Elhunyt Az éhezők viadala sztárja
2014. február 03. 17:29
|
|
Senki semúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 191629 offline
|
Szerintem ez felelotlenseg az o reszerol. Hiszen nem csak tobbgyermekes csaladapa, ahol biztos nagy szukseg van ra, hanem az Ehezok viadala 3. reszenek egy nagyon fontos szereploje. Bar a filmet meg lehet oldani, de akkor is itt a csalad... mindenesetre nyugodjon bekeben!
2014. február 03. 17:38
Tény és való , hogy ez nagy felelőtlenség volt a részéről , és persze nyugodjon békében meg minden ,de mi lesz a csládddal
2014. február 03. 17:47
|
|
LoveDJMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 217458 offline
|
Nyugodjon békében!
2014. február 03. 19:17
Nem azért, de nem nagy meglepetés, hogy meghalt. Tudni lehetett, hogy egyszer túladagolja magát. Lehet, hogy jó színész volt, de a bajt ő okozta saját magának.
2014. február 03. 19:24
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Látszik az ítélkezőkön, h fogalmuk sincs a drogok világáról pláne nem a heroinról. Fiatalon belekerült és a heroin az amiről nem lehet leszokni úgy h ne hiányozzon. Aki nem elég erős nem is bírja ki. Soha nem tudhatjuk mi vezetett odáig, h ő hozzá nyúljon. Én nem ítélkezem. Inkább sajnálom. A szívem szakad meg mai napig River Phoenix-ért (Joaquin Phoenix bátyja aki am a Masterben Philip Seymour Hoffman oldalán játszik ) akivel szintén a drog végzett vagy Heath Ledgerért akivel a gyógyszerek. Mind nyugodjanak békében.
2014. február 03. 19:57
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Úristen behalok egyes embereken. Az Oscart nem az éhezők viadala miatt kapta, de itt egyesek csak ezzel tudnak foglalkozni?
De minek is lepődök meg, hogy legtöbben csak ezt az egy filmet láthatták tőle?
2014. február 03. 20:25
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Tényleg eléggé gáz, hogy ez az ember sokatokban úgy ragadt meg, mint a játékmester az Éhezők viadalából, pedig nagyon nem. Még sok sok évvel ezelőtt ismertem meg a Derült égből Pollyban, majd jött a Capote, Kétely és a Lódító hódító, ugyebár Jennifer Garner filmje. Fantasztikus színész volt, briliáns és nem csak egy tinifilmből lett közismert, mint ahogyan anno például Robert Pattinson, aki azóta se nagyon tudott semmit sem felmutatni karrierjét illetően. Zseniális színész volt és bár nagyon kedveltem, mint színész, mégsem tudom sajnálni. Egy beteg embert tudok sajnálni, hiszen többségük nem azért jutott kórházba, mert tehetne róla. Viszont egy ember simán mondhatja azt a drogra, hogy nem kér belőle. A heroin valóban a legdurvább drogok egyike - egy használat után is fizikai és pszichikai függőséget képes kialakítani. A szenvedélybetegek valóban sosem gyógyulnak meg. Például az alkoholisták egy korty alkoholt sem ihatnak, mert akkor azonnal vissza tudnak esni. Szerettem őt, és sajnálom, hogy eltávozott közölünk, de Paul Walkert jobban sajnáltam.
2014. február 03. 20:30
Idézet (Beyla @ 2014.02.03. 20:25)
Viszont egy ember simán mondhatja azt a drogra, hogy nem kér belőle. A heroin valóban a legdurvább drogok egyike - egy használat után is fizikai és pszichikai függőséget képes kialakítani. A szenvedélybetegek valóban sosem gyógyulnak meg.
Ezért kell tudni az első alkalommal is nemet mondani, és nem kipróbálni a drogokat. Engem is sok csapás ért már, kicsi és nagy egyaránt, mégsem nyúltam soha sem alkoholhoz, sem droghoz, sem más tudatmódosító szerekhez. Mert tudtam, hogy azok úgysem oldják meg a problémát, csak elodázzák.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: