A 21 éves énekesnő arról mesélt, miért nem szereti a gyerekeket, és miért klassz, ha senki nem veszi meg az albumát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus ki nem állhatja a gyerekeket
2014. február 04. 17:22
2014. február 04. 17:26
Hát ebben igaza van, rengeteg elkényeztetett, idegesítő kiskölyök létezik, ők engem is rendesen irritálnak.
2014. február 04. 17:28
|
|
Hornyák Krisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 214995 offline
|
„Már megvan a pénzem. Az sem baj, ha senki nem veszi meg az albumom. Van egy házam, vannak kutyáim, akiket szeretek. Másra nincs is szükségem.”
Forrás: http://starity.hu/magazin/47060-miley-cyrus-ki-nem-allhatja-a-gyerekeket/#ixzz2sN5rAlwJ hát
Forrás: http://starity.hu/magazin/47060-miley-cyrus-ki-nem-allhatja-a-gyerekeket/#ixzz2sN5rAlwJ hát
2014. február 04. 17:28
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Ezeket az elkényeztetett gyerekeket én sem szeretem de azért egyáltalán nem mindegyik ilyen nem kéne ennyire általánosítani...
2014. február 04. 17:29
Ebben tényleg igaza van,tényleg sok olyan gyerek van aki tiszteletlen a szüleivel.
2014. február 04. 17:32
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Részben igaza van,hogy egy kigyereknek nem kell IPhone meg satöbbi. Ha ő azt mondja,hogy nem kell megvenni az albumot akkor minek csinál??
2014. február 04. 17:32
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nem mindegyik gyerek idegesítő. Ismerek én nagyon aranyosakat is, akik nem kapnak öt évesen mindenféle kütyüt, meg nem ültetik a gép elé őket, hanem normálisan vannak nevelve. De Miley megint úgy töri a pálcát a másik felett, mintha micsoda szent lenne.
2014. február 04. 17:35
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Oké ebben igaza van, hogy rengeteg gyerek nem tiszteli a szüleit. Khmm másra nincs szüksége? sorry
2014. február 04. 17:36
|
|
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 981 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 offline
|
Hát, nem lett szimpatikusabb az biztos. Igazából, már emberszámba is alig veszem. Aki híres, annak példát kéne mutatnia, többekközt a gyerekeknek is. Ez nagyon nem példamutatás. Úgy beszél, mintha ő nem lenne ilyen elkényeztetett.
A gyerekek pedig nem tehetnek erről. Ez a szüleiktől függ, hogy hogy nevelik őket. Nem a gyereket kéne utálni....
A gyerekek pedig nem tehetnek erről. Ez a szüleiktől függ, hogy hogy nevelik őket. Nem a gyereket kéne utálni....
2014. február 04. 17:38
|
|
Gabica12105új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 216619 offline
|
Igazából utálom Miley-t de ebben igaza van. Egyre több az ilyen gyerek, ők akarnak irányítani és a szüleik ezt hagyják. hova lesz a világ a 10 éves lányok arról irnak hogy milyen rossz nekik hogy szakítottak a barátjukkal tegnap este 10 kor. Hát könyörgöm hova fejlődik ez a világ. Ebben az egy dologban Miley mellett állok akármennyire is irritál.
2014. február 04. 17:39
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Miley tisztán utálja az egészet, amit csinál. Engedni kéne őt, hogy kilépjen.
Ha tisztelettel lenne az előadói szakmája felé és élvezné, hogy a színpadon szórakoztatja a közönségét, egyáltalán ha megbecsülné, ami az ""életcélja"", nem beszélne így ÉS nem mellesleg tisztelné azokat, akikből megvan a háza, a kutyája és a pénze.
Kiábrándító. A Disney-nek tényleg le kéne azzal állnia, hogy döntésképtelen gyerekeknek elvegye a gyerekkorát és a szülőknek azzal, hogy beleerőszakolják őket a hírnévbe. Ha valaki tényleg ebből akar megélni, aka, a szórakoztatóiparban dolgozni, annak saját magának kellene meghozni a döntését- felnőtt fejjel.
Ha tisztelettel lenne az előadói szakmája felé és élvezné, hogy a színpadon szórakoztatja a közönségét, egyáltalán ha megbecsülné, ami az ""életcélja"", nem beszélne így ÉS nem mellesleg tisztelné azokat, akikből megvan a háza, a kutyája és a pénze.
Kiábrándító. A Disney-nek tényleg le kéne azzal állnia, hogy döntésképtelen gyerekeknek elvegye a gyerekkorát és a szülőknek azzal, hogy beleerőszakolják őket a hírnévbe. Ha valaki tényleg ebből akar megélni, aka, a szórakoztatóiparban dolgozni, annak saját magának kellene meghozni a döntését- felnőtt fejjel.
2014. február 04. 17:40
|
|
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline
|
Azt hittem hogy ez a cikk arról fog szólni hogy Miley milyen utálatos meg minden pedig nem igaza van hát milyenek a mai gyerekek???
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Nem tudom én szeretem a nálam kisebb gyerekeket.Van is egy őrsöm (aki nem tudja mi ez annak szólok,hogy cserkészet,de nem az a sütit árulós fajta)tele egy csomó másodikos kislányal és nagyon imádok velük játszani meg minden biz-bazra megtanitani őket.Abban viszont egyet értek,hogy egy gyerek tisztelje a szüleit és ne IPhonal szaladgáljon.
A gyerekkel kapcsolatos mondandójára igazat adok. Ahogy a mai kölykök beszélnek a szüleikkel, tanáraikkal és az idősebbekkel az valami botrányos. De ez az utolsó megjegyzés kicsit erős volt. Nem hinném, hogy így kellene beszélnie annak, aki az embereknek, a rajongóknak köszönheti a vagyonát. Ha ennyire nem izgatja, akkor vonuljon vissza a kutyáival és ne rontsa tovább a gyerekekben a felnőttekről és a vagányságról kialakult képüket.
|
|
Naluvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 202304 offline
|
Egyrészt én is egyet értek vele , másrészt meg nem , nem mindegyik gyerek ilyen öntelt vagy nagyképű.
Meg amúgy is , a fiatalok tartanak el téged , ha nem lennének gyerek , vagy tini rajongóid ( gyerekek által kezdődött el a karriered , de mindegy)akkor nem is tudom olyan lennél , mint a normális ember , nem lennél sztár . Nekem ez a véleményem .
Meg amúgy is , a fiatalok tartanak el téged , ha nem lennének gyerek , vagy tini rajongóid ( gyerekek által kezdődött el a karriered , de mindegy)akkor nem is tudom olyan lennél , mint a normális ember , nem lennél sztár . Nekem ez a véleményem .
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: