A One Direction a világ legnépszerűbb zenekara
2014. február 02. 20:35
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Ők tényleg megérdemelték! Gratula nekik és a többieknek is!
2014. február 02. 20:38
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Hadd örüljenek a sikerüknek - majd meglátjuk, meddig tart, miután kiöregednek a szívtipró-szerepből. Ahogyan előttem írta Im a SlaveForBritney: Egy idő után akaratlanul is fel fognak nőni, és akkor bizonyára arra a sorsra fognak jutni, amire szinte minden szívtiprókkal megáldott boyband jutott a múltban (Backstreet Boys, 'N Sync, Blue, etc.)
Engem nem zavarnak a sikereik, vannak kellemes dalaik, és azt mondom: inkább velük legyen tele a média, mint Bieberrel és Cyrus-szal.
Engem nem zavarnak a sikereik, vannak kellemes dalaik, és azt mondom: inkább velük legyen tele a média, mint Bieberrel és Cyrus-szal.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2014. február 02. 20:38
|
|
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline
|
És mégis ki mondta Neked, hogy hallgasd? Talán nem a világban van a hiba hanem benned. Ezt ne értsd félre, de szerintem nem véletlen, hogy ők lettek a legsikeresebbek. Jó lenne beletörődni, hogy nem belőled áll a világ. Igen, tényleg kell ehhez némi szerencse is, hogy valaki ilyen sikeres legyen, de miért bűn az? Szóval attól, hogy te nem érted, nem mindenkinek olyan az ízlése, mint neked, akkor sajnálom, de az a te saját bajod.
2014. február 02. 20:39
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Szerintem egy együttesnél/előadónál az számít a legkevesebbet, hogy mennyire népszerű. Lehet híres, de ez nem teszi igazivá, különlegessé. A one direction a legnépszerűbb, ez igaz, de messze nem a legértékesebb.
2014. február 02. 20:41
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (kata0 @ 2014.02.02. 20:29)
Folyamatosan azt olvasom hogy megédemelték, meg hogy mennyire jók meg blablabla..Ja és BÖÖÁÁÁÁÁÁ! Várjatok pár minutest, megyek hányni
Ok tehát visszajöttem, és el kell mondjam hogy NEM! Egyáltalán NEM érdemelték meg.Hogy miért?: Minden számuk kopírozták,szentem tök s**rok,és mindenki azt mondja, hogy nekik " Az 1D öröööök <3!!!"Persze majd nézem utána, mikor leáldozik a "kis csillaguk" csak úgy eldobják maguktól..Elmondjam mi örök? Keane, The Killers, Oasis, Beatles.Na ezek azok a bandák, amiket nem feltétlenül hallgatok, de mind örök. Az 1D csak egy újjabb próbálkozás a mára már egyenesen szar zeneiparban, és az igazi kis ri***cok minden ilyenre ugranak. Én nem vagyok utálkotó típus, de a One Direction egy csapat pattanásos tini, akik a hülye x-faktorban egymásra találtak.Azért nem tettem idézőjelet az egymásra találtakhoz,mert egyesek tényleg olyanok.. 
1. kérdés: Te tényleg 11 éves vagy? 2. kérdés: Elolvastad a cikket?
Ez egy egyszerű, tényeken alapuló összeállítás, ami figyelembe vette az eladásokat, letöltéseket, megtekintéseket, szóval kell, hogy legyen valami köze a realitáshoz.
Amúgy pedig most komoly, hogy 11 éves vagy, de úgy beszélsz a tinikről, mintha te már minimum nagykorú vagy huszonéves lennél? Remélem, vicc, és nem ezzel a nagyképű dumával akarsz feltűnni ezen az oldalon a korod dacára.
2014. február 02. 20:42
Idézet (kata0 @ 2014.02.02. 20:29)
Folyamatosan azt olvasom hogy megédemelték, meg hogy mennyire jók meg blablabla..Ja és BÖÖÁÁÁÁÁÁ! Várjatok pár minutest, megyek hányni
Ok tehát visszajöttem, és el kell mondjam hogy NEM! Egyáltalán NEM érdemelték meg.Hogy miért?: Minden számuk kopírozták,szentem tök s**rok,és mindenki azt mondja, hogy nekik " Az 1D öröööök <3!!!"Persze majd nézem utána, mikor leáldozik a "kis csillaguk" csak úgy eldobják maguktól..Elmondjam mi örök? Keane, The Killers, Oasis, Beatles.Na ezek azok a bandák, amiket nem feltétlenül hallgatok, de mind örök. Az 1D csak egy újjabb próbálkozás a mára már egyenesen szar zeneiparban, és az igazi kis ri***cok minden ilyenre ugranak. Én nem vagyok utálkotó típus, de a One Direction egy csapat pattanásos tini, akik a hülye x-faktorban egymásra találtak.Azért nem tettem idézőjelet az egymásra találtakhoz,mert egyesek tényleg olyanok.. 
most komolyan,miért csinálod ezt??csak azért hogy kritizáld őket?ha igen azt ne itt tedd felőlem csinálj one direction útálói club-ot FB-on nekem aztán olyan min1 de ne itt szitkozódj egyébként meg TEHETSÉGESEK mert ha nem lennének azok nem lennének híresek és a kritikusok is rég lesz@rták volna őket.szal ne csinál itt a fesztivált senki se kiváncsi erre(directionerek legalábbis nem)
|
|
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline
|
Fannycska999 nagyon adom !!!
|
|
gfatimaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 191672 offline
|
Idézet
kata0
Igazad van.
1 felhasználónak tetszik:
Sarah0315
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
Nagyon örülök, megérdemelték!
Nagyon örülök még, Michael Bublé-nek, Justin Timberlake-nek, P!nk-nek, és Bruno Mars-nak, mindannyian megérdemelték a helyezést, csak így tovább!
2014. február 02. 20:44
Sarah0315 egyetértek. A "hangjukkal" bántottak engem is.
Lehet, hogy ők a "legnépszerűbbek" de nem a legjobbak. Sőt. Szerintem a legrosszabbak.
Lehet, hogy ők a "legnépszerűbbek" de nem a legjobbak. Sőt. Szerintem a legrosszabbak.
2014. február 02. 20:45
Idézet (Tinaaa159 @ 2014.02.02. 20:11)
Nézzétek ezt a sok értelmes hozzászólást.. Bántottak téged? Megölték valamelyik családtagotokat? Most komolyan ki a francot érdekel, hogy a te szűk látókörödbe ők nem tartoznak bele? Miért nem tudod elfogadni, hogy ezek a leszólások kb, azzal egyenlőek, hogy nem tudod elfogadni, azt, hogy nem mindenki ugyanolyan. legyél Nirvana fan. Szeresd Mozartot. Vagy Eminemet. De az a legszánalmasabb, hogy mint egy mániákus, nem hagyod abba az utálkozást. Grat -.-""
És megérdemelték, sokat dolgoztak vele
És megérdemelték, sokat dolgoztak vele
Szólásszabadság van, ezért bárki elmondhatja a véleményét. Az már más téma, ha esetleg neked az nem tetszik és ne keverjük ide a Nirvana-t, Mozart-ot és Eminem-et, mert ők már letettek valamit az asztalra és az 1d a nyomukba sem ér!
2014. február 02. 20:45
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Nem tudom szerintem egyáltalán nem ők a legjobbak,és szerintem furcsa,hogy ezért külön ki kellet találni nekik egy díjat.Viszont megdolgoztak érte és a számaik se rosszak.Gratula.
2014. február 02. 20:46
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
jupiiiiii!ügyesek voltatok fiúk,megérdemlitek!!!!!
2014. február 02. 20:48
|
|
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline
|
Istnem, nem az van, hogy nem tetszik, hogy mit írnak az emberek. Csak nem értem, hogy miért jó, hógy egymást kritizálják az emberek. Ja és rohadtul nem arról beszéltem, hogy ki mit tett le azs asztalra csak arról, hogy, ha valami nem tetszik, akkor tényleg sz@rd le magasról ne pedig, mondd azt és közben egyáltalán nem így van.
2014. február 02. 20:49
|
|
anna89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 723 Csatolások: 3 Azonosító: 147061 offline
|
Kis vélemény: Én személy szerint nem szeretem őket, de ha már a többség őt titulálta legjobbaknak, hát legyen. Mondjuk szerintem semmi értelme a cikknek, mert minden embernek más a legjobb.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.