Mindhárom részét láttam. Hogy hányszor? A huszadik után abbahagytam a számolást.
30 napos Gyűrűk ura kihívás
2015. január 11. 14:36
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18950 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
10. nap: A hobbitot is megnézted? Ha igen, tetszett?
Mindhárom részét láttam. Hogy hányszor? A huszadik után abbahagytam a számolást.
Azt hiszem ez a tetszett? kérdésre is megadja a választ. De azért leírom: Imádom az összes filmet, sőt, azt hiszem az imádom nem is a jó szó.
2015. január 11. 17:54
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
1. nap: Melyik a jobb? A könyv vagy a film?
A film nekem nagyon tetszett, a könyveket pedig csak most olvasom. Nem tudnék választani, mind a kettõ csodás.
A film nekem nagyon tetszett, a könyveket pedig csak most olvasom. Nem tudnék választani, mind a kettõ csodás.
2015. január 11. 18:01
3. nap: Kedvenc férfi szereplő?
Ezen nem is kellett sokat gondolkodnom, mert egyértelműen Zsákos Frodó az abszolút kedvencem. Amikor először megláttam első gondolatom, hogy mennyire aranyos karakter. Aztán elkezdődött a kaland és rá kellett jöjjek, hogy ennél sokkal több van benne. A mérhetetlen bátorságával minden alkalommal lenyűgöz.
Ezen nem is kellett sokat gondolkodnom, mert egyértelműen Zsákos Frodó az abszolút kedvencem. Amikor először megláttam első gondolatom, hogy mennyire aranyos karakter. Aztán elkezdődött a kaland és rá kellett jöjjek, hogy ennél sokkal több van benne. A mérhetetlen bátorságával minden alkalommal lenyűgöz.
2015. január 11. 21:40
7. nap: Kedvenc nép? (Emberek, tündék, törpök, hobbitok, orkok stb.)
hobbitok és törpök
hobbitok és törpök
2015. január 12. 17:15
4. nap: Melyik a legjobb a 3 film közül?
Ez egy nagyon nehéz kérdés, mert nagyon jó lett mindegyik, de azt hiszem a második, a Két torony nekem mégis különlegesebb helyet foglal el a szívemben.
Ez egy nagyon nehéz kérdés, mert nagyon jó lett mindegyik, de azt hiszem a második, a Két torony nekem mégis különlegesebb helyet foglal el a szívemben.
2015. január 12. 22:49
8. nap: A könyvek közül melyik a legjobb?
1. és 2.
1. : mert itt még eggyütt a csapat
2.:egy szó : entek
1. és 2.
1. : mert itt még eggyütt a csapat
2.:egy szó : entek
2015. január 13. 17:28
5. nap: Kedvenc helyszín?
A Megye és a Bakacsinerdő, valamint az ott lévő királyság.
A Megye és a Bakacsinerdő, valamint az ott lévő királyság.
2015. január 13. 22:59
9. nap: Kedvenc "kiegészítő" könyv? (pl. A szilmarilok, Húrin gyermekei stb.)
hát.. azokat csak most akarom majd elolvasni szóval A Gyűrű keresése még
hát.. azokat csak most akarom majd elolvasni szóval A Gyűrű keresése még
2015. január 14. 14:55
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18950 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
13. nap: Melyik a jobb? A film vagy a könyv? (Hobbit)
A Hobbitot könyvben még nem olvastam, A szilmarilok után tervezek nekiállni. ^^ De még így is meg merem kockáztatni, hogy mindkettő ugyanolyan jó. A filmet max. azt teheti jobbá, hogy egy bizonyos tünde herceg is benne van. :3
A Hobbitot könyvben még nem olvastam, A szilmarilok után tervezek nekiállni. ^^ De még így is meg merem kockáztatni, hogy mindkettő ugyanolyan jó. A filmet max. azt teheti jobbá, hogy egy bizonyos tünde herceg is benne van. :3
2015. január 14. 20:44
6. nap: Kedvenc színész a szereplőgárdából?
Elijah Wood
Elijah Wood
2015. január 14. 21:30
10. nap: A hobbitot is megnézted? Ha igen, tetszett?
ÓÓ mi az hogy
Gyűrűk ura mellé sorolnám a kedvenc listán
ÓÓ mi az hogy
Gyűrűk ura mellé sorolnám a kedvenc listán
2015. január 15. 22:15
7. nap: Kedvenc nép? (Emberek, tündék, törpök, hobbitok, orkok stb.)
Hobbitok, törpök, tündék.
Hobbitok, törpök, tündék.
2015. január 15. 22:53
11. nap: A hobbit vagy A gyűrűk ura?
Jelenleg hobbitot mondanék, mivel ez most új és most ez van fölkapva, nem tudok normálisan dönteníí..
mindkettő
Jelenleg hobbitot mondanék, mivel ez most új és most ez van fölkapva, nem tudok normálisan dönteníí..
mindkettő
2015. január 16. 18:42
8. nap: A könyvek közül melyik a legjobb?
Ez az a kérdés, aminek nem látom az értelmét, ugyanis a választás lehetetlen, mert remekmű mindegyik.
Ez az a kérdés, aminek nem látom az értelmét, ugyanis a választás lehetetlen, mert remekmű mindegyik.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: