Miley Cyrus ki nem állhatja a gyerekeket
2014. február 04. 21:22
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Miley <3 szerintem igaza van
2014. február 04. 21:23
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Multkor meg azt mondta h oktato lesz a turneja,most meg jol megmondja a tutit,h összetörje a fiatal rajongok szivet? Ez aztàn tudja hogy kell bánni a rajongókkal!!
Ui.:én nem vok az
2014. február 04. 21:25
Idézet (AvrilFanxxx @ 2014.02.04. 21:23)
Multkor meg azt mondta h oktato lesz a turneja,most meg jol megmondja a tutit,h összetörje a fiatal rajongok szivet? Ez aztàn tudja hogy kell bánni a rajongókkal!!
Biztosan arra fogja őket megtanítani, hogyan legyenek mizantrópok, akik kihasználják, majd eldobják az embereket.
2014. február 04. 21:45
Valamilyen oldalról csak egyet tudok vele érteni! (o.O)
2014. február 04. 21:47
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Engem is elég sokszor elszörnyít, amikor hallom ilyen stílusban beszélni a kissebbeket a szüleikkel. Miley nyilatkozata pedig eléggé... ellenszenves.
2014. február 04. 21:51
|
|
sel6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 800 Azonosító: 164208 offline
|
De nagy szája lett van szakácsom meg van nagy tévém,elég pénzem meg villám........Szerintem már nincsenek 6-7 éves rajongói mert a kicsiknek nem engedik meg az anyjuk hogy egy ilyen embert nézzenek...ha van elég pénze akkor minek add ki albumokat meg minden??Nem baj lassan senki se fogja szeretni
2014. február 04. 21:52
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
Ebben egyet kell értenem vele!:/ Szégyen ami manapság a legtöbb kisgyerek száját elhagyja... Amúgy én is otthon ülő típus vagyok., mint ő.
Bár azért szerintem az elég gáz lenne, ha senki nem venné meg az albumát.
De szerintem ilyen soha nem lesz.
2014. február 04. 21:55
Az otthonos meg a pénzes részével végül is egyetértek,de a gyerekessel nem annyira.Nem gondol arra,hogy a fiatal rajongók szívét ez bántja?(Elolvastam a cikket,tudom miről van szó.)Az egy dolog,hogy pl.az én osztályom is tele van telefonnyomkodó sík hülye kis b*zigyerekekkel,de nem mindenki ilyen.Én például felnőttként beszélek a szüleimmel,tisztelem őket,de nem tartanak engem kevesebbre mert gyerek vagyok,de többre sem.Nem beszélek velük csúnyán,de azért ki merem fejezni a nemtetszésemet,és meghallgatják a véleményemet,mert lelkileg vagyok annyira felnőtt.De ez a nyilatkozat kicsit furcsa.
2014. február 04. 21:57
Idézet (G.Maja @ 2014.02.04. 20:51)
Jó Miley nem a kedvencem de azért ez a cikk egy szeeenyy!!!Drága Szandiii_1992 értem nem szereted Mileyt de azért nem kell ilyen áll sztorikat terjeszteni róla!!!
Jaaajj de szeretem az ilyen vádaskodásokat.
1 felhasználónak tetszik:
yes-i-not
2014. február 04. 22:00
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Hath igen most egyetertek !
Minek kell nyavajogni ???
Normalisan is meg lehet mondani a szuloknek amit akarunk !
Minek kell nyavajogni ???
Normalisan is meg lehet mondani a szuloknek amit akarunk !
2014. február 04. 22:09
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Szandiii_1992 lehet, hogy igazad van, de az újságírók is szeretik színezni az ilyeneket!
2014. február 04. 22:31
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Szerintem tökre igaza van. Borzasztóan undorító, amit a mai 12-13 évesek csinálnak, sőt, sajnos a fitalabbak is. Tiszteletlenek, neveletlenek, a médián szocializálódtak, fogalmuk sincs az igazi értékekről.
2014. február 04. 22:33
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Maximálisan egyetértek vele. Néha én is meglepődök, néhány takony úgy beszél az anyjával, mint a kutyával. A legszomorúbb az egészben, hogy az anyukák ezt hagyják! Vicces. Az még elmegy, hogy egy kamasz visszadumál, bár azt se szeretem. De egy 7éves? Kérlek.
2014. február 04. 22:52
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
1. Tisztelet a kivételnek! Hisz ő is azt írja, "néha" hallja a gyerekeket így viselkedni, akkor miért általánosít?! Én speciel rendes gyerek voltam, sosem feleseltem és szófogadó, tisztelettudó voltam és biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül.
2. Elzárkózás?! Öö... a rajongóktól akik azt várják, hogy koncertezzen nekik és találkozzon velük?
3. Megvan a pénze...megvan a háza és kutyái. Aha. Kitől is kapta ezeket? Hát a támogató rajongóitól, akik eddig megvették a lemezeit, a Hannah Montanas bögréket, kulcstartókat meg párnákat, elmentek a koncertekre és akik valahogy még mindig imádják és istenítik Mileyt, aki lassan már egy kínai kopaszkutyára fog hasonlítani. Marhára nem kellene elfordulnia tőlük szerintem, hanem legalább tettetni a hálát. Szánalom ez a csaj, hogy hazudik mindent össze vissza, és ahogy ellentmondásokba keveredik. Ha jól emlékszem eddig csak a rajongói és a zene és saját maga éltette. Na akkor hogy is van ez? Valamilyen szempontból megértem őt, de ha tényleg így érezne, és lenne benne egy kis tisztelet a rajongói vagy csupán az embertársai iránt, akkor csak simán bezárkózna és nem teregetné ki ezeket a dolgokat. De amiket csinál, ahogy viselkedik, tisztán látszik, hogy nagyon is érdekli mit gondolnak róla. a feltűnési viszketegségét kezeltetni kéne, int ahogyan a megjelentését is korlátozni a médiában. Vicces egyébként, hogy úgy utal magára, hogy "amikor gyerek volt", hiszen nem is nőtt fel igazán.
2. Elzárkózás?! Öö... a rajongóktól akik azt várják, hogy koncertezzen nekik és találkozzon velük?
3. Megvan a pénze...megvan a háza és kutyái. Aha. Kitől is kapta ezeket? Hát a támogató rajongóitól, akik eddig megvették a lemezeit, a Hannah Montanas bögréket, kulcstartókat meg párnákat, elmentek a koncertekre és akik valahogy még mindig imádják és istenítik Mileyt, aki lassan már egy kínai kopaszkutyára fog hasonlítani. Marhára nem kellene elfordulnia tőlük szerintem, hanem legalább tettetni a hálát. Szánalom ez a csaj, hogy hazudik mindent össze vissza, és ahogy ellentmondásokba keveredik. Ha jól emlékszem eddig csak a rajongói és a zene és saját maga éltette. Na akkor hogy is van ez? Valamilyen szempontból megértem őt, de ha tényleg így érezne, és lenne benne egy kis tisztelet a rajongói vagy csupán az embertársai iránt, akkor csak simán bezárkózna és nem teregetné ki ezeket a dolgokat. De amiket csinál, ahogy viselkedik, tisztán látszik, hogy nagyon is érdekli mit gondolnak róla. a feltűnési viszketegségét kezeltetni kéne, int ahogyan a megjelentését is korlátozni a médiában. Vicces egyébként, hogy úgy utal magára, hogy "amikor gyerek volt", hiszen nem is nőtt fel igazán.
Bessie
2014. február 04. 23:00
|
|
Fanni_91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 215047 offline
|
Néha feltévedek a fórumra, és akkor is rögtön már-már betegesen megrögzött rajongókkal kell összefutnom, akik abban a hitben élnek, hogy a világ összefogott az imádott Májlijuk ellen, csak azért, hogy lejárathassák ezt a tökéletes lánykát. Ez a sok ostoboság a saját szájából ömlik, amit néha nem ártana kimosni, mert már nekem fáj ez a sok baromság amit összehord. Van egy 12 éves húgom, és egy 10 éves unokahúgom, és egyáltalán nem örülök, hogy egy ilyen nőszemélyt kell nézniük, mert sajnos már a csapból is Ő és az a rengeteg botránya folyik.
Bessie
2014. február 04. 23:13
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát nem azért de én sem szeretem a hülye nokedliket!
Bessie
2014. február 05. 00:12
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nem akarom megint védeni, meg aztán esélytelen is lenne itt a virtuális boszorkányégetésen, de nem utálatosként fordítottam volna a mean-t, hanem inkább gonosznak, ami tudom, nem nagy különbség, de a mondanivalója többi része erről szól. És milyen érdekes, mások is szokták mondani, hogy nem szeretik a gyerekeket (miért kéne mindenkinek szeretni őket), az meg köztudott, hogy néha ők tudnak lenni a leggonoszabbak, mégis úgy teszünk megint, mintha Miley egy új gyerekgyilkoló mozgalmat akarna bevezetni.
Meg még annyi, hogy én nem látom azt a részt, ahol azt mondta volna, hogy utálja a rajongóit, nem tiszteli őket, elfordul tőlük, és nem hálás nekik. Csak mert a hozzászólások 80% egy ilyen mesebeli részről beszél.
Melyik kijelentés utalt pontosan erre? Az, hogy nem kell kimennie a házból, ha filmet akar nézni, vagy az, hogy már nem kell a pénzért zenét csinálnia, mert van neki elég?
Na befejezem, mielőtt még elvakult rajongónak leszek titulálva.
Meg még annyi, hogy én nem látom azt a részt, ahol azt mondta volna, hogy utálja a rajongóit, nem tiszteli őket, elfordul tőlük, és nem hálás nekik. Csak mert a hozzászólások 80% egy ilyen mesebeli részről beszél.
Na befejezem, mielőtt még elvakult rajongónak leszek titulálva.
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.