És megérdemelték, sokat dolgoztak vele
A One Direction a világ legnépszerűbb zenekara
2014. február 02. 20:11
|
|
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline
|
Nézzétek ezt a sok értelmes hozzászólást.. Bántottak téged? Megölték valamelyik családtagotokat? Most komolyan ki a francot érdekel, hogy a te szűk látókörödbe ők nem tartoznak bele? Miért nem tudod elfogadni, hogy ezek a leszólások kb, azzal egyenlőek, hogy nem tudod elfogadni, azt, hogy nem mindenki ugyanolyan. legyél Nirvana fan. Szeresd Mozartot. Vagy Eminemet. De az a legszánalmasabb, hogy mint egy mániákus, nem hagyod abba az utálkozást. Grat -.-""
2014. február 02. 20:18
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
Mintha ez akkora újdonság volna, de a cikk jó.
2014. február 02. 20:20
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
2014. február 02. 20:20
Dorina1024 egyet értek!
Grat a srácoknak! Megérdemlik ezt a "titulust". 1D <3
2014. február 02. 20:22
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Én nem szeretem annyira őket szerintem hamar megunhatóak! Ettől függetlenül persze sok sok gratu nekik, bár szerintem nem érdemelték meg de mind1!
2014. február 02. 20:23
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Egy zenekarban nincsenek véletlenül hangszerek?
Lehet, hogy én vagyok félreinformálva, de mindig azokat a formációkat tartottam zenekaroknak, ahol volt gitáros, dobos, stb.
Amúgy a lista wtf, beraknak első helyre egy "zenekart" de a többiek mind szólóénekesek (kivéve Daft Punk). Szóval hogy is van ez? o.O
Amúgy a lista wtf, beraknak első helyre egy "zenekart" de a többiek mind szólóénekesek (kivéve Daft Punk). Szóval hogy is van ez? o.O
2014. február 02. 20:25
|
|
Nevergiveup233visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 215533 offline
|
Nem..ők a világon a leghíresebbek mert megdefinálták maguknaka Buzik gyűlése nevet. A világ leghíresebb zenekara lehetne a Green Day....az AC/DC....a Nirvana...ők nem banda.....ők nem együttes...öt pasi összeállt mert azt hiszik tudnak énekelni -.-' apátok faszát ._. csak bőcsködöznek mer mér ne? Semmi gyakorlatuk nincs mind zenében ,mind zenélésben, hülyék mint a picsa, de egyébként meg kurva helyesek és rengeteg rajongót sikerült megvesztegetniük.... (meghajolo) no more fucking komment
2014. február 02. 20:26
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Mindenki végigolvasta a cikket? Mert oké, nem szeretitek őket (nem csak a One Directiont, a többit se), de fogadjátok már el a száraz tényeket. Mindent egybevéve: eladást, megtekintést, letöltést tekintve ők voltak a legjobbak, de ez a tény nem kötelez senkit arra, hogy őket hallgassa.
Viszont, ha ennyire kelendőek, valamit csak jól csinálnak...
Viszont, ha ennyire kelendőek, valamit csak jól csinálnak...
2014. február 02. 20:29
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet
A 1D az amerikai Billboard Top 200 chart élére tört, amit eddig még zenekar nem ért el, így beírva magukat a történelembe.
Ennek a mondatnak nem látom az értelmét, kezdve onnan, hogy rengeteg zenekar/banda (köztük brit is) vezette már az amerikai albumlistát.
A sikereiket meg még hadd élvezzék amíg lehet - ez esetben 2016-os szerződésükig. Egy idő után akaratlanul is fel fognak nőni, és akkor bizonyára arra a sorsra fognak jutni, amire szinte minden szívtiprókkal megáldott boyband jutott a múltban (Backstreet Boys, 'N Sync, Blue, etc.)
Nálam örökre a legrosszabb , legbénább emberek maradnak.
|
|
kata0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 259 Csatolások: 13 Azonosító: 218461 offline
|
Folyamatosan azt olvasom hogy megédemelték, meg hogy mennyire jók meg blablabla.....Ja és BÖÖÁÁÁÁÁÁ! Várjatok pár minutest, megyek hányni
Ok tehát visszajöttem, és el kell mondjam hogy NEM! Egyáltalán NEM érdemelték meg.Hogy miért?: Minden számuk kopírozták,szentem tök s**rok,és mindenki azt mondja, hogy nekik " Az 1D öröööök <3!!!"Persze majd nézem utána, mikor leáldozik a "kis csillaguk" csak úgy eldobják maguktól.......Elmondjam mi örök? Keane, The Killers, Oasis, Beatles.Na ezek azok a bandák, amiket nem feltétlenül hallgatok, de mind örök. Az 1D csak egy újjabb próbálkozás a mára már egyenesen szar zeneiparban, és az igazi kis ri***cok minden ilyenre ugranak. Én nem vagyok utálkotó típus, de a One Direction egy csapat pattanásos tini, akik a hülye x-faktorban egymásra találtak.Azért nem tettem idézőjelet az egymásra találtakhoz,mert egyesek tényleg olyanok.....
2014. február 02. 20:32
Nem csalódtam bennük!
Midnight Memories?! És még örülök P!nknek,Ryan Louisnak,Macklemorenak,és a többieknek is
2014. február 02. 20:33
|
|
Sarah0315The Book Thief |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 0 Azonosító: 214155 offline
|
Idézet (Tinaaa159 @ 2014.02.02. 20:11)
Nézzétek ezt a sok értelmes hozzászólást.. Bántottak téged? Megölték valamelyik családtagotokat? Most komolyan ki a francot érdekel, hogy a te szűk látókörödbe ők nem tartoznak bele? Miért nem tudod elfogadni, hogy ezek a leszólások kb, azzal egyenlőek, hogy nem tudod elfogadni, azt, hogy nem mindenki ugyanolyan. legyél Nirvana fan. Szeresd Mozartot. Vagy Eminemet. De az a legszánalmasabb, hogy mint egy mániákus, nem hagyod abba az utálkozást. Grat -.-""
Öhmm. Gyakorlatilag bántottak. A "hangjukkal". Elnézést kérek, úgy látszik manapság az 1d-s "hatalmas rajongók" (figyelj, ha te 10,20 év múlva a gyerekeidnek az 1D-t fogod játszani akkor mondjad ezt magadra, mert nem hiszem, hogy mint az én szüleim a Queennel, te ezt teszed majd a ván dível.) szóval a rajongók miatt már véleményt sem szabad írni. Ugyan, kérlek. 10 év múlva azt se tudod majd kik voltak ők, a süllyesztő legmélyén lesznek.. Akkor már nem lesz divat őket isteníteni.. Én egyedül azt nem bírom elfogadni, hogy a fél világnak nem csak zenei ízlése nincs, de már látni sem lát jól, ha szerinte ezek jól néznek ki.
2014. február 02. 20:34
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Megérdemelték. ♥ JB-t hiányolom.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: