Megszületett Kevin Jonas kislánya — fotó
2014. február 03. 20:01
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
gratula nekik
2014. február 03. 20:08
Jaj de aranyos!
Gratulálok Kevin-nek és Danielle-nek!
2014. február 03. 20:36
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Gratula nekik! Szerintem Kevin is egy jó apa lesz :3 Nagyon tiszteli a feleségét, Ja és ennyit az utálkozókról akik azt gondolták, hogy a terhesség a műsoruknak reklámfogás
2014. február 03. 20:38
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Uristen:33^^Nemtudom elmondani mennyire megörültem amikor láttam a hírek között....Gyönyörű baba.A neve meg csak egy plusz ráadás,mivel gyönyörű neve van.Azért remélem örökölt tehetséget az apukájától.A rész aminél pedig felröhögtem az az volt amikor Kevin kijelentette:"Szeretném elvinni baseballozni" Ez olyan tipikus Jonasos dolog hiszen Nick is baseballozott:'DDDDEgyébként pedig ennyit arról,hogy Daniella nem terhes,meg állhasakat rendeltO.o
2014. február 03. 21:23
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Gratulálok nekik, remélhetőleg Alena olyan tehetséges lesz, mint az apukája és a nagybátyjai.
És miért ne rakhatnák fel a netre? Mi a bűn ebben...? o.O
És miért ne rakhatnák fel a netre? Mi a bűn ebben...? o.O
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: