Miley Cyrus ki nem állhatja a gyerekeket
2014. február 07. 12:13
|
|
Zoe232677visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 498 Csatolások: 0 Azonosító: 185994 offline
|
van amiben egyébként teljesen egyetértek vele, és büszke vagyok rá. néha visszagondolok arra a Miley-ra, akit tiszteltem, és tudom, hogy valahol, nagyon mélyen még ebből meríti minden ihletét
2014. február 07. 12:52
Idézet (BarbiFan @ 2014.02.07. 11:26)
Most egyet értek vele. Milyen ez a generáció? Ha a bunkó gyerekek anyja lennék, felpofoznám őket de rendesen. 
A bunkó gyerek pont attól lett bunkó, hogy a szülei kiskorában nem nevelték meg rendesen. Erre nem gondoltál? A felpofozás egy bizonyos életkorban már nem segít.
2014. február 07. 18:25
|
|
vgepiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 220719 offline
|
néha igaziból én is szoktam így érezni hogy úgy felpofoznám már nem azért.... vannak annyira elkényeztetett gyerekek, de tényleg!
És egyetértek vele:D Jó nem az összes gyerek ilyen, a szülők nevelésétől függ, nem kell mindent megadni nekik, amit kérnek... .__.
És egyetértek vele:D Jó nem az összes gyerek ilyen, a szülők nevelésétől függ, nem kell mindent megadni nekik, amit kérnek... .__.
2014. február 07. 18:27
|
|
vgepiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 220719 offline
|
Tarnai_VikiCRITICAL
Egyet mondok: SZÁNALOM emlékeznek sokan, hogy Miley milyen aranyos falusi barnahajú kislány VOLT a DISNEY CHANNELNÉL GYEREKEKNEK(!!!) Azok a gyerekek akik nézték a ˇHannah Montanaˇ-t azért olyanok az anyjukkal, hisz a sorozatban is Miley mindent megkap híres stb. persze vannak gyerekek akik alapból ilyenek de ha valaki annyira szereti(gyerek), hogy fényképet csináljon vele és így hisztizik arról Ő IS tehet, hisz ha az a lány nem kezdi el 6 évesen nézni a sorozatot megtanulná, hogy mindent nem kapunk meg...
azért ne mond már, hogy emiatt:D
Egyet mondok: SZÁNALOM emlékeznek sokan, hogy Miley milyen aranyos falusi barnahajú kislány VOLT a DISNEY CHANNELNÉL GYEREKEKNEK(!!!) Azok a gyerekek akik nézték a ˇHannah Montanaˇ-t azért olyanok az anyjukkal, hisz a sorozatban is Miley mindent megkap híres stb. persze vannak gyerekek akik alapból ilyenek de ha valaki annyira szereti(gyerek), hogy fényképet csináljon vele és így hisztizik arról Ő IS tehet, hisz ha az a lány nem kezdi el 6 évesen nézni a sorozatot megtanulná, hogy mindent nem kapunk meg...
azért ne mond már, hogy emiatt:D
2014. február 07. 18:56
|
|
Kitti7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 211120 offline
|
van arca arról papolnia, hogy hogyan illik viselkedni..komolyan kész
Úgy mondja, hogy "amikor gyerek volt"..persze, mert most olyan nagyon érett és felelősségteljes....
Úgy mondja, hogy "amikor gyerek volt"..persze, mert most olyan nagyon érett és felelősségteljes....
2014. február 07. 19:16
Oké, valóban senkinek nem lenne szabad így beszélnie a szüleivel, de miért pont ő mondja ezt? Ő beszél a jó viselkedésről, mikor ő mit csinál?? Hát... :/
2014. február 07. 19:56
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Én meg téged
2014. február 07. 19:58
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Igaz, hogy én is utálom ha kutyául beszélnek a szüleivel, de ő meg miket csinál? Ja mit nem csinál?
2014. február 07. 19:59
|
|
|
*szüleikkel* Na írni sem tudok már.
2014. február 07. 20:01
|
|
larrystylinson4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.13. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 216734 offline
|
a "miért nem szeretem a gyerekek?" kérdésnél jogos volt a válasza, de nem igazságos. nem minden gyerek ilyen, és nem kell mindegyiket utálni:)
Miley nagyon megváltozott, és nem tudom... ha ő így érzi jól magát, akkor hiába mondják neki, nem fog megváltozni.
Miley nagyon megváltozott, és nem tudom... ha ő így érzi jól magát, akkor hiába mondják neki, nem fog megváltozni.
2014. február 07. 20:33
|
|
Avery82visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 208152 offline
|
az utolsó résznél teljesen ledöbbentem h milyen nagyképű lett...nem akarom őt elkeseríteni de a gyerekek miatt van otthon óriási tv-je, iphone-ja meg mindenféle csicskája. Ha a gyerekek nem nézték volna azt a műsort akkor ő sehol se lenne... persze h nyafognak meg minden de nem mindegyik gyerek van elkényeztetve iphone-nal. A képen látható barátságos régi Miley nekem sokkal jobban tetszik mint az önelégült mostani.
2014. február 07. 20:47
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Ez a nõ már nem is lehetne hülyébb.
Igazán szép dolog "utálni" azokat akiknek a hírnevét köszönheti. A legtöbb gyerek pofátlan, de vannak kivételek is. Könyörgöm, azok után amit csinált a szülei helyében már felpofoztam volna, de persze õ mindeki mással ellentétben kivétel. Biztos õ volt a "tökéletes" gyerek.
Ezek miatt a gyerekek miatt van annyi pénze meg persze a szakácsa akit annyira imád. Mi lesz majd vele öregkorában? Amikor már nem tud énekelni színészkedni, persze a pénz is elõbb utóbb elfogy, fõleg ha arra is van embere, hogy bekapcsolja neki a TV-t. Ez a nõ a pofázáson, a nulla színészi tudásán meg a értelmetlen dalain kívül semmit nem tud felmutatni. Ott volt neki a gazdag apuci, nélküle talán sosem kezdte volna el a karrierjét a Hannah Montanában.
Ezek miatt a gyerekek miatt van annyi pénze meg persze a szakácsa akit annyira imád. Mi lesz majd vele öregkorában? Amikor már nem tud énekelni színészkedni, persze a pénz is elõbb utóbb elfogy, fõleg ha arra is van embere, hogy bekapcsolja neki a TV-t. Ez a nõ a pofázáson, a nulla színészi tudásán meg a értelmetlen dalain kívül semmit nem tud felmutatni. Ott volt neki a gazdag apuci, nélküle talán sosem kezdte volna el a karrierjét a Hannah Montanában.
2014. február 07. 21:21
|
|
acaciacuteúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.31. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 220260 offline
|
most törte össze a gyerekori vágyaimat és a példakép listájázt alone forever.
2014. február 07. 21:57
|
|
Siena Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.01. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 220371 offline
|
Régen nagyon szerettem sok dolog volt tőle de hogy ez igy mondja ez hát nagyon fáj.En voltam a legnagyobb rajongoja.
2014. február 07. 22:08
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Hát, az biztos, hogy a képének a területe az ezerszeresére nőtt. -.-
2014. február 07. 23:12
Hat na... ha igy fog allni mindenhez akkor ismerni fogja a ''forever alone'' mondatot:-j
2014. február 08. 09:20
mondjuk van benne valami a gyerekekkel kapcsolatban én 6. elején kaptam telót de az is nyomkodós volt. a saját pénzemen vehettem csak érintőset.
2014. február 08. 10:56
|
|
moncsicsi96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 171382 offline
|
Régen szerettem de most már nem,elég beképzelt! (bocsi fanok)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: