A One Direction a világ legnépszerűbb zenekara
2014. február 05. 16:46
"Érdekességnek számít, hogy a fiúk által megnyert címet újonnan találták ki, csak az ő tiszteletükre."-buszke vagyok rajuk!
nem csalodtam
nem csalodtam
2014. február 05. 21:19
|
dorilauberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.05. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 220650 offline
|
az Midnight Memories-ra egytől egyik ők írták a dalokat, kedves utálkozók, ezt bebuktátok.
Ha pedig jobbat össze tudtok "kornyikálni", akkor hadd halljam, hányótoknak sikerülne 3 év alatt ennyi mindent elérni.
igen, directioner vagyok, de szánalmas, hogy emiatt le vagyok szólva. Nem mindegy, hogy mit szeret az ember?
amúgy a haterek/natorok mit keresnek itt?
ha utálják a srácokat, minek írnak olyan cikkekhez, amik CSAK róluk szólnak?
Ha pedig jobbat össze tudtok "kornyikálni", akkor hadd halljam, hányótoknak sikerülne 3 év alatt ennyi mindent elérni.
igen, directioner vagyok, de szánalmas, hogy emiatt le vagyok szólva. Nem mindegy, hogy mit szeret az ember?
amúgy a haterek/natorok mit keresnek itt?
2014. február 06. 16:24
|
|
Lila Dorciúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 187120 offline
|
Hát igen beírták magukat a történelembe az már biztos !!
I'm proud directioner!!!
2014. február 06. 18:12
Ezeknek csak gratulalni lehet!!
Sok sikert kivanok nekik tovabbra is!!
Sok sikert kivanok nekik tovabbra is!!
2014. február 08. 22:32
Big Time Rush? Hol élsz te Nickledoent ne nézz. A comedy a menő aranyom;) BTR?! Ne nevetess. Nincs füled,csak szemed? Akkor értem. De nézz már a 1D.El ájulsz
2014. február 09. 14:38
|
Mani99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.09. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 193653 offline
|
milanskinwes
a kedvencem az amikor a One way című Blondie számra azt mondják, hogy ugye tudtad, hogy ez eredetile 1D szám. Ilyenkor olyan mérges leszek mert ezek az elcsépelt homik hogy írhatnának ilyen jót?!
a kedvencem az amikor a One way című Blondie számra azt mondják, hogy ugye tudtad, hogy ez eredetile 1D szám. Ilyenkor olyan mérges leszek mert ezek az elcsépelt homik hogy írhatnának ilyen jót?!
2014. február 09. 14:57
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
én azt nem értem, hogyha valaki utálja ezeket a "nyikhajokat", miért ír hozzászólást minden egyes One direction cikkhez? ráadásul mindig ugyanazt: "5 lúzer b*zernyák, akiknek semmi hangja nincs, a dalaik semmiről nem szólnak, hülye gyökerek, stb. " . Még ha mondjuk rohadtul nem is egy új klipjükről van szó, hanme pl. arról, hogy hogyan jótékonykodtak, vagy hogy kivel jöttek össze, stb. és akkor is ez megy. Én azt nem értem, hogyha valakit utálsz, miért foglalkozol vele annyit? Mert ha minden egyes cikk alá odabiggyeszted a semmi újat nem mondó, szidalmazó kommentedet, akkor igenis foglalkozol ezekkel a srácokkal, és igen, érdekelnek téged. Ha valakit nem szeretsz, akkor nem foglalkozol vele, nem? néha kifejted a véleményedet vele kapcsolatban, de nem minden másnap. Ez az állandó fikázás olyan, mintha tudnád, hogy jó hangjuk van, és mintha mélyen, legbelül te is szeretnéd őket, de nem akarsz beállni a sorba, nem akarsz "tucatzenét" zenét hallgatni, mert te 'oan naon menő vagy'... hát csak gratulálni tudok ezeknek az embereknek (: akik szerint nincs hangjuk, azoknak ajánlom a fül-orr-gégészet felkeresését. az megint más kérdés, hogy a zenéjüket nem szereted, hiszen ízlések és pofonok.
egyébként pedig gratulálok a fiúknak (:
egyébként pedig gratulálok a fiúknak (:
2014. február 09. 15:04
|
|
Dodo578visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 157193 offline
|
Minden embernek meg van a maga véleménye...Én szeretem az 1D-t és igen 13 vagyok, DE! van egy 15 éves tesóm és egy 16 éves barátnőm akik szintén rajonganak értük...szóval ha lehet ne fikázzátok őket...KÖSZI!
2014. február 09. 15:11
|
|
Curikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 352 Csatolások: 0 Azonosító: 193972 offline
|
Igen én is utálom a rosszindulatú megjegyzéseket. Írjanak komit a saját kis picinyecske kedvencéről szóló cikkekhez. HA mwg arról nem szól cikk keressen magának más oldalt... -.- amugy Dodo578 egyet értek
2014. február 09. 16:14
|
|
Lucaa0670visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 200983 offline
|
Kedves milanskinwes és Mani99!
1. Lehet, hogy ti nem szeretitek a 1D-t, (nekem sem a kedvenceim) de szerintem nem kéne itt fikázni másokat, és szerintem ha a TI kedvenceitekre mondanák azt, hogy: "elcsépelt homik" ti is joggal lennétek megsértődve
2. Szerintem elég kevés olyan előadó van aki maga írja a dalokat és nem pedig egy zeneszerző.
Erről ennyit. -.-"
1. Lehet, hogy ti nem szeretitek a 1D-t, (nekem sem a kedvenceim) de szerintem nem kéne itt fikázni másokat, és szerintem ha a TI kedvenceitekre mondanák azt, hogy: "elcsépelt homik" ti is joggal lennétek megsértődve
2. Szerintem elég kevés olyan előadó van aki maga írja a dalokat és nem pedig egy zeneszerző.
Erről ennyit. -.-"
2014. február 09. 16:21
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Nem igazán értem, mit esznek rajtuk. Én nem azért hallgatom egy-egy együttes számát, mert a pofájukon nyáladzom, hanem azért, mert nyújtanak valamit. A zenéjük, a dalszövegeik. Az igazi zenészek dalain sírni, nevetni lehet. A One Directionnél ezerszebb tehetségesebb bandák is vannak, amik mondjuk kevésbé híresek. Persze, az 1D jól eladható, ennyi az egész. És most hagyjatok a megrögzült rajongói szövegeitekkel, amikor nem tudjátok mivel összehasonlítani a zenéjüket, leálltatok a mai tucatelőadóknál. Tisztelet a kivételnek.
2014. február 09. 16:27
|
|
Lulu9200új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 219987 offline
|
Idézet (Gyümike @ 2014.02.04. 08:15)
Mi az érdekes abban az öt macskajancsiban?!
Ezek engem csak irritálnak!!!
Mit szeret benne mindenki?
Hogy jól méznek ki? NEM!
Hogy jó a hangjuk? NEM!
Jó az ízlésük? NEM!
HOPPÁ!!!Akkor mi bennük az érdekes?!
Felőlem nézzétek és imádjátok nekem nyolc!
De én utálom mindegyik MACSKAJANCSIT!!!
Ezek engem csak irritálnak!!!
Mit szeret benne mindenki?
Hogy jól méznek ki? NEM!
Hogy jó a hangjuk? NEM!
Jó az ízlésük? NEM!
HOPPÁ!!!Akkor mi bennük az érdekes?!
Felőlem nézzétek és imádjátok nekem nyolc!
De én utálom mindegyik MACSKAJANCSIT!!!
Lehetne bővíteni a szókincseden. Csak a "macskajancsit" tudod használni? És szerintem mindenki más gondol. Valaki azt mondja, hogy jól néznek ki, jó hangjuk... stb. Ez a TE véleményed!!
2014. február 11. 16:22
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Idézet (B.Lilcs @ 2014.02.09. 15:42)
-,- Justin Bieber lemaradt.. Pedig ő igazán megérdemelte volna.
Megérdemelte volna?? Magadnál vagy?? Napjaink egyik legbalhésabb sztárja.. egy kis nyikhaj.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: