokat!
2014. február 11. 14:09
|
orgonakenguruúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.18. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 213648 offline
|
amúgy elmondanánk miley, hogy te is egy túlméretezett nyelvű gyerek vagy nyugodtan csak ülj otthon és egyed a kis szakácsod kakáját csak szerintem inkább egyetemre vagy főiskolára kéne járnod mint emily osment már meg ne haragudj na pá
2014. február 11. 18:58
|
|
Love119új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 221018 offline
|
Miley te tényleg őrült vagy egy kisgyerek még jóhogy nem tudja kezelni a telefont vagy éppen egy Iphont,de ezért menjek szülő lenne dühös a gyerekére.
Ja és amúgymeg akkor majd mit csinálsz a elfogy a rengeteg pénzed? HA!!
Ja és amúgymeg akkor majd mit csinálsz a elfogy a rengeteg pénzed? HA!!
2014. február 13. 13:51
Idézet (Berger199 @ 2014.02.13. 13:46)
,,Az sem baj, ha senki nem veszi meg az albumom."
Akkor ennyi erővel vonuljon vissza, mint Justin "Lame and Gay" Bieber tette.
Akkor ennyi erővel vonuljon vissza, mint Justin "Lame and Gay" Bieber tette.
Összeillik a két kis senki. Márming Májlika és Bíborka.
2014. február 13. 18:18
|
|
Jasmine Raczúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 205664 offline
|
En teljesen megertem Mileyt nem mond hulyeseget o felnott mar,de tudja,hogy a szuleinek meg kell adnia a nekik kijaro tiszteletet...hiszen ok nevelnek minket megha engedetlennek es rossz lanynak/fiunak lenni jo,de a szuleinkel nem szabad ugy beszelni mint akik semmit sem tettek ertunk...bevallom engedetlen vagyok es sokszor vissza is beszelek es megcsak jo tanulo sem vagyok,de tanulok masok es a sajat hibaimbol..
2014. február 13. 22:06
|
|
Piszke2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 190321 offline
|
Hehe.
Tényleg ők a "k*baszottul utálatosak".
ááá,nem ő.
De azért amikor ő volt Háni Montini akkor jól jöttek neki a kis rajongói.
És ő is még nem olyan régen gyerek volt.
Buta kis *****.
Androsama full egyetértek,csak hozzátenném azt is,hogy elkéne vinni őket egy lakatlan szigetre totál egyedül egy kapával és földdel,hogy a lelkiismeretünk ne furdaljon,azt csá.
Az én véleményem ennyi röviden.
Tényleg ők a "k*baszottul utálatosak".
ááá,nem ő.
De azért amikor ő volt Háni Montini akkor jól jöttek neki a kis rajongói.
És ő is még nem olyan régen gyerek volt.
Buta kis *****.
Androsama full egyetértek,csak hozzátenném azt is,hogy elkéne vinni őket egy lakatlan szigetre totál egyedül egy kapával és földdel,hogy a lelkiismeretünk ne furdaljon,azt csá.
Az én véleményem ennyi röviden.
2014. február 14. 12:52
Fejezzétek már be az utálkozást. Miley mindig is tisztelte a szüleit. Igaza van. A szüleink szeretnek minket a legjobban, amit akarunk megpróbálják megszerezni. Szóval azért annyi tiszteletet megérdemelnek. Ne feledjétek, ők a szüleitek és nem a barátaitok.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: