A One Direction a világ legnépszerűbb zenekara
2014. február 02. 22:39
|
likethebyoriginalvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 217849 offline
|
Jah még a Jones Brothers is jobb mint a 1d
2014. február 02. 22:42
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Abban tényleg egyet kell értenem a komentelőkkel ,hogy a Beatlest feltétlenül nem kell ide hozni, mert az a 70-90-es évek slágere volt. Itt pedig a 2013-as évet írja körül. Ezért tennék egy költői kérdést. Ismer valaki a One Directionon kívül zenekart/együttest, ami a mai napig játszik?
Mert én igen, nem is tudom, hogy rémlik: Fall Out Boy, Imigane Drangons, Daughtry, One Republic
Az utolsót külön kiemelném vagy is OneRepublic. Valami nagyszerűt alkotnak a zenei iparban, még sincs nagy elismerés. Na vajon miért? És a többi említett zenekarra is vonatkozik, amit be kell látni. Egyikbe sem 20 év körüliek zenélnek. Mert, ha így lenne ezekért a bandákért is ugyan úgy oda lennének, mint az 1D-ért. Azt be kell látni, hogy a nép zabálja őket. De mi van a többi fiú csapattal? Ők elmennek a fenébe csak, mert nem elég helyesek. Mert ez így van. Hisz, ha jobban belegondolunk csak hasonlítás képen, melyik poszter szebb egy tini falán. Egy rockos Imigane Drangons, ahol mindenki túl van a 25-ön vagy egy 1d, ahol épp egy ideális cukker arcok vannak és hangulattal teli van. A legtöbb lány biztos az utóbbira szavazna.
De kérdem én, hogy ki fogja fel, hogy mi a különbség. Mert míg a legtöbb fiú zenekarnak van is tehetsége, ráadásul szólnak is valamiről a dalaik és nem is egy dologról. Egyszerűen be kell látni, hogy a cukiságra van pénz.
Engem igazából az dühit, hogy a fent említett bandák mennyivel jobban megérdemelnék vagy más jelenleg is fennálló banda, mint ők.
Mert én igen, nem is tudom, hogy rémlik: Fall Out Boy, Imigane Drangons, Daughtry, One Republic
Az utolsót külön kiemelném vagy is OneRepublic. Valami nagyszerűt alkotnak a zenei iparban, még sincs nagy elismerés. Na vajon miért? És a többi említett zenekarra is vonatkozik, amit be kell látni. Egyikbe sem 20 év körüliek zenélnek. Mert, ha így lenne ezekért a bandákért is ugyan úgy oda lennének, mint az 1D-ért. Azt be kell látni, hogy a nép zabálja őket. De mi van a többi fiú csapattal? Ők elmennek a fenébe csak, mert nem elég helyesek. Mert ez így van. Hisz, ha jobban belegondolunk csak hasonlítás képen, melyik poszter szebb egy tini falán. Egy rockos Imigane Drangons, ahol mindenki túl van a 25-ön vagy egy 1d, ahol épp egy ideális cukker arcok vannak és hangulattal teli van. A legtöbb lány biztos az utóbbira szavazna.
De kérdem én, hogy ki fogja fel, hogy mi a különbség. Mert míg a legtöbb fiú zenekarnak van is tehetsége, ráadásul szólnak is valamiről a dalaik és nem is egy dologról. Egyszerűen be kell látni, hogy a cukiságra van pénz.
Engem igazából az dühit, hogy a fent említett bandák mennyivel jobban megérdemelnék vagy más jelenleg is fennálló banda, mint ők.
2014. február 02. 22:48
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 217849 offline
|
a 1d- t csak azért szeretik mert cuki tutyi mutyi arcuk van. 10 év múlva vagyis amikor 30 évesek lesznek szerinted ki a kutya lesz kiváncsi ezekre mert hogy a tinik nem az biztos. Jön egy másik banda és azokért lesznek oda. És így tovább
2014. február 02. 22:50
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (mayuszka @ 2014.02.02. 22:22)
Bocskanem töltöte be a tabletem a képedet (nem csak a tiédet) csak úgy értetem amitbritney marslownk írtál h nem szereted õket! Bocsika..
semmi baj, amúgy nem ellenük szólt, szóba se hoztam amúgy őket
2014. február 02. 22:50
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (ilus1996 @ 2014.02.02. 22:42)
Abban tényleg egyet kell értenem a komentelőkkel ,hogy a Beatlest feltétlenül nem kell ide hozni, mert az a 90-es évek slágere volt. Itt pedig a 2013-as évet írja körül. Ezért tennék egy költői kérdést? Ismer valaki a One Directionon kívül zenekart/együttest, ami a mai napig játszik?
Az utolsót külön kiemelném vagy is OneRepublic. Valami nagyszerűt alkotnak a zenei iparban, még sincs nagy elismerés. Na vajon miért? És a többi említett zenekarra is vonatkozik, amit be kell látni. Egyikbe sem 20 év körüliek zenélnek. Mert, ha így lenne ezekért a bandákért is ugyan úgy oda lennének, mint az 1D-ért. Azt be kell látni, hogy a nép zabálja őket. De mi van a többi fiú csapattal? Ők elmennek a fenébe csak, mert nem elég helyesek. Mert ez így van. Hisz, ha jobban belegondolunk csak hasonlítás képen, melyik poszter szebb egy tini falán. Egy reckos Imigane Drangons, ahol mindenki túl van a 25-ön vagy egy 1d, ahol épp egy ideális cukker arcok vannak és hangulattal teli van. A legtöbb lány biztos az utóbbira szavazna.
Az utolsót külön kiemelném vagy is OneRepublic. Valami nagyszerűt alkotnak a zenei iparban, még sincs nagy elismerés. Na vajon miért? És a többi említett zenekarra is vonatkozik, amit be kell látni. Egyikbe sem 20 év körüliek zenélnek. Mert, ha így lenne ezekért a bandákért is ugyan úgy oda lennének, mint az 1D-ért. Azt be kell látni, hogy a nép zabálja őket. De mi van a többi fiú csapattal? Ők elmennek a fenébe csak, mert nem elég helyesek. Mert ez így van. Hisz, ha jobban belegondolunk csak hasonlítás képen, melyik poszter szebb egy tini falán. Egy reckos Imigane Drangons, ahol mindenki túl van a 25-ön vagy egy 1d, ahol épp egy ideális cukker arcok vannak és hangulattal teli van. A legtöbb lány biztos az utóbbira szavazna.
Beatles a 90-es évek slágere volt??? Te is ám sok mindent tudsz
2014. február 02. 22:54
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
Idézet (Sarah0315 @ 2014.02.02. 22:11)
Ne röhögtess már
A kutyám vonyítása magasabb színvonalú.. (Ja, nincs kutyám..) Ez nem színvonal.. Azért nem mondunk mostani előadókat, mert ami ma folyik az már nem zene.. Az az audioról, a cuki pofiságról és a pénzről szól..
az 1D igenis tehetséges! nyugottan nézd vissza az X-factoros jelentkezésüket!
2014. február 02. 22:58
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Idézet (Lambika @ 2014.02.02. 22:50)
Beatles a 90-es évek slágere volt??? Te is ám sok mindent tudsz

Igazad van, de ilyenkor már egyes embereknek elég kómás feje van.
2014. február 02. 23:01
|
LambikaCseh Banán |
|
Idézet (ilus1996 @ 2014.02.02. 22:58)
Igazad van, de ilyenkor már egyes embereknek elég kómás feje van. 
látom átírtad, de még így sem jó, mert a 60-as években játszottak és 70-ben oszlottak fel
2014. február 02. 23:10
|
|
Beatles forever The World Better Band
A 1d-t meg magasról leszarom.
2014. február 02. 23:11
|
|
Sarah0315The Book Thief |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 0 Azonosító: 214155 offline
|
Idézet (Lili0120 @ 2014.02.02. 22:54)
az 1D igenis tehetséges! nyugottan nézd vissza az X-factoros jelentkezésüket!
tiszteletben tartjuk, hogy te a XX.század előadóiért vagy oda, de cserébe te se hord le a mi kedvenceinket 
Magas szintű kitartásodról és intelligenciádról szól az, hogy letiltottál.
2014. február 02. 23:12
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (eniblek @ 2014.02.02. 22:10)
De azért senki sem hisztizik, hogy Eminem lett a második vagy hogy Bruno Mars a negyedik!!
megfogadtam, hogy nem szólok bele a vitába, de a felületes átolvasásom alapján úgy tűnik, ezen mindenki átfutott. lehet Eminemre és Bruno Marsra azért nem szól senki egy rossz szót sem, mert előbbi eredeti és zenét csinál, utóbbi meg egyszerűen tehetséges? ezzel szemben a vandájreksön, bár jobbak mint például a még túlsztároltabb bieber, szörnyen túlértékelt, és rohadtul irritáló, hogy mindenhol őket kell látni, mikor nekem például egyáltalán nem jön be a zenéjük, és ha az életem múlna rajta sem ülnék le hallgatni őket. egyszerű és tipikus fiúbanda. betöltik a harmincat - maximum -, és sehol sem lesznek, mert addigra nem fogja az embereket érdekelni a külsejük, amivel manapság eladják őket. lehetséges, hogy még lenne is bennük valami, talán, de így...
egyébként pedig - nyugodtan lehet mondani, hogy egyszerűen "féltékeny" és "irigy" vagyok - engem mondjuk személy szerint zavar, hogy ezeket a fiúcskákat inkább tartják például Nagy-Britannia legjobb együttesének, mint az én, a mai napig aktív, már húsz éve zenélő kedvenc zenekaromat, akik maguknak írják a dalokat, a szövegeket, élőben játszanak minden egyes koncertjükön - na meg fejenként legalább négy három-négy hangszeren -, van egy saját, eredeti stílusuk ami máshol nem jön vissza ésatöbbi, és már akkor London kocsmáiban énekelt a frontemberük, amikor a ti, hűseszupertehetséges kedvenceitek még nem is éltek. de miért is lenne ismert egy zenekar manapság, ahol a tagok nem a cuki pofijukról híresek, nem adták el magukat, és nem tehetségkutatóban kapták fel őket, hanem önerőből jutottak el oda, ahol vannak?
2014. február 02. 23:13
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (likethebyoriginal @ 2014.02.02. 23:10)
Beatles forever The World Better Band
Előbb angolul kellene megtanulnod
2014. február 02. 23:16
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (itsjustme @ 2014.02.02. 23:12)
megfogadtam, hogy nem szólok bele a vitába, de a felületes átolvasásom alapján úgy tűnik, ezen mindenki átfutott. lehet Eminemre és Bruno Marsra azért nem szól senki egy rossz szót sem, mert előbbi eredeti és zenét csinál, utóbbi meg egyszerűen tehetséges? ezzel szemben a vandájreksön, bár jobbak mint például a még túlsztároltabb bieber, szörnyen túlértékelt, és rohadtul irritáló, hogy mindenhol őket kell látni, mikor nekem például egyáltalán nem jön be a zenéjük, és ha az életem múlna rajta sem ülnék le hallgatni őket. egyszerű és tipikus fiúbanda. betöltik a harmincat - maximum -, és sehol sem lesznek, mert addigra nem fogja az embereket érdekelni a külsejük, amivel manapság eladják őket. lehetséges, hogy még lenne is bennük valami, talán, de így...
egyébként pedig - nyugodtan lehet mondani, hogy egyszerűen "féltékeny" és "irigy" vagyok - engem mondjuk személy szerint zavar, hogy ezeket a fiúcskákat inkább tartják például Nagy-Britannia legjobb együttesének, mint az én, a mai napig aktív, már húsz éve zenélő kedvenc zenekaromat, akik maguknak írják a dalokat, a szövegeket, élőben játszanak minden egyes koncertjükön - na meg fejenként legalább négy három-négy hangszeren -, van egy saját, eredeti stílusuk ami máshol nem jön vissza ésatöbbi, és már akkor London kocsmáiban énekelt a frontemberük, amikor a ti, hűseszupertehetséges kedvenceitek még nem is éltek. de miért is lenne ismert egy zenekar manapság, ahol a tagok nem a cuki pofijukról híresek, nem adták el magukat, és nem tehetségkutatóban kapták fel őket, hanem önerőből jutottak el oda, ahol vannak?
Ezt az én esetemben is el lehet mondani, csak a Londont helyettesítsük Wales-szel
2014. február 02. 23:19
|
|
Eminem kellett volna az első helyre utána jönet Bruno Mars utána Justin Timberlake utána Katy Perry, Pink, Rihanna, Michael Bublé, Macklemore, Ryan Lewis utána Daft Punk és a legutolsó helyen az a fránya túlsztárolt 1d. NAH ÍGY LETT VOLNA IGAZSÁGOS A LISTA.
2014. február 02. 23:19
|
|
Jolien_77 igen úgy akartam írni
2014. február 02. 23:22
|
|
Justin Bieber hol van a listárol?
2014. február 03. 01:09
|
|
Még Justin is tehetségesebbnek tartom ezeknél
2014. február 03. 04:48
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2014.02.02. 20:29)
Egy idő után akaratlanul is fel fognak nőni, és akkor bizonyára arra a sorsra fognak jutni, amire szinte minden szívtiprókkal megáldott boyband jutott a múltban (Backstreet Boys, 'N Sync, Blue, etc.)
Egyetértek a hozzászólásaiddal általában, viszont most meg kell hogy jegyezzem, hogy a Backstreet Boys tavaly ünnepelte 20 éves fennállását és a pár éves szünetet eltekintve a mai napig koncerteznek.
Egyébként a 1D nem zenekar, hanem együttes... nem mindegy.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 03. 06:39
|
Panka_chxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 218104 offline
|
Most csidalkozunk??? Az 1D a legjobb ^^
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.