16. nap: Hol laknál szívesebben? Völgyzugolyban, Lórienben vagy a Bakacsinerdőben?
Völgyzugoly.
30 napos Gyűrűk ura kihívás
2015. január 17. 19:01
9. nap: Kedvenc "kiegészítő" könyv? (pl. A szilmarilok, Húrin gyermekei stb.)
Sajnos még egyikhez sem volt szerencsém eddig, de tervben van az elolvasásuk. Magamat ismerve azonban úgy gondolom A szilmarilok fog legjobban tetszeni.
Sajnos még egyikhez sem volt szerencsém eddig, de tervben van az elolvasásuk. Magamat ismerve azonban úgy gondolom A szilmarilok fog legjobban tetszeni.
2015. január 17. 19:26
1. nap: Melyik a jobb? A könyv vagy a film? : mindketőt imádom de inkább könyv
2. nap: Kedvenc női szereplő? Nagyon nem voltam oda egyik női szereplőért de Arwentet még úgy kedveltem
3. nap: Kedvenc férfi szereplő? Hát sok van de persze , hogy Legolasom
Bilbót és Gimlit meg Gandalfot is nagyon szerettem
4. nap: Melyik a legjobb a 3 film közül? Mindegyiket szeretem 2. Film tetszett a legjobban nekem
5. nap: Kedvenc helyszín? Öhm Völgyzugoly ( nagyon szép hely ) de a Megyét is imádom
6. nap: Kedvenc színész a szereplőgárdából? Mindenkit szerettem
7. nap: Kedvenc nép? (Emberek, tündék, törpök, hobbitok, orkok stb.) Orkok XD Tündék , Hobbitok
8. nap: A könyvek közül melyik a legjobb? Mindegyiket szeretem talán a 2. könyv tetszett a legjobban
9. nap: Kedvenc "kiegészítő" könyv? (pl. A szilmarilok, Húrin gyermekei stb.) A hobbit egyértelmű bár a Szilmarilokat is szerettem a Húrin gyermekei is tetszett
10. nap: A hobbitot is megnézted? Ha igen, tetszett? Nagyon nagyon nagyon ...
11. nap: A hobbit vagy A gyűrűk ura? Mindkettő
12. nap: Kedvenc szereplő A hobbit filmekből? Bilbó , Szmeagol , a törpök és mindeki
13. nap: Melyik a jobb? A film vagy a könyv? (Hobbit) hú talánk minkettő
14. nap: Aragorn vagy Thorin? Thorin
15. nap: Ki a szebb? Arwen vagy Tauriel? Arwen én sokkal jobban szeretem Arwent és szerintem szebb is
16. nap: Hol laknál szívesebben? Völgyzugolyban, Lórienben vagy a Bakacsinerdőben? Völgyzugolyban
17. nap: Kedvenc idézet? Mindet imádom nincsen külön kedvencem
18. nap: Kedvenc tündenyelvű idézet? Hát mindegyiket szeretem
19. nap: Gondor vagy Rohan? Háttt ... Gondor
20. nap: Melyik hobbit a legszimpatikusabb? Frodó, Samu, Pippin vagy Trufa? Pippin , Trufa , Samu <333
21. nap: Mi a véleményed Gollamról? Gollamról hát nagyon cuki és a szarkazmusa zavarba hoz XD szeretem Gollamot , de a Szmeagol énjét sokkal jobban
22. nap: Legutálatosabb karakter? Frodó ez egyértelmű ...pfff
23. nap: Ki a kedvenced a gyűrű szövetségéből? Legolas és Gimli
24. nap: Mióta vagy Gyűrűk ura rajongó? Már ovodás korom óta <3
25. nap: Leghelyesebb férfi szereplő? Orlando Bloom -Legolas
26. nap: Legszebb női szereplő? Hát a színészekért nem vagyok oda ...
27. nap: Kedvenc jeleneted? Amikor a harcolnak imádom azokat a jeleneteket <3
28. nap: Kedvenc páros? Legolas és Gimli <3 amúgy Trufa és Pippin , Arwen és Aragorn meg még sokan mások
29. nap: Kinek a halálát sajnáltad a legjobban? Smaug
Kili , Fili de legjobban Thorint ...
30. nap: Ha te lettél volna a forgatókönyvíró, melyik részt változtattad volna meg? Hát ezt nem tudom megmondani ...
2. nap: Kedvenc női szereplő? Nagyon nem voltam oda egyik női szereplőért de Arwentet még úgy kedveltem
3. nap: Kedvenc férfi szereplő? Hát sok van de persze , hogy Legolasom
4. nap: Melyik a legjobb a 3 film közül? Mindegyiket szeretem 2. Film tetszett a legjobban nekem
5. nap: Kedvenc helyszín? Öhm Völgyzugoly ( nagyon szép hely ) de a Megyét is imádom
6. nap: Kedvenc színész a szereplőgárdából? Mindenkit szerettem
7. nap: Kedvenc nép? (Emberek, tündék, törpök, hobbitok, orkok stb.) Orkok XD Tündék , Hobbitok
8. nap: A könyvek közül melyik a legjobb? Mindegyiket szeretem talán a 2. könyv tetszett a legjobban
9. nap: Kedvenc "kiegészítő" könyv? (pl. A szilmarilok, Húrin gyermekei stb.) A hobbit egyértelmű bár a Szilmarilokat is szerettem a Húrin gyermekei is tetszett
10. nap: A hobbitot is megnézted? Ha igen, tetszett? Nagyon nagyon nagyon ...
11. nap: A hobbit vagy A gyűrűk ura? Mindkettő
12. nap: Kedvenc szereplő A hobbit filmekből? Bilbó , Szmeagol , a törpök és mindeki
13. nap: Melyik a jobb? A film vagy a könyv? (Hobbit) hú talánk minkettő
14. nap: Aragorn vagy Thorin? Thorin
15. nap: Ki a szebb? Arwen vagy Tauriel? Arwen én sokkal jobban szeretem Arwent és szerintem szebb is
16. nap: Hol laknál szívesebben? Völgyzugolyban, Lórienben vagy a Bakacsinerdőben? Völgyzugolyban
17. nap: Kedvenc idézet? Mindet imádom nincsen külön kedvencem
18. nap: Kedvenc tündenyelvű idézet? Hát mindegyiket szeretem
19. nap: Gondor vagy Rohan? Háttt ... Gondor
20. nap: Melyik hobbit a legszimpatikusabb? Frodó, Samu, Pippin vagy Trufa? Pippin , Trufa , Samu <333
21. nap: Mi a véleményed Gollamról? Gollamról hát nagyon cuki és a szarkazmusa zavarba hoz XD szeretem Gollamot , de a Szmeagol énjét sokkal jobban
22. nap: Legutálatosabb karakter? Frodó ez egyértelmű ...pfff
23. nap: Ki a kedvenced a gyűrű szövetségéből? Legolas és Gimli
24. nap: Mióta vagy Gyűrűk ura rajongó? Már ovodás korom óta <3
25. nap: Leghelyesebb férfi szereplő? Orlando Bloom -Legolas
26. nap: Legszebb női szereplő? Hát a színészekért nem vagyok oda ...
27. nap: Kedvenc jeleneted? Amikor a harcolnak imádom azokat a jeleneteket <3
28. nap: Kedvenc páros? Legolas és Gimli <3 amúgy Trufa és Pippin , Arwen és Aragorn meg még sokan mások
29. nap: Kinek a halálát sajnáltad a legjobban? Smaug
30. nap: Ha te lettél volna a forgatókönyvíró, melyik részt változtattad volna meg? Hát ezt nem tudom megmondani ...
2015. január 18. 00:10
13. nap: Melyik a jobb? A film vagy a könyv? (Hobbit)
A film.
Jó.. jóó húzza a témát de pörgősebb, és jobban kiemel dolgokat, és a zene
A film.
Jó.. jóó húzza a témát de pörgősebb, és jobban kiemel dolgokat, és a zene
2015. január 18. 19:21
10. nap: A hobbitot is megnézted? Ha igen, tetszett?
Egészen érdekes kapcsolatom van a filmekkel, ugyanis amikor először nekikezdtem az első filmnek egyáltalán nem tetszett. (mekkora szentségtörés) Aztán valami belső intuíciónak hála újból elkezdtem és ezt követően körülbelül két héten keresztül újra és újra megnéztem. Ekkor tájt a betörő, a hobbit és a törp szavak szinte minden második mondatomban benne voltak. Mára pedig minden percét imádom. Így nem is volt kérdés, hogy a további két részt moziban fogom megnézni. El sem tudom mondani mekkora hatással volt rám a történet, a karakterek és az a sok remek színész, munkatárs, aki részt vett az elkészítésében. Örök hálám a megfilmesítéséért.
Egészen érdekes kapcsolatom van a filmekkel, ugyanis amikor először nekikezdtem az első filmnek egyáltalán nem tetszett. (mekkora szentségtörés) Aztán valami belső intuíciónak hála újból elkezdtem és ezt követően körülbelül két héten keresztül újra és újra megnéztem. Ekkor tájt a betörő, a hobbit és a törp szavak szinte minden második mondatomban benne voltak. Mára pedig minden percét imádom. Így nem is volt kérdés, hogy a további két részt moziban fogom megnézni. El sem tudom mondani mekkora hatással volt rám a történet, a karakterek és az a sok remek színész, munkatárs, aki részt vett az elkészítésében. Örök hálám a megfilmesítéséért.
2015. január 18. 23:06
14. nap: Aragorn vagy Thorin?
hú úh öh. ez most megfogott:)
Aragorn nagy kedvenc
De Thorin Friss husi
Ararin
hú úh öh. ez most megfogott:)
Aragorn nagy kedvenc
Ararin
2015. január 19. 22:35
15. nap: Ki a szebb? Arwen vagy Tauriel?
Sajnálom Tau, egyértelműen Arwen
Sajnálom Tau, egyértelműen Arwen
2015. január 20. 16:48
11. nap: A hobbit vagy A gyűrűk ura?
Nagyon szeretem mindkettőt, így nehéz a választás, de mivel érzékeny lelkületű vagyok a Hobbit filmeket kicsit, nagyon nagyon kicsit közelebb érzem magamhoz, mert a törpök mindenbe vidámságot csepegtetnek. A könyveknél viszont egyértelműen nem tudok választani.
12. nap: Kedvenc szereplő A hobbit filmekből?
Kili, Thranduil, Bilbó
Nagyon szeretem mindkettőt, így nehéz a választás, de mivel érzékeny lelkületű vagyok a Hobbit filmeket kicsit, nagyon nagyon kicsit közelebb érzem magamhoz, mert a törpök mindenbe vidámságot csepegtetnek. A könyveknél viszont egyértelműen nem tudok választani.
12. nap: Kedvenc szereplő A hobbit filmekből?
Kili, Thranduil, Bilbó
2015. január 20. 21:36
16. nap: Hol laknál szívesebben? Völgyzugolyban, Lórienben vagy a Bakacsinerdőben?
Bakacsin erdei tündék titokzatosak, keveset tudunk róluk, de párszor meglátogatnám őket
Lórien az erdő miatt kiemelkedő itt többet lennék, de Völgyzugoly
Bakacsin erdei tündék titokzatosak, keveset tudunk róluk, de párszor meglátogatnám őket
Lórien az erdő miatt kiemelkedő itt többet lennék, de Völgyzugoly
2015. január 22. 00:28
17. nap: Kedvenc idézet?
,,Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell,
utak találkozása vár,
futok, a lábam bizsereg –
csak ott lehetnék végre már!
Aztán hová? Ki mondja meg?"
,,Veszélyes dolog kilépni az ajtón, Frodó. Csak rálépsz az Útra, és ha nem tartod féken a lábadat, már el is sodródtál, ki tudja, hová."
,,Igazából nem is kéne itt lennünk! De itt vagyunk. Olyan ez, mint a nagy regényekben, Frodó úr, amikre mindenki emlékszik. Mind teli voltak sötétséggel és veszéllyel, és néha még a végüket sem akartuk tudni, mert boldogan semmiképpen sem végződhettek. Hogy lehetne a világ újra olyan, mint volt, ha ennyi szörnyűség történt közben? De végül is ez csak egy múló dolog. Ez a sötétség. Még a sötétségnek is el kell múlnia, új nap virrad majd fel! És ha egyszer kisüt a nap, annál tisztábban fog ragyogni. Az ember azokra a történetekre emlékszik, amik jelentettek valamit, még ha túl kicsi is volt hozzá, hogy megértse, miért. De azt hiszem, Frodó úr, én igenis értem, most már tudom! E történetek szereplői gyakran visszafordulhattak volna, de nem tették. Továbbmentek, mert volt mibe kapaszkodniuk. (...) Akad még jó ebben a világban, Frodó úr, amiért érdemes küzdeni."
,,Nem hittem volna, hogy így végződik.
- Vég? Nem. Az út nem itt ér véget. A halál csupán egy másik ösvény, melyre mind rálépünk. Amikor a világ szürke esőfüggönye visszagördül, s minden ezüstös tükörré válik, akkor meglátod.
- Mit, Gandalf? Mit látok?
- Fehér partokat, azon túl egy távoli országot, mely zöld és napsütötte.
- Hát, ez nem is rossz!
- Nem. Nem bizony."
,,Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell,
utak találkozása vár,
futok, a lábam bizsereg –
csak ott lehetnék végre már!
Aztán hová? Ki mondja meg?"
,,Veszélyes dolog kilépni az ajtón, Frodó. Csak rálépsz az Útra, és ha nem tartod féken a lábadat, már el is sodródtál, ki tudja, hová."
,,Igazából nem is kéne itt lennünk! De itt vagyunk. Olyan ez, mint a nagy regényekben, Frodó úr, amikre mindenki emlékszik. Mind teli voltak sötétséggel és veszéllyel, és néha még a végüket sem akartuk tudni, mert boldogan semmiképpen sem végződhettek. Hogy lehetne a világ újra olyan, mint volt, ha ennyi szörnyűség történt közben? De végül is ez csak egy múló dolog. Ez a sötétség. Még a sötétségnek is el kell múlnia, új nap virrad majd fel! És ha egyszer kisüt a nap, annál tisztábban fog ragyogni. Az ember azokra a történetekre emlékszik, amik jelentettek valamit, még ha túl kicsi is volt hozzá, hogy megértse, miért. De azt hiszem, Frodó úr, én igenis értem, most már tudom! E történetek szereplői gyakran visszafordulhattak volna, de nem tették. Továbbmentek, mert volt mibe kapaszkodniuk. (...) Akad még jó ebben a világban, Frodó úr, amiért érdemes küzdeni."
,,Nem hittem volna, hogy így végződik.
- Vég? Nem. Az út nem itt ér véget. A halál csupán egy másik ösvény, melyre mind rálépünk. Amikor a világ szürke esőfüggönye visszagördül, s minden ezüstös tükörré válik, akkor meglátod.
- Mit, Gandalf? Mit látok?
- Fehér partokat, azon túl egy távoli országot, mely zöld és napsütötte.
- Hát, ez nem is rossz!
- Nem. Nem bizony."
2015. január 22. 22:51
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18950 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 online
|
21. nap: Mi a véleményed Gollamról?
Egy cseppet ütődött a drága. Mondjuk, erről nem tehet, hiszen a Gyűrű megbabonázta és elvette a józan eszét, ezért is alakult ki nála a kettős személyiség. Nem szeretem, de nincs vele semmi bajom, maximum csak a A Király visszatér végén, mikor megtámadja Frodót. Amúgy, tök vicces, mikor a két személyiség beszélget és veszekszik.
Andy Serkis pedig nagyszerű színész, le a kalappal.
Egy cseppet ütődött a drága. Mondjuk, erről nem tehet, hiszen a Gyűrű megbabonázta és elvette a józan eszét, ezért is alakult ki nála a kettős személyiség. Nem szeretem, de nincs vele semmi bajom, maximum csak a A Király visszatér végén, mikor megtámadja Frodót. Amúgy, tök vicces, mikor a két személyiség beszélget és veszekszik.
2015. január 23. 18:54
13. nap: Melyik a jobb? A film vagy a könyv? (Hobbit)
Mindkettő egyaránt nagyon kellemes csalódás volt anno, így nem tudok választani.
Egyértelműen Thorin.
Tauriel haját imádom, viszont Arwent mondanám, mert királynői a megjelenése.
Mindkettő egyaránt nagyon kellemes csalódás volt anno, így nem tudok választani.
Egyértelműen Thorin.
Tauriel haját imádom, viszont Arwent mondanám, mert királynői a megjelenése.
2015. január 24. 00:36
18. nap: Kedvenc tündenyelvű idézet?
nem találok.
nem találok.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: