A One Direction a világ legnépszerűbb zenekara
2014. február 02. 19:51
Csak az IFPI szerint, amit nem kell komolyan venni. Ha komolyan így lenne, akkor elég kaki világot élnénk. Egy Beatles még 50 év távlatban is nevetség tárgyává teszi az ilyen jelentéktelen kreálmányokat.
2014. február 02. 19:51
|
|
Siena Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.01. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 220371 offline
|
Nagyon egyesek vagytok fiuk buszke vagyok ratok nem mint hogy ha nem tudtam volna
2014. február 02. 19:54
OMG, mivel érdemelte ki ezt a bűntetést a Föld. Van az a mondás , hogy Isten nem ver bottal, én mondom 1D zenével büntet mindenket. És nem akarok megsértenni semilyen directonert ,de jogom van a véleménymhez és nem is tudom szerintem nem érdemlik meg. Valami komolyabb és jobban zenélő banda akik már tapasztaltak és öregebbek 20 évesnél pl.: Green-Day , 30 seconds to Mars vagy My cemimcaal romance, de nem egy kis pitpi kaki
2014. február 02. 19:56
|
|
Noncsiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 212156 offline
|
Imádom őket belül, kívül és nagyon de nagyon örülök a sikerüknek!
Bár nem meglepő hisz a dalaik, az albumaik, a kedvességük, viccességük és a külselyük alapján meg is érdemlik ezt a külön kategóriát!!
És jöhetnek az utálkozó kommentek Én akkor is büszke vagyok rájuk! Respect a srácoknak!! I'm a biggest Directioner! I love One Direction!! ♥♥♥♥♥
2014. február 02. 19:58
Az, hogy a legsikeresebbek és leghíresebbek még nem jelenti azt, hogy a legjobbak is!
2014. február 02. 19:59
Jobb bandák is vannak: Little Mix, the GazettE, Hello Venus, NU'EST, Fall out Boy, Aerosmith, csak hogy párat említsek. Szerintem ők nem érdemlik meg. Már úgy gondolom, hogy nem. Nem kiszerettem belőlük,csak a "directionerkedést" abbahagytam.
2014. február 02. 20:00
|
|
Sarah0315The Book Thief |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 0 Azonosító: 214155 offline
|
Ugyan, kérlek.. Hülyeség ez az egész, amit egy percig nem kell komolyan venni.
De azért itt mutatkozik meg, mekkora egy szétb*szott világban élünk!
Nem, nem a Beatles, Queen, Nirvana.. Nem, ez az öt díszpinty, a vajnyi énekhangukkal és a mutálódott majom fejükkel.. Az előbb említett együttesek tagjai gondolom csak röhögnek rajtuk. Istenem, én tényleg rossz korba születtem..
Nem, nem a Beatles, Queen, Nirvana.. Nem, ez az öt díszpinty, a vajnyi énekhangukkal és a mutálódott majom fejükkel.. Az előbb említett együttesek tagjai gondolom csak röhögnek rajtuk. Istenem, én tényleg rossz korba születtem..
2014. február 02. 20:05
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Kicsit elvagyok maradva, már nem annyira hallgatom őket mint egy éve, de megérdemlik, sokat dolgoztak az albumokon, és folyton úton vannak, sokat koncerteztek, úgyhogy gratulálok! Ügyesek és erősek!
2014. február 02. 20:07
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
A legnépszerűbb nem = a legjobbal!
2014. február 02. 20:07
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Idézet (Sarah0315 @ 2014.02.02. 20:00)
Ugyan, kérlek.. Hülyeség ez az egész, amit egy percig nem kell komolyan venni.
2014. február 02. 20:11
Eddig is tudtam
és nem érdekel semmi negatív kritika...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

8 felhasználónak tetszik: