Starity

A One Direction a világ legnépszerűbb zenekara

21 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 02. 21:19 #101
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (SweetyAngel @ 2014.02.02. 21:14)
Emlékszem még, amikor még mindenki a Jonas Brothers-ért volt oda... na azok voltak a szép idők! Nem ez sad.gif

pedig baromira nem volt az az időszak jó, pedig akkor voltam tini és nem most, mondjuk most se jobb a helyzet. De akkor sztem sokkal szarabb volt, engem a Jonas Brothers és társai az őrületbe kergettek, a Tokio Hotelről és a HSM-ről nem is beszélve. Legrosszabb időszak
2014. február 02. 21:19 #102
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (likethebyoriginal @ 2014.02.02. 21:17)
MEG KÉRDEZTEM AZ ANYÁMAT APÁMAT MAMÁMAT HOGY ISMERIK-E A 1D-T. AZT MONDTÁK NEM. MEGKÉRDEZTEM ISMERIK-E A THE BEATLES-ST MINDEGYIK AZT MINDTA: HOGY A FENÉBE NE MINDEN IDŐK LEGSIKERESEBB ÉS LEGNÉPSZERÛBB ZENEKARA. Ennyit a 1D-ről.

még mindig nem akarom elhinni h 23 vagy. Komolyan neked nincs jobb dolgod, mint hogy itt trollkodj és minden cikkhez hozzászólj Caps Lock-kal? _nevet.gif
2014. február 02. 21:21 #103
Uncharted
Uncharted
Ps gamer
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2058
Csatolások: 0
Azonosító: 210588
Nem értem miért kell ennyire futatni ezeket?
2014. február 02. 21:21 #104
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (likethebyoriginal @ 2014.02.02. 21:17)
MEG KÉRDEZTEM AZ ANYÁMAT APÁMAT MAMÁMAT HOGY ISMERIK-E A 1D-T. AZT MONDTÁK NEM. MEGKÉRDEZTEM ISMERIK-E A THE BEATLES-ST MINDEGYIK AZT MINDTA: HOGY A FENÉBE NE MINDEN IDŐK LEGSIKERESEBB ÉS LEGNÉPSZERÛBB ZENEKARA. Ennyit a 1D-ről.

Evidens, hogy a felnőttek mind ismerik a Beatles-t - és miért is kellene ismerniük egy tinizenekart?
Felesleges ennyire görcsösen erőlködnöd a Beatles-szel (és a nagybetűkkel is leállhatnál már, mert nagyon irritáló) - nehogy aranyér legyen a vége.
1 felhasználónak tetszik: Lambika
2014. február 02. 21:23 #105
likethebyoriginal
likethebyoriginal
visszatérő vendég
Hozzászólás: 136
Azonosító: 217849
Lambika miért kell neked állandóan kötekedned? Elárulnád?
2014. február 02. 21:26 #106
DylanSmith
DylanSmith
Hozzászólás: 768
Azonosító: 202974
Idézet (Diala @ 2014.02.02. 21:10)
Olvasom a kommenteket, de hogy írjam, hogy most már a sorok közt olvasni képtelen hőbörgők is felfogják a cikk tartalmát?
A CIKK NEM AZT ÍRJA, HOGY ŐK MINDEN IDŐK LEGSIKERESEBB BANDÁJA, HANEM HOGY A 2013-AS ÉV MEGVIZSGÁLT ADATAI ALAPJÁN ŐK VOLTAK A LEGNÉPSZERŰBBEK. AZ ŐK CD-JÜKET VETTÉK A LEGTÖBBEN, ŐKET TÖLTÖTTÉK A LEGTÖBBSZÖR LE, ÉS AZ Ő KLIPJEIKET TEKINTETTÉK MEG LEGTÖBBSZÖR.

Dolgozzátok már fel az itt leírtakat, de csak vagdalkozzatok a vakvilágba. Vagy egyesek képtelenek a sorok közt olvasni?
Szó sincs róla, hogy felülmúlták volna a Queent vagy a Beatlest, de ha valaki értelmesebb felhasználó figyelembe veszi, hogy a fent említett ikonikus zenekarok egyike sem az internet világában élte fénykorát, az képes a cikk tartalmát érdemileg is befogadni.

Milyen igazad van. Ezt a sikert csak az internetnek köszönheti a nagy 01D
2014. február 02. 21:30 #107
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (likethebyoriginal @ 2014.02.02. 21:23)
Lambika miért kell neked állandóan kötekedned? Elárulnád?

Én nem kötekszem, csak el akarom kerülni, hogy idegesítővé válj mások szemében is. Elég egyszer leírni amit gondolsz, de nem ezerszer, kérem, és télleg nem bántásból mondom, de elárulom h már többen is jelentettek mostanában a modis topicban, csak szóltam wink.gif
2014. február 02. 21:31 #108
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Erős kétségeim támadtak azzal kapcsolatban, hogy a One Direction lenne a leghíresebb együttes a világon. A Rolling Stones, a Beatles, a Doors, a Queen, a Led Zeppelin (és hadd ne soroljam tovább) még mindig, több, mint negyven év után is köröket vernek az egydére. Ők a minőségre, és nem a mennyiségre fektették a hangsúlyt, mái napig világszerte hatalmas rajongótáborral rendelkeznek, még a legeldugottabb pici falucskákban is zengik dalaikat, négy hosszú évtized elteltével is. Ők történelmet írtak, benne vannak a tankönyvekben, a zenéjük alapkultúra, valamint az alapműveltség része, népszerűségük töretlen és törhetetlen, több generáció himnuszát megalkotva a dalokba rejtett művészetük lényével, ami olyan üzenetet ad át az ember fiának, amit az iskolákban sehol sem tanítanak meg. Ők hozzáadtak valamit a zenéhez, valamit, ami nélkül nem tartanánk itt. A One Directiont pedig nem ecsetelném, ők csak egy múló divat, egy jelenleg felkapott együttes a cuki arcuknak és Simon Cowellnek köszönhetően, aki a pénzt húzza le mindenről, ami elég alacsony minőségű, megfelelően csekély értelmi szintű és jellegtelen azoknak a befolyásolható kislányoknak, akiket szomorú módon a tévé, a rádió és az internet nevel fel.
5 felhasználónak tetszik: Sarah0315, Jody, Szandi0820, Szandiiii, Beyla
2014. február 02. 21:31 #109
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lambika @ 2014.02.02. 21:19)
pedig baromira nem volt az az időszak jó, pedig akkor voltam tini és nem most, mondjuk most se jobb a helyzet. De akkor sztem sokkal szarabb volt, engem a Jonas Brothers és társai az őrületbe kergettek, a Tokio Hotelről és a HSM-ről nem is beszélve. Legrosszabb időszak

De a Jonas Brothers-t és a Tokio Hotelt nem nyomatták annyira, mint most az 1d-t...
2014. február 02. 21:33 #110
Sarah0315
Sarah0315
The Book Thief

Státusz"Sometimes I wish I was a llama."
Hozzászólás: 1088
Azonosító: 214155
Idézet (MadHatter @ 2014.02.02. 21:31)
Erős kétségeim támadtak azzal kapcsolatban, hogy a One Direction lenne a leghíresebb együttes a világon. A Rolling Stones, a Beatles, a Doors, a Queen, a Led Zeppelin (és hadd ne soroljam tovább) még mindig, több, mint negyven év után is köröket vernek az egydére. Ők a minőségre, és nem a mennyiségre fektették a hangsúlyt, mái napig világszerte hatalmas rajongótáborral rendelkeznek, még a legeldugottabb pici falucskákban is zengik dalaikat, négy hosszú évtized elteltével is. Ők történelmet írtak, benne vannak a tankönyvekben, a zenéjük alapkultúra, valamint az alapműveltség része, népszerűségük töretlen és törhetetlen, több generáció himnuszát megalkotva a dalokba rejtett művészetük lényével, ami olyan üzenetet ad át az ember fiának, amit az iskolákban sehol sem tanítanak meg. Ők hozzáadtak valamit a zenéhez, valamit, ami nélkül nem tartanánk itt. A One Directiont pedig nem ecsetelném, ők csak egy múló divat, egy jelenleg felkapott együttes a cuki arcuknak és Simon Cowellnek köszönhetően, aki a pénzt húzza le mindenről, ami elég alacsony minőségű, megfelelően csekély értelmi szintű és jellegtelen azoknak a befolyásolható kislányoknak, akiket szomorú módon a tévé, a rádió és az internet nevel fel.

Pontosan meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandiiii, Beyla
2014. február 02. 21:34 #111
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Britney Maslow @ 2014.02.02. 21:31)
De a Jonas Brothers-t és a Tokio Hotelt nem nyomatták annyira, mint most az 1d-t...

hány éves vagy?
ja csak elég volt megvennem a tinimagazinokat mindenhol ők virítottak, kedvem lett vna széttépni az újságot.
Facebook még nem igen volt, de myvip és iwiw igen és ott is nyomatták, mondjuk annyi előnye volt h ott nem volt olyan üzenőfal, hanem klubok voltak, amikbe bele lehetett lépni. Tudod mennyi veszekedés volt annó a th és az anti th fanok között? Én az utóbbit erősítettem, pont az megy most is az 1Dvel és bíbőrrel, mint akkor azzal.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. február 02. 21:34 #112
likethebyoriginal
likethebyoriginal
visszatérő vendég
Hozzászólás: 136
Azonosító: 217849
MadHatter teljesen igazad van. The Beatles, Queen, Rolling Stone, Doors egy legenda.
1 felhasználónak tetszik: Sarah0315
2014. február 02. 21:38 #113
Mrs.Bieber19
Mrs.Bieber19

Státusz#Belieber szív...! #Belieber lélek..! #Belieber leszek , amíg csak élek..! ♥♥♥
Hozzászólás: 646
Azonosító: 209822
En orulok az 1D bandanak !
Csak igy tovabb ... sikeresek biggrin.gif
2014. február 02. 21:38 #114
eniblek
eniblek
visszatérő vendég
Hozzászólás: 179
Azonosító: 207942
Minden utálkozó figyeljen!! A cikk nem azt írta, hogy a 1D a történelem legsikeresebb zenekara, hanem azt, hogy 2013-ban őket töltötték le, az ő cd-jüket vették meg a legtöbben! Ez a cikk csak leírta az egyeseknek fájó igazságot, miszerint vannak emberek, akik szeretik és becsülik az olyan embereket, akik tehetségesek és megdolgoznak a sikerért, nem úgy mint pl. az utálkozók kedvencei, teszem azt, Miley Cyrus!! A fiúk, "elképesztő" de megdolgoznak a jól megérdemelt sikerért!! Tehetségesek és hozzá kell tenni, jókor voltak jó helyen, és ezért lettek híresek!! A tehetség és a szerencse mellé még párosul a jó kinézet és a jó stílus, ami miatt még több ember kedveli őket. A cikk nem azt írja, hogy Beatles sz@r, vagy mittudomén' , hanem azt hogy 2013-ban, hangsúlyozom, nem az 1900-as években, őket hallgatták a legtöbben. És nem azt mondtam hogy nincsenek hibáik, mert minden embernek vannak. Lehetne mondani, hogy pl. Zayn ne cigizzen, de ha ő cigizni szeretne, akkor hajrá, azt csinál, amit akar, az ő élete. Bárkiben lehet találni valami kivetni valót, de azért az igazsággal jó, ha szembe tudsz nézni!! És ha annyira semmibe nézed őket, akkor miért olvasod el a cikket, egyáltalán, és miért írsz kommented, ha a kommentbe csak mocskolódni tudsz???!!!! A fiúk még sokáig lesznek a csúcson, úgyhogy drágáim, bele kéne törődnötök abba, hogy már meguntuk a leszólásaitokat!! Ha nem szereted őket, ne olvasd a cikket és ne írj kommentet, mert senki (legalábbis a Directionerek) nem kíváncsi a véleményedre!!! Köszi!!
2 felhasználónak tetszik: Lambika, Diala
2014. február 02. 21:39 #115
Lili1DLoveForever
Lili1DLoveForever

StátuszNarry Storan is my drug...
Hozzászólás: 901
Azonosító: 192600
Az utálkozókból elegem van de tényleg már!!A Beatles 1970/80/90-es évek legnépszerűbb zenekara volt. Az már régen volt. Tudom volt a Take That, a Run DMC, Beckstreet boys, és még sok már banda de az akkor volt. Mindegyiküknek meg volt a maga sikere.Nem értem azokat akik fikázzák a One Direction, hogy ők nem is azok.Pedig azok.Sokan nem tudják megérteni (utálkozok)hogy azok a bandák akkor voltak.reklamalo.gif És én szeretem mindegyik zenekart amit felsoroltam, és elnézést ha rosszul írtam, de a One Direction-ra én büszke vagyok hogy idáig eljutottak, és nem kérek ócsároló véleményeket, ha nem értetek velem egyet.Thank You. mad.gif
2014. február 02. 21:40 #116
- törölt felhasználó -    
szép volt srácook! <3 smileeee.gif akiknek nem tetszik, azoknak nem feltétlen kell nézniük ezt a cikket, és nem kell őket hallgatni -.-
2014. február 02. 21:41 #117
beccsu-baby
beccsu-baby

Státusz-
Hozzászólás: 973
Azonosító: 162296
Ami tény, az tény.
A többieknek is gratulálok természetesen. smileeee.gif
2014. február 02. 21:43 #118
AvrilFanxxx
AvrilFanxxx

Státusz
Hozzászólás: 2659
Csatolások: 136
Azonosító: 212105
Mért mindenki a Beatles-t hozza fel?? Mer a naaagy Beatles minden idők legjobb bandája? Hát nem!!
Szerény véleményem szerint unalmas és 1perc alatt elfelejthető számaik vannak. Persze,hogy az ősök a Beatles-t ismerik,mert ők akkor voltak tinik,könyörgöm!!A dédmamámnak fingja nincs,hogy mi az a Beatles,de még a nagymamámnak is 10 perc múlva ugrott be,hogy az egy banda.semmi több. Ja,és akik most a Beatles-t hozzák föl(feltételezem,azért hogy szadizzák az 1D-t)azok Beatles fanok?? Nem.
Abba lehet hagyni kedves '1D szadizòk' , tartsátok meg magatoknak a véleményeteket!! Ráadásul,akik itt szarrozzák őket, hàromnegyedüknek,fingja nincs,hogy 1általán kik ők!! Csak követik a trendet,mer a naaagymenő pl.osztálytársaik is szarozzák őket.

A One direction egy olyan banda akit a tehetségükért támad a fél világ.
2014. február 02. 21:44 #119
AvrilFanxxx
AvrilFanxxx

Státusz
Hozzászólás: 2659
Csatolások: 136
Azonosító: 212105
Ja,am grat,megérdemlik!!!smileeee.gif <3
2014. február 02. 21:44 #120
eniblek
eniblek
visszatérő vendég
Hozzászólás: 179
Azonosító: 207942
Amúgy nagyon örülök, és gratulálok a fiúknak, amiért idáig eljutottak!!! smileeee.gif smileeee.gif <3 <3
21 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!