7. nap: Kedvenc nép?
Tündék, egyértelmeűen.
30 napos Gyűrűk ura kihívás
2017. március 22. 10:38
2017. március 27. 18:44
8. nap: A könyvek közül melyik a legjobb?
A harmadik itt is.
9. nap: Kedvenc "kiegészítő" könyv? (pl. A szilmarilok, Húrin gyermekei stb.)
Nem olvastam még egyet se.
10. nap: A hobbitot is megnézted? Ha igen, tetszett?
Igen, de nem tetszett.
11. nap: A hobbit vagy A gyűrűk ura?
A Gyűrűk Ura, of course.
12. nap: Kedvenc szereplő A hobbit filmekből?
Legolas, mint mindenhol.
A harmadik itt is.
Nem olvastam még egyet se.
Igen, de nem tetszett.
11. nap: A hobbit vagy A gyűrűk ura?
A Gyűrűk Ura, of course.
Legolas, mint mindenhol.
2017. március 29. 06:54
14. nap: Aragorn vagy Thorin?
Aragorn.
15. nap: Ki a szebb? Arwen vagy Tauriel?
Arwen.
Aragorn.
15. nap: Ki a szebb? Arwen vagy Tauriel?
Arwen.
2017. március 31. 05:57
16. nap: Hol laknál szívesebben? Völgyzugolyban, Lórienben vagy a Bakacsinerdőben?
Völgyzugolyban talán.
Völgyzugolyban talán.
2017. június 16. 23:17
1. nap – Melyik a jobb? A könyv vagy a film?:
A filmet jobban preferálom, már csak Orlando miatt is, de szerintem könyvben is ugyanolyan szuper.
Jesus, hányszor kezdem már újra?
A filmet jobban preferálom, már csak Orlando miatt is, de szerintem könyvben is ugyanolyan szuper.
Jesus, hányszor kezdem már újra?
2017. június 17. 23:48
1. nap: Melyik a jobb? A könyv vagy a film?
Én mindkettőt imádom, bár vannak a könyvben olyan dolgok, aminek örülök, hogy nem került vászonra (például a Toma gazda javaslatára történő rohangálás meztelenül), ennek ellenére a könyvek állnak közelebb a szívemhez, mert vannak dolgok, amik egyszerűen csak hiányoznak, miközben a filmet nézem.
Én mindkettőt imádom, bár vannak a könyvben olyan dolgok, aminek örülök, hogy nem került vászonra (például a Toma gazda javaslatára történő rohangálás meztelenül), ennek ellenére a könyvek állnak közelebb a szívemhez, mert vannak dolgok, amik egyszerűen csak hiányoznak, miközben a filmet nézem.
2017. június 18. 09:04
3. nap – Kedvenc férfi szereplő?:
Ki más, mint Legolas.
Ki más, mint Legolas.
2017. június 25. 15:40
4. nap – Melyik a legjobb a 3 film közül?:
Harmadik.
Harmadik.
2017. július 08. 13:56
1. nap: Melyik a jobb? A könyv vagy a film?
Nem tudom eldönteni. A film és a könyv is a maga módján rendkívül kiemelkedő- az előbbi a gyönyörű látványvilág és a színészek tehetsége miatt, a könyv pedig azért, mert magába szippant, ott vagy a történet közepében. Csodálom Tolkien kifejezőképességét, azt, ahogy visszaadja minden egyes mozzanatát a saját maga által megálmodott világnak. Persze, ha feltétlenül dönteni kéne, a könyvet választanám, de akkor is a könyv és a film egyenrangú számomra.
Nem tudom eldönteni. A film és a könyv is a maga módján rendkívül kiemelkedő- az előbbi a gyönyörű látványvilág és a színészek tehetsége miatt, a könyv pedig azért, mert magába szippant, ott vagy a történet közepében. Csodálom Tolkien kifejezőképességét, azt, ahogy visszaadja minden egyes mozzanatát a saját maga által megálmodott világnak. Persze, ha feltétlenül dönteni kéne, a könyvet választanám, de akkor is a könyv és a film egyenrangú számomra.
2017. július 09. 12:13
2. nap: Kedvenc női szereplő?
Galadriel, és utána Arwen.
Galadriel, és utána Arwen.
2017. július 10. 19:27
3. nap: Kedvenc férfi szereplő?
Igazándiból Gandalf az, akinek a karaktere a legjobban megfogott, de tőle függetlenül még Legolas és Aragorn is nagy kedvencem.
Igazándiból Gandalf az, akinek a karaktere a legjobban megfogott, de tőle függetlenül még Legolas és Aragorn is nagy kedvencem.
2017. július 11. 15:35
4. nap: Melyik a legjobb a 3 film közül?
Személy szerint az első rész tetszett a legjobban.
Személy szerint az első rész tetszett a legjobban.
2017. július 12. 00:21
5. nap: Kedvenc helyszín?
Hű, az a helyzet, hogy egész Középföldét mondanám a kedvenc helyszínemnek.^^ Viszont a kiemelkedő kedvencek Lothlórien és Völgyzugoly.
Hű, az a helyzet, hogy egész Középföldét mondanám a kedvenc helyszínemnek.^^ Viszont a kiemelkedő kedvencek Lothlórien és Völgyzugoly.
2017. július 13. 00:16
6. nap: Kedvenc színész a szereplőgárdából?
Cate Blanchett és Dominic Monaghan.
Cate Blanchett és Dominic Monaghan.
2017. július 15. 13:51
7. nap: Kedvenc nép? (Emberek, tündék, törpök, hobbitok, orkok stb.)
A tündéket, a valákat és az enteket tartanám kedvenceimnek.
Abszolút az utolsó rész, A király visszatér. A cselekmény rettentő izgalmassá válik, és talán ez a rész áll hozzám a legközelebb.
A tündéket, a valákat és az enteket tartanám kedvenceimnek.
Abszolút az utolsó rész, A király visszatér. A cselekmény rettentő izgalmassá válik, és talán ez a rész áll hozzám a legközelebb.
2017. július 16. 15:04
A Húrin gyermekei tervben van, de amit olvastam, azok közül A Gyűrű keresése és A szilmarilok tetszett a legjobban.
A Húrin gyermekei tervben van, de amit olvastam, azok közül A Gyűrű keresése és A szilmarilok tetszett a legjobban.
2017. július 17. 19:57
Olvastam, és láttam is. Könyvben bámulatos volt, kicsit meseszerűbb, mint a film. Természetesen nagyon tetszett a mozivásznon is! (Bár sajnálom, hogy csak a filmben találkozhattam a Dol Guldur-i- és a Fehér Tanács jelenettel)
Olvastam, és láttam is. Könyvben bámulatos volt, kicsit meseszerűbb, mint a film. Természetesen nagyon tetszett a mozivásznon is! (Bár sajnálom, hogy csak a filmben találkozhattam a Dol Guldur-i- és a Fehér Tanács jelenettel)
2017. július 18. 21:45
11. nap: A hobbit vagy A Gyűrűk Ura?
Nem tudok választani. (Mikor tudok?) Összefonódik a két történet, és ez a szép benne.
Nem tudok választani. (Mikor tudok?) Összefonódik a két történet, és ez a szép benne.
2017. július 21. 01:25
Ha film, akkor egyértelműen Galadriel, Radagast és Tauriel.
13. nap: Melyik a jobb? A film vagy a könyv? (Hobbit)
Könyv.. A film is tetszett, de mégis, van benne számomra jó pár nem odaillő rész.
Aragorn.
Ha film, akkor egyértelműen Galadriel, Radagast és Tauriel.
13. nap: Melyik a jobb? A film vagy a könyv? (Hobbit)
Könyv.. A film is tetszett, de mégis, van benne számomra jó pár nem odaillő rész.
Aragorn.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: