Elhunyt Az éhezők viadala sztárja
2014. február 03. 22:23
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Nyugodjon békében!
2014. február 04. 00:11
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
A függőség egy betegség. Nyilván rossz döntés volt, hogy elkezdte, de egyetlen hiba miatt (mert ugyebár a heroinnál egy hiba és kész) senki nem érdemli meg nyilván azt sem, hogy meghaljon és azt sem, ahogy itt néhányan beszéltek róla. Mások is hibáznak, millióféleképpen, csak míg valakinél egy hiba az életébe kerülhet, más szerencsésebb. Nem tudom megérteni, hogy hogy tudtok a heroinfüggőségről kvázi úgy beszélni, mintha egy buli lenne, amit az illető élvez, és ha belehal, hát ő akarta így. És nem kell sajnálni, mert nem szenvedett ám egy életen keresztül egy rossz döntés miatt, mi? Sőt, más emberekkel kell összehasonlítani, hogy kit sajnálunk jobban, nagyon felnőtt hozzáállás.
2014. február 04. 21:54
|
|
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline
|
Nyugodjon békében!
2014. február 07. 16:07
|
|
SerenaBiebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 218346 offline
|
Nem olyan régen hallottam a hírekben azt, hogy elhunyt.Tényleg megdöbbentő.Azonnal eszembe jutott Justin, most már teljes szívemből remélem, hogy eljut a rehabra IDŐBEN.A családjának, a barátainak és a munkatársainak kitartást, biztos nem lesz könnyű ez az időszak.Részvétem és nyugodjon békében!
2014. február 07. 20:03
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Szegény! Imádtam az alakításai nagyon jók voltak! Részvétem!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: