Starity

A One Direction a világ legnépszerűbb zenekara

21 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 03. 23:05 #341
- törölt felhasználó -    
Idézet (Jolie_77 @ 2014.02.02. 21:53)
Szemüveg tényleg nem volt, de volt helyette bugyi, ágynemű és egyéb vackok.

jó ez igaz biggrin.gif de szerintem már van 1d-s ágynemű és bugyi is és szerintem a TH akkor se volt ennyire nyomatva, mint az 1d, de ez lehet, hogy azért volt így, mert akkor még a közösségi oldalak nem voltak annyira elterjedve...
2014. február 03. 23:09 #342
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (Britney Maslow @ 2014.02.03. 23:05)
jó ez igaz biggrin.gif de szerintem már van 1d-s ágynemű és bugyi is és szerintem a TH akkor se volt ennyire nyomatva, mint az 1d, de ez lehet, hogy azért volt így, mert akkor még a közösségi oldalak nem voltak annyira elterjedve...

Lehetséges, bár tény, hogy a képük rendszeresen ott díszelgett a tinimagazinok elején, a zenecsatornákon is gyakori vendégek voltak és az is ismerte a nevüket, aki nem akarta.
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2014. február 03. 23:16 #343
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (Britney Maslow @ 2014.02.03. 23:05)

hidd el nyomatva volt, 8-9-es voltam, te meg alsós az állításod szerint. Hát magamból kiindulva alsóban teljesen mással foglalkoztam, mint felsőben vagy középiskolában. Olvastam akkoriban tinimagazinokat, mindenhol ott voltak, mindenféle szar volt róluk is. Nyugodtan elhiheted, főleg egy olyannak aki akkor volt tini (a személyemben)
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. február 04. 00:01 #344
LucienneB
LucienneB
visszatérő vendég

Státuszthese girls born in the 90s are dangerous
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 124
Csatolások: 0
Azonosító: 217437
Hát, azért nem tudom. Én nem azt mondom, hogy semmi tehetségük nincs hozzá, de a hangjuk teljesen átlagos, én nem tartom őket helyesnek. Nem rondák, de tudnánk olyan neveket mondani, hogy húú.
Attól , hogy néhány fanatikus rajongó vagy ötvenszer újra klikkel meg letölti százszor, attól ez még nem a legjobb. Inkább csak elkeseredett próbálkozás annak bizonyítására, hogy nekik igazuk volt. Ezeknél egy Beatles százszor jobb. Ezerszer. Tízezerszer, s még sorolhatnám. Tehetségkutatók.. te jó ég.
Hallottam ezeket a dalokat és ha valami attól a legjobb, hogy a szöveg kb minden dalban, ugyan az, amiről szól, számomra értékelhetetlen, mert egy fiú ne legyen ilyen! Ellenszenvet vált ki belőlem, bocsi.
Ha ezek a legjobbak, ideje átértékelni néhány dolgot.
2014. február 04. 00:16 #345
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Lambika @ 2014.02.03. 23:16)
hidd el nyomatva volt, 8-9-es voltam, te meg alsós az állításod szerint. Hát magamból kiindulva alsóban teljesen mással foglalkoztam, mint felsőben vagy középiskolában. Olvastam akkoriban tinimagazinokat, mindenhol ott voltak, mindenféle szar volt róluk is. Nyugodtan elhiheted, főleg egy olyannak aki akkor volt tini (a személyemben)

Az tényleg igaz, hogy a Tokio Hotel folyt akkoriban a csapból is. Már akkor sem értettem, hogy például rajtuk mit esznek, mert állítólag azok is olyan kúlos pasik voltak, hogy minden nő tangája rögvest lepattant. Hát én sem rajongtam értük, sőt egy idő után már herótom volt a TH-tól. Valóban voltak a nevükkel fémjelezve alsóneműk, ágyneműk, díszpárnák, bögrék, pólók, sapkák etc. A TH-tól összesen két szám tetszett - a Spring nicht (ezt még a mai napig is szívesen meghallgatom) és a Rette mich. Tény, az embernek felállt a szőr a hátán ezektől a feminin pasiktól az abszolút feminin hangjukkal egyetemben, de a dalaik többsége értelmes, szép, költői dalszövegből álltak. A Spring nicht például arról szól, hogy ne legyél öngyilkos akármekkora is a baj, mert mindig van kiút. Szóval ehhez képest mondjuk az egydé Story in my life-ja vagy One thingje lótúró. Mind a kettő agyon hájpolt sz*r, de a TH próbálta a színvonalat feljebb vinni, az meg már más kérdés, hogy nekik sem jött össze. A TH is egy divat volt, úgy ahogyan az 1D is az - a különbség csupán annyi, hogy a TH tudott pár olyan számot felvenni a stúdióban ami ér is valamit ezzel az angol fiúbandával ellentétben. Szóval nem csak a Beatlesszel nem érdemes az egydét hasonlítgatni, de a TH-val sem. Műfajilag is hatalmas különbségek vannak.
2014. február 04. 00:51 #346
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2014.02.04. 00:16)
Az tényleg igaz, hogy a Tokio Hotel folyt akkoriban a csapból is. Már akkor sem értettem, hogy például rajtuk mit esznek, mert állítólag azok is olyan kúlos pasik voltak, hogy minden nő tangája rögvest lepattant. Hát én sem rajongtam értük, sőt egy idő után már herótom volt a TH-tól. Valóban voltak a nevükkel fémjelezve alsóneműk, ágyneműk, díszpárnák, bögrék, pólók, sapkák etc. A TH-tól összesen két szám tetszett - a Spring nicht (ezt még a mai napig is szívesen meghallgatom) és a Rette mich. Tény, az embernek felállt a szőr a hátán ezektől a feminin pasiktól az abszolút feminin hangjukkal egyetemben, de a dalaik többsége értelmes, szép, költői dalszövegből álltak. A Spring nicht például arról szól, hogy ne legyél öngyilkos akármekkora is a baj, mert mindig van kiút. Szóval ehhez képest mondjuk az egydé Story in my life-ja vagy One thingje lótúró. Mind a kettő agyon hájpolt sz*r, de a TH próbálta a színvonalat feljebb vinni, az meg már más kérdés, hogy nekik sem jött össze. A TH is egy divat volt, úgy ahogyan az 1D is az - a különbség csupán annyi, hogy a TH tudott pár olyan számot felvenni a stúdióban ami ér is valamit ezzel az angol fiúbandával ellentétben. Szóval nem csak a Beatlesszel nem érdemes az egydét hasonlítgatni, de a TH-val sem. Műfajilag is hatalmas különbségek vannak.

Jaajj, a Tokio Hotel, hogy én mennyire rajongtam értük akkoriban, te jó ég biggrin.gif Pont a napokban vettem elő újra a lemezeiket. Ők voltak az első, úgymond 'nagy sztárok', akiknek eljutottam a koncertjére, és emlékszem milyen büszke voltam magamra az akkoriban 14 éves fejemmel. biggrin.gif Halkan megjegyzem, hogy volt tőlük 3 bögrém, 3 pólóm, párnám, takaróm, meg mindenféle hülyeségeim, amik így ennyi év elteltével szép emlékek. smileeee.gif És bár nagyon szeretem a 1D-s srácokat is, de 21 éves fejjel már nem vennék meg ilyeneket, egyedül az albumaik vannak meg. De ugye a 13-14 éves fiatalokra még rá lehet sózni ezeket a cuccokat, mint ahogy az én példám is mutatja. biggrin.gif
2014. február 04. 07:36 #347
patko-petra
patko-petra
visszatérő vendég

StátuszThe Vampire Diaries
Hozzászólás: 471
Csatolások: 25
Azonosító: 200376
Szeretem a bandát jó zenéik vannak.
2014. február 04. 08:15 #348
Gyümike
Gyümike
új tag

StátuszFájdalom nélkül nincs szeretet, mondta a nyuszi, majd megölelte a sünit
Hozzászólás: 41
Azonosító: 217956
Mi az érdekes abban az öt macskajancsiban?!
Ezek engem csak irritálnak!!!
Mit szeret benne mindenki?
Hogy jól méznek ki? NEM!
Hogy jó a hangjuk? NEM!
Jó az ízlésük? NEM!
HOPPÁ!!!Akkor mi bennük az érdekes?!
Felőlem nézzétek és imádjátok nekem nyolc!
De én utálom mindegyik MACSKAJANCSIT!!!
2014. február 04. 09:49 #349
B.Petra
B.Petra
visszatérő vendég

StátuszAzt hiszed ismersz, gondold meg újra..''
Hozzászólás: 363
Azonosító: 207821
grat mindenkinek
2014. február 04. 14:37 #350
aranyalma
aranyalma
visszatérő vendég

Státusz"Oh My God you look so much like your dad."- N.G.
Hozzászólás: 312
Azonosító: 167233
Örülök neki. biggrin.gif Csak így tovább sracok! <3
2014. február 04. 14:37 #351
AryaStark
AryaStark
visszatérő vendég

StátuszCsak egy isten van. És az a Halál.
Hozzászólás: 301
Azonosító: 219266
milanskinwes: Akkorát tévedtél most, mint a ház. Ma még jobban rajonganak értük, mint régen, te vak..
2014. február 04. 14:59 #352
Earth Song
Earth Song

StátuszB2 vagyok muhahaaaaa
Hozzászólás: 867
Azonosító: 214568
Na neee!
nem azért, de amikor például a régi zenekarok voltak, olyan rendszer uralkodott,a mi miatt kevesebben jutottak hozzá az emberek lemezeihez. Ezért példaául ha azt olvasom, Katy Perry megdöntötte a drága MJ (<3) rekordját, az nem hiteles mert Katy lemezét az egész világ annyian veszi, mint egykor MJ-jét a fél világ. Tehát számomra a One Direction se a legnépszerűbb zenekar, inkább ahllgassatok Beatlest, többre mentek vele!
2014. február 04. 15:57 #353
Mrs.Bieber19
Mrs.Bieber19

Státusz#Belieber szív...! #Belieber lélek..! #Belieber leszek , amíg csak élek..! ♥♥♥
Hozzászólás: 646
Azonosító: 209822
Nagyon szeretem az 1D es szerintem is hiresek ! smileeee.gif heart.gif
2014. február 04. 16:10 #354
Mirrors
Mirrors
#sremmlife

Státusz-
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 18
Azonosító: 203041
öhh, oké. <'33333 :'D
2014. február 04. 16:14 #355
- törölt felhasználó -    
Gratula nekik:3
2014. február 04. 16:20 #356
Ginuu
Ginuu
❌Faded ❌

StátuszAre you insane like me?
Hozzászólás: 1356
Csatolások: 6
Azonosító: 203876
ennyi!<3 gratula!*-*
2014. február 04. 17:00 #357
viven
viven
új tag

StátuszMrs Hemmings
Hozzászólás: 11
Azonosító: 205409
miért nem lep meg? biggrin.gifD <3
2014. február 04. 17:18 #358
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lambika @ 2014.02.03. 23:16)

Hát lehet, hogy igazad van, mert én alsóban tényleg nem ilyen dolgokkal foglalkoztam. Szerintem azért érzem úgy, hogy az 1D jobban van nyomatva, mint annak idején a TH, mert a TH láz már lecsengett, az 1D láz viszont még mindig tart.
2014. február 04. 17:44 #359
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gold Wolf1 @ 2014.02.03. 20:26)
,,Értem én,hogy újabban az a menő,ha minél több cikkhez odabiggyeszted a szerinted úgy vélt "sokatmondó" kommented,meg hajtasz a kék csillagra,de...de ezt azért ne. 
Elfogadom,hogy van véleményed (legyen is,hisz az picit kellemetlen lenne,ha nincs) de miért kell kígyót-békát vágni a fejükhöz és mélyen elítélni?!"
Ha elfogadod a döntését miért kell verni magad? 
A sok directioner hsz. (,,ahww harryy <333 *--*) meg sokkal értelmesebb. rolleyes.gif 
Szerintem értelmes és igenis kulturált hangnemben megírta a véleményét... nem értem. Hol a problem?

Ott,hogy nem neked írtam.Lehet,hogy nem tanítottak meg rá,de nem illik más dolgába beleavatkozni..vagy talán Ő kért meg rá?Nevetséges. rohog.gif
2014. február 04. 19:06 #360
Sely64
Sely64

StátuszSoha ne hagyjon el benneteket a remény! - Éhezők Viadala
Hozzászólás: 516
Azonosító: 210448
Hát ez csak egyértelmű <3 smileeee.gif
21 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!