Igaza van, de azért tisztelet a kivételnek... Ez leginkább Amerikában van... És wattacukor2, igazad van.
Miley-val is egyetértek:)
Miley Cyrus ki nem állhatja a gyerekeket
2014. február 05. 18:15
Idézet (Rea012 @ 2014.02.05. 17:12)
tuti be volt drogozva .. ://
te kis inkább le nem írom mi,ne dobálózz ilyenekkel,mert Miley ezzel inkább csak azt mondja,hogy a gyerekek k*rvamódon bánnak a szüleikkel.meg kéne tanulni értelmezni ember!
2014. február 05. 18:22
Idézet
„Mért kellene moziba mennem, mikor van egy hatalmas tévém?"
Ó, hogy esne a lábadra.
2014. február 05. 18:29
Én is utálom a gyerekeket (tudom én is az vagyok). De ebben a mondatban, hogy "Anya, nem tudod, hogy kell az iPhone-t használni? Meg tudod csinálni a képet?" mondatban semmi olyan nincs ami elkéneztetett, beképzelt kisgyerek lenn.
2014. február 05. 18:46
Azoktól a gyerekektől, akik igyekeznek minél "libásabban" viselkedni, hogy olyanok legyenek, mint a kedvenc Disney sorozatuk főszereplője, borsódzik a hátam, és legszívesebben én is intéznék hozzájuk néhány kedves mondatot. De! Miley helyében annyira nem utálnám a gyerekeket, mert ha ők nincsenek, akkor most neki is el kellene mennie a moziba, mert nem lenne nagy Tv-je...
2014. február 05. 19:01
|
omrayfanni2003visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 241 Csatolások: 33 Azonosító: 216630 offline
|
Nem normális.
Egyszer az, hogy a turnéja tanulmányi jellegű lesz a másik utálom a gyerekeket.
Egyszer az, hogy a turnéja tanulmányi jellegű lesz a másik utálom a gyerekeket.
2014. február 05. 19:02
|
omrayfanni2003visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 241 Csatolások: 33 Azonosító: 216630 offline
|
Kihagytam egy részt.
Tanulmányi jellegű lesz a turné a GYEREKEKNEK.
Tanulmányi jellegű lesz a turné a GYEREKEKNEK.
2014. február 05. 19:10
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nekem speciel marha nagy rejtély az, hogy hogyan tudja valaki utálni a gyerekeket.
Komolyan. Gyerekekkel dolgozom, és az elmúlt időszakban csupán csak egy tinédzser kislánnyal akadtam össze, aki tényleg még a kezelőorvosával (aki amúgy az osztályvezető főorvos volt) volt iszonyatosan tiszteletlen. Arra nem méltatta, hogy legalább nagy vizitnél az orvos szemébe nézzen és letegye azt a fél méter x fél méteres laptopot. Valószínűleg anyuci és apuci elkényeztetett kicsi lánya volt, aki érdekes, másnapra megtanulta megköszönni a dolgokat. Mindenesetre szerintem egy gagyogó gyermektől, egy babától is lehet olvadni, de speciel egész értelmes tinikkel akadtam össze. Nem csak elkényeztetett jusztína bíbőr-féle elkényeztetett kölykök léteznek a mai világban. Bármily meglepő Magyarországon a gyermekek (pontosítok tinédzserek) többsége iszonyatosan értelmes, ha komoly dolgokról van szó. Az mondjuk tényleg vicc, hogy azokat szidja, akikből tulajdonképpen meggazdagodott. Nekem biztos nem lenne p*fám azokat elhordani mindennek azokat, akiknek köszönhetem a habzsi-dőzsit, de hát nem vagyunk egyformák. Az meg abszolút gusztustalan, hogy az előző cikkben lehordta minden sz*rnak a szüleit, most meg nyomatja a hegyibeszédet. Vicces, és igen csak megmosolyogtat.
Egy szavam sem lenne, hogyha a szülei valagát nyalná fényesre (mert amúgy azt kéne tennie), de igen érdekes stílusban és megfogalmazásban beszélt róluk. Most, hogy káromkodik... igazából nem érdekel. Én is káromkodok, és akkor mi van? Nem attól lesz valaki rossz ember, hogy csúnyán fejezi ki magát.
Tényleg van valami abban, hogy ez az egész rá van erőltetve, bár én mindig is úgy gondoltam. Szerintem alapból is egy nagy r*banc a csaj, csak ezzel a k*rvás stílussal még jobban rátettek egy lapáttal. Ellentétes, paradoxon dolgokat állít. Sokkal inkább olyannak hat, mint aki nem tudja, hogy ki ő és mi ő egyáltalán. Ennek a vége vagy az lesz, hogy egy idő után bedobja a törülközőt és otthagyja a rivaldafényt, vagy le fog csúszni a lejtőn, és kezdődik a kábszer korszaka alkohollal dukálva.
Tényleg van valami abban, hogy ez az egész rá van erőltetve, bár én mindig is úgy gondoltam. Szerintem alapból is egy nagy r*banc a csaj, csak ezzel a k*rvás stílussal még jobban rátettek egy lapáttal. Ellentétes, paradoxon dolgokat állít. Sokkal inkább olyannak hat, mint aki nem tudja, hogy ki ő és mi ő egyáltalán. Ennek a vége vagy az lesz, hogy egy idő után bedobja a törülközőt és otthagyja a rivaldafényt, vagy le fog csúszni a lejtőn, és kezdődik a kábszer korszaka alkohollal dukálva.
2014. február 05. 19:28
egy bizonyos részben igaza van, de ez nem ok az utálatra. x
2014. február 05. 19:29
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
egy bizonyos részben igaza van, de ez nem ok az utálatra. x
Forrás: http://starity.hu/magazin/47060-miley-cyrus-ki-nem-allhatja-a-gyerekeket/#ixzz2sTQwlXXb
igen egyet értek veled
Forrás: http://starity.hu/magazin/47060-miley-cyrus-ki-nem-allhatja-a-gyerekeket/#ixzz2sTQwlXXb
igen egyet értek veled
2014. február 05. 19:54
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
Beyla, szerintem már rég elkezdődött nála a kábszer és az alkohol korszaka...elnézést a rajongóitól, de ha ránézek, egy lecsúszott, züllött ostoba libát látok. Kár érte, ez máshogy is alakulhatott volna, ha nem így viselkedne....bár abban a verzióban gondolom nem lenne annyi pénz, és még mindig moziba kéne járnia szegény párának...
2014. február 05. 20:10
|
|
Norix6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 1174 Csatolások: 0 Azonosító: 220435 offline
|
Szerintem egy fantasztikus lány,énekes volt csodáltam de most....
Ha csak fele annyit inna és kábítószerezne és füvezne meglátná,hogy megváltoznának a bevételei:)
Arról nem is beszélve,hogy nem is lenne csomó országba betiltva a videói!
Persze engem már semmi sem lep meg vele kapcsolatban.....
Ha csak fele annyit inna és kábítószerezne és füvezne meglátná,hogy megváltoznának a bevételei:)
Arról nem is beszélve,hogy nem is lenne csomó országba betiltva a videói!
Persze engem már semmi sem lep meg vele kapcsolatban.....
2014. február 05. 20:18
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Az igaz, hogy a mai tinik egy része nagyon pofátlan és tiszteletlen, de ez a kijelentés...
Miley is volt gyerek, ráadásul a gyerekek példaképe, és ilyet mond! Komolyan, ez a nő egyre hülyébb...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: