Starity

A One Direction a világ legnépszerűbb zenekara

21 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 02. 22:11 #141
Sarah0315
Sarah0315
The Book Thief

Státusz"Sometimes I wish I was a llama."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1088
Csatolások: 0
Azonosító: 214155
Idézet (eniblek @ 2014.02.02. 22:05)
Nem lehetne, hogy inkább egy mostani másik bandával hasonlítsuk össze őket?? Pl. The Wanted??? Vagy csak nagyanyádtól tudsz tanácsot kérni??? Vagy azért nem mondasz mostani előadóket, mert meg sem közelítik a One Direction színvonalát???

Ne röhögtess már _nevet.gif A kutyám vonyítása magasabb színvonalú.. (Ja, nincs kutyám..) Ez nem színvonal.. Azért nem mondunk mostani előadókat, mert ami ma folyik az már nem zene.. Az az audioról, a cuki pofiságról és a pénzről szól..
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, Beyla
2014. február 02. 22:11 #142
likethebyoriginal
likethebyoriginal
visszatérő vendég
Hozzászólás: 136
Azonosító: 217849
Beatles nem jelentkezett tehetségkutatóba hanem nagyon kemény munkával és tehetségel jutottak el odáig ahová eljutottak. Képzeld csak el olyan mintha most te alapitanál egy együttest, na úgy kezdték ők is. Tudod milyen nehéz így világsikereket elérni.
2014. február 02. 22:12 #143
eniblek
eniblek
visszatérő vendég
Hozzászólás: 179
Azonosító: 207942
Na, mindegy!! Nincs kivel vitázni!!!!
2014. február 02. 22:13 #144
mayuszka
mayuszka
visszatérő vendég

StátuszWinter is here
Hozzászólás: 214
Azonosító: 219072
Eniblek! Igazad van!smileeee.gif
2014. február 02. 22:13 #145
heyitsamyMT
heyitsamyMT
▪chatnoir

Státuszviva la vie boheme
Hozzászólás: 2032
Csatolások: 34
Azonosító: 143368
Nem fogok ócsárolni senkit, nem szoktam. Alapból nem foglalkozom olyanokkal, akik nem érdekelnek, szóval az utálkozást is teljesen feleslegesnek érzem, de azért ez elég elszomorító. Mennyi de mennyi náluk jóval jobb, tehetségesebb énekes/együttes van, hajaj... sad.gif
2014. február 02. 22:13 #146
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (eniblek @ 2014.02.02. 22:05)
Nem lehetne, hogy inkább egy mostani másik bandával hasonlítsuk össze őket?? Pl. The Wanted??? Vagy csak nagyanyádtól tudsz tanácsot kérni??? Vagy azért nem mondasz mostani előadóket, mert meg sem közelítik a One Direction színvonalát???

Nem a nagyanyámtól kérek tanácsot, csak nekem már nem elég olyan együttes, mint a One Direction vagy a Wanted. Túl kevésnek érzem őket az én zenei ízlésemhez, túl egyszerűnek, és egyébként is sokkal komolyabb vagyok ahhoz, hogy ilyet hallgassak. A mai bandák, mint az 1D és ahhoz hasonlóak tulajdonképpen egy szinten vannak minden szempontból.
2 felhasználónak tetszik: Sarah0315, Beyla
2014. február 02. 22:15 #147
kiwy
kiwy
még kitalálom...

Státusz(✿◠‿◠)♥
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 1
Azonosító: 139732
Ennyi. One Direction! yahoo.gif
2014. február 02. 22:16 #148
kesty
kesty
Dreamer

StátuszBetter do it and regret than to regret that I did not do it!
Hozzászólás: 1334
Csatolások: 79
Azonosító: 125014
A Beatles egy legenda. A tagjai is azok, de a One Direction semmilyen formában sem olyanok mint ők. Más generáció a rajongói táboruk. A média kezdte el hasonlítgatni más régi bandákhoz a fiúkat, amit a faragatlan antifanok felhasználják a fiúk pocskondiázására. Szánalmas ami kint a nagyvilágban folyik és az is ami itt. Ebben a közösségben nem volt ehhez hasonló vita Justin Bieber előtt. Elég régóta tartozom már ide ahhoz hogy tudjam mi is ennek az oldalnak a valódi célja. De úgy nézki hogy sokak ide csak kötekedni járnak fel, mert hogy az milyen nagyszerű dolog. A One Direction azért van a dobogó tetején mert megdolgoztak érte és olyan rajongók állnak mögöttük mint a Directionerek akik szavaznak rájuk ahol csak lehet megveszik a cd-jüket és elmennek a koncertjeikre. A Directionerek nagyon összetartóak és külső szemmel őrülnek tűnnek valójában csak fiatalok akik hisznek valamiben. És ez a valami éppenséggel a 1D. Nincs helye oltogatásnak veszekedésnek itt. És semmiféle képpen nincs szükség az összehasonlításhoz. Volt idő mikor Justin Biebert Michael Jackson-hoz hasonlították az az idő is lecsengett ez is idővel lefog. De ezért nem kell a másik torkának esni.
2014. február 02. 22:17 #149
eniblek
eniblek
visszatérő vendég
Hozzászólás: 179
Azonosító: 207942
likethebyoriginal!!! Azért nem jelentkeztek tehetségkutatóba, mert akkor még nem voltak ilyenek és egyébként is, ha valamennyit tudnál is a One Direction-ról, akkor tudnád, hogy nem együtt jelentkeztek, ott rakták össze őket és semelyikőjük sem tudta, hoy ilyen sikerük lesz!!! De mivel semmit sem tudsz róluk, inkább ne beszélgessünk erről, mert nincs értelme!!! Te fújod a magadét, és azt hiszed, hogy menő leszel attól, hogy utálod őket!!!!! Gratulálok!!!
2014. február 02. 22:17 #150
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (mayuszka @ 2014.02.02. 22:03)
Gratula!♥♥♥
Lambika és liketheboyoriginal! Ha van egy cikk ami a one directionròl szól ti leálltok veszekedni az 1D fanokkal! Tartsátok meg a véleményeteket lécci!! Nekem nincs bajm azzal h nem szeretitek õket oké rendben felogtam! Amúgy a beatels nem ért el ilyen sikereket ilyen rövid idõ alatt ésna one directiom igen is tehetséges!
Mimdegy gratula a fiúknak!! Imádlak titeket♥

Héj! Én szeretem a One Directiont, sztem látszik az avataromon és a prof képemen is biggrin.gif
2014. február 02. 22:19 #151
likethebyoriginal
likethebyoriginal
visszatérő vendég
Ha a világ leghíresebb emberét kénne mondani (Mostanit) akkor sajnos Justin Bieber mindenkit megverne. Youtube: Justin Biber: Baby- lassan egy milliárd megtekintés. Twitter: 49 millió követő. Facebook: 45 millió lájolo.
2014. február 02. 22:19 #152
directioner29
directioner29
visszatérő vendég

Státusz,,Egyes végtelenek nagyobbak más végteleneknél." - TFiOS
Hozzászólás: 494
Csatolások: 37
Azonosító: 203396
Idézet
Beatles már több mint 50 éve feloszlott és még most is dunántúl híresek és nagyon szeretik őket. A 1D hol lesz 50 év múlva?? Ott ahol a Jonas Brothers, Tokio Hotel. Beatles tényleg tehetségesek voltak. Egyébként ezeket mióta nevezik zenekarnak. A zenekar általában az amikor több tag hagszeren is játszik. Ezek életükben nem fogtak meg egy zongorát, gitárt, dobot.

Igen, valóban a Beatles rettentően sokat ért el és kétségtelenül tehetségesek voltak. De az az ötven év, amit említettél, eltelt, s hiába szeretik sokan őket ennyi idő után is, ez a múlt zenéje, a One Direction pedig a jelené és a jövőé. És hiába emlegettek más együtteseket, amik régen értek el olyan sikereket, mint ma a 1D, akkor is ez az öt fiú jelenleg a világ legsikeresebb együttese. Hogy hol lesznek 5 év múlva? Nem, nem hiszem, hogy a Jonas Brothers vagy effajta tünékeny sikerű, 3 rajongóval rendelkező bandák sorsára jut, hiszen amiket említettél sosem került az első helyre.
Valóban, életükben nem fogtak még hangszert? Látszik, hogy üres szavakkal dobálózol, ami mögött nulla ismeret lapul. Niall profin gitározik - a koncerteken is szokott -, Liam is tud gitározni és zongorázni, csakúgy, mint Louis, aki zongorán játszik, Zayn pedig triangulumozni tud és habár Harry profi szinten nem tud egyetlen hangszeren sem, tanult hárfázni.

Egyébként gratulálok a One Direction-nek ♥
2014. február 02. 22:20 #153
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (likethebyoriginal @ 2014.02.02. 22:11)
Beatles nem jelentkezett tehetségkutatóba hanem nagyon kemény munkával és tehetségel jutottak el odáig ahová eljutottak. Képzeld csak el olyan mintha most te alapitanál egy együttest, na úgy kezdték ők is. Tudod milyen nehéz így világsikereket elérni.

Hagyd már ezt az összehasonlítgatást, mert teljesen értelmetlen!
A Beatles és a következő két-három évtized bandái és énekesnői klubbokban léptek fel, hogy rajongókat szerezzenek, felfigyeljenek rájuk és befussanak. Akkor ilyen idők voltak - más idők. Ma ehelyett vannak a tehetségkutatók és az internet, és nem a tehetség a mérvadó, hanem az eladhatóság.
A Beatles egy legenda - kész. Egy két-három éves banda pedig egyértelműen nem lesz most legenda.
Ahogy már előttem Diala leírta, ez a legnépszerűbb zenekar cím csak 2013-ra szól. Ennyi - a tavalyi évre és nem örökre. Ezért még nem kell ereket felvágni, ugye?
2014. február 02. 22:20 #154
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (Britney Maslow @ 2014.02.02. 21:50)
15 éves vagyok! Én, amikor a TH volt nagyon híres ugyan nem tinédzser, hanem alsó tagozatos voltam, de volt iwiwem és gyakran szembe találtam magam ilyen klubokkal, sőt a fiú osztálytársaim révén ismertem meg őket, akik anti fanok voltak, de annyira nem voltak túl ajnározva, mint az 1d és nem volt tokio hoteles szemüveg meg tokio hoteles wc papír!

hát még az is más világ volt, mint ez. Sőt a tinik se vagdosták magukat, csak az emosok abban az időben, de nem volt ez így elterjedve.
2014. február 02. 22:22 #155
mayuszka
mayuszka
visszatérő vendég

StátuszWinter is here
Hozzászólás: 214
Azonosító: 219072
Bocskanem töltöte be a tabletem a képedet (nem csak a tiédet) csak úgy értetem amitbritney marslownk írtál h nem szereted õket! Bocsika.....sad.gif
2014. február 02. 22:27 #156
mogyeszka
mogyeszka

Státusz''A titok olyan halmazállapotú anyag,amely alkoholban oldódik...'' :D ♥
Hozzászólás: 1693
Azonosító: 217986
Igazából ezt én már ezelőtt is tudtam,hogy ők a legnépszerűbbek! Az a sok directioner ami már van.. biggrin.gif De gratulálok nekik,megérdemlik! victory.gif
2014. február 02. 22:32 #157
likethebyoriginal
likethebyoriginal
visszatérő vendég
A VILÁG Legnépszerűbb embere akit mondani kéne és mostani akkor Justin Biber mindenkit megverne ebben.
2014. február 02. 22:33 #158
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Akárhogy próbálom, nem tudom hova tenni ezt a Beatles-One Direction "kinek a lova nagyobb?" eszmecserét.
Minek kell idekeverni egy ikonikus, ámde évtizedekkel ezelőtt feloszlott zenekart, mikor a cikknek semmi köze hozzájuk, csak a sok zseni nem áll a szövegértés magaslatán, mások meg elolvasták a címet és az utolsó négy kommentet, és jönnek okoskodni. Lehetne esetleg a cikk VALÓS TARTALMÁRA is reagálni.

A jósnőket és médiumokat, akik megjövendölték az 1D ötéven belüli bukását, áthívnám egy laza teára és tenyérjóslásra.
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Lambika
2014. február 02. 22:33 #159
- törölt felhasználó -    
Idézet (directioner29 @ 2014.02.02. 22:19)
Igen, valóban a Beatles rettentően sokat ért el és kétségtelenül tehetségesek voltak. De az az ötven év, amit említettél, eltelt, s hiába szeretik sokan őket ennyi idő után is, ez a múlt zenéje, a One Direction pedig a jelené és a jövőé. És hiába emlegettek más együtteseket, amik régen értek el olyan sikereket, mint ma a 1D, akkor is ez az öt fiú jelenleg a világ legsikeresebb együttese. Hogy hol lesznek 5 év múlva? Nem, nem hiszem, hogy a Jonas Brothers vagy effajta tünékeny sikerű, 3 rajongóval rendelkező bandák sorsára jut, hiszen amiket említettél sosem került az első helyre.
Valóban, életükben nem fogtak még hangszert? Látszik, hogy üres szavakkal dobálózol, ami mögött nulla ismeret lapul. Niall profin gitározik - a koncerteken is szokott -, Liam is tud gitározni és zongorázni, csakúgy, mint Louis, aki zongorán játszik, Zayn pedig triangulumozni tud és habár Harry profi szinten nem tud egyetlen hangszeren sem, tanult hárfázni.
Egyébként gratulálok a One Direction-nek ♥

A Jonas Brothers nem 3 rajongóval rendelkező banda! Nekik is vannak elég sok rajongóik még azok után is, hogy feloszlottak! A Jonas Brothers nem a világ legjobb bandája, de az 1d-nél biztosan jobb!
2014. február 02. 22:39 #160
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lambika @ 2014.02.02. 22:20)
hát még az is más világ volt, mint ez. Sőt a tinik se vagdosták magukat, csak az emosok abban az időben, de nem volt ez így elterjedve.

hát nekem hiányzik az a régi világ, de nem élhetek a múltban! Amúgy a vagdosás az, hogy jön ide?
21 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!