A One Direction a világ legnépszerűbb zenekara
2014. február 03. 19:55
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
hát ez nem egyértelmű?!
<3 XD persze h ők a legnépszerűbbek.
2014. február 03. 20:04
Idézet
Szandii
Zenekar? Legnépszerűbb?
Lehet hogy a legnépszerűbb, főleg a kislányok körében, de ettől a 'jelzőtöl' nem lesznek soha a legnagyobbak között, de még a régi, tehetséges zenekarokhoz sem érnének fel, még akkor sem, ha 50 évig kornyikálnának.
Mit ne mondjak, én is szégyenlem, hogy ebbe a förtelmes mai világba születtem. De jó is lett volna, ha Guns N' Roses vagy a The Rolling Stones korszakban lettem volna tini.
Zenekar? Legnépszerűbb?
Lehet hogy a legnépszerűbb, főleg a kislányok körében, de ettől a 'jelzőtöl' nem lesznek soha a legnagyobbak között, de még a régi, tehetséges zenekarokhoz sem érnének fel, még akkor sem, ha 50 évig kornyikálnának.
Mit ne mondjak, én is szégyenlem, hogy ebbe a förtelmes mai világba születtem. De jó is lett volna, ha Guns N' Roses vagy a The Rolling Stones korszakban lettem volna tini.
Értem én,hogy újabban az a menő,ha minél több cikkhez odabiggyeszted a szerinted úgy vélt "sokatmondó" kommented,meg hajtasz a kék csillagra,de...de ezt azért ne.
Elfogadom,hogy van véleményed (legyen is,hisz az picit kellemetlen lenne,ha nincs) de miért kell kígyót-békát vágni a fejükhöz és mélyen elítélni?!
,,A One Direction a világ legnépszerűbb zenekara"
Mindegy,a tény akkor is tény marad.
Idézet
Zenekar?
2014. február 03. 20:07
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Na neee!
nem azért, de amikor például a régi zenekarok voltak, olyan rendszer uralkodott,a mi miatt kevesebben jutottak hozzá az emberek lemezeihez. Ezért példaául ha azt olvasom, Katy Perry megdöntötte a drága MJ (<3) rekordját, az nem hiteles mert Katy lemezét az egész világ annyian veszi, mint egykor MJ-jét a fél világ. Tehát számomra a One Direction se a legnépszerűbb zenekar, inkább ahllgassatok Beatlest, többre mentek vele!
nem azért, de amikor például a régi zenekarok voltak, olyan rendszer uralkodott,a mi miatt kevesebben jutottak hozzá az emberek lemezeihez. Ezért példaául ha azt olvasom, Katy Perry megdöntötte a drága MJ (<3) rekordját, az nem hiteles mert Katy lemezét az egész világ annyian veszi, mint egykor MJ-jét a fél világ. Tehát számomra a One Direction se a legnépszerűbb zenekar, inkább ahllgassatok Beatlest, többre mentek vele!
2014. február 03. 20:22
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Pff. Nagyra nőtt óvodás csoport.
A legnépszerűbb? Igen, a tinip*csák körében.
A legnépszerűbb? Igen, a tinip*csák körében.
2014. február 03. 20:26
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
,,Értem én,hogy újabban az a menő,ha minél több cikkhez odabiggyeszted a szerinted úgy vélt "sokatmondó" kommented,meg hajtasz a kék csillagra,de...de ezt azért ne.
Elfogadom,hogy van véleményed (legyen is,hisz az picit kellemetlen lenne,ha nincs) de miért kell kígyót-békát vágni a fejükhöz és mélyen elítélni?!"
Ha elfogadod a döntését miért kell verni magad?
A sok directioner hsz. (,,ahww harryyyyy <333 *-----*) meg sokkal értelmesebb.
Szerintem értelmes és igenis kulturált hangnemben megírta a véleményét... nem értem. Hol a problem?
Elfogadom,hogy van véleményed (legyen is,hisz az picit kellemetlen lenne,ha nincs) de miért kell kígyót-békát vágni a fejükhöz és mélyen elítélni?!"
Ha elfogadod a döntését miért kell verni magad?
A sok directioner hsz. (,,ahww harryyyyy <333 *-----*) meg sokkal értelmesebb.
Szerintem értelmes és igenis kulturált hangnemben megírta a véleményét... nem értem. Hol a problem?
2014. február 03. 20:26
Igen minden directioner egy p*csa tini. Büszkén vállalom. Szeretem a fiúkat meg is érdemlik.
2014. február 03. 20:29
|
|
Gold Wolf1 |
|
Gratulálok.
2014. február 03. 20:35
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Csak az IFPI szerint. Meg amúgy is, ki dönti el, hogy kik a legnépszerűbbek? Bár sokatok nagyon nincs tisztában azzal, hogy a népszerűség fordítottan arányos a tehetséggel általában.
Felőlem megdönthetik a jútúb rekordokat, felőlem ostromolhatják a slágerlistákat is, sőt mi több eladhatnak több millió lemezt, számomra akkor is öt énekelni nem tudó bugris lesz. Egyébként a zenekar nálam is azt fedi, hogy a tagok játszanak különböző hangszereken - gitár, basszusgitár, szintetizátor, dob stb. Ilyen például a rock bandák netovábbja. Mindenesetre aposztrofálhatják ezt az öt kisfiút akárhogyan, én akkor is Skillettel ébresztgetem magamat minden reggel. Akkor is az ő zenéjük fog maradni nekem a legjobb és számomra ők a legkirályabbak és a legnépszerűbbek.
2014. február 03. 20:42
Ilyen jól is ritkán szórakozik az ember, mint itt néhány alkalommal, a kommentek olvasása közben, de tényleg.
Néhány úgy pörögtök és pattogtok, mintha a véleményetek változtatna valamin. Ez egy tény, el kell fogadni. Felesleges őket olyan zenekarokhoz hasonlítani, mint a Beatles vagy a Guns. Nem is ugyanaz a műfaj. Az meg, hogy tinip*csák rajonganak értük csak az utálók agyszüleménye. Én elmúltam 20 és nagyon szeretem a zenéjüket, nap mint nap szívesen hallgatom a dalaikat és a fiúk is szimpatikusak. A fiatalságról énekelnek, fiataloknak és kész. Nem tetszik, nem hallgatod, ennyire egyszerű. Nem kell sem őket, sem a rajongóikat vulgáris, sértő szavakkal illetni. Aki meg azt mondja, hogy tehetségtelen szépfiúk, az hallgasson meg tőlük élő felvételeket, kellemesen fogtok csalódni, azt garantálom. Én is úgy voltam velük, hogy újabb tinglitangli, lagymatag popbanda, de miután meghallgattam a lemezeiket, nagyon a szívemhez nőttek. Nem csak énekesként, emberként is egytől egyig.
Gratulálok a srácoknak, remélem, még sok ehhez hasonló sikerben lesz részük.
Néhány úgy pörögtök és pattogtok, mintha a véleményetek változtatna valamin. Ez egy tény, el kell fogadni. Felesleges őket olyan zenekarokhoz hasonlítani, mint a Beatles vagy a Guns. Nem is ugyanaz a műfaj. Az meg, hogy tinip*csák rajonganak értük csak az utálók agyszüleménye. Én elmúltam 20 és nagyon szeretem a zenéjüket, nap mint nap szívesen hallgatom a dalaikat és a fiúk is szimpatikusak. A fiatalságról énekelnek, fiataloknak és kész. Nem tetszik, nem hallgatod, ennyire egyszerű. Nem kell sem őket, sem a rajongóikat vulgáris, sértő szavakkal illetni. Aki meg azt mondja, hogy tehetségtelen szépfiúk, az hallgasson meg tőlük élő felvételeket, kellemesen fogtok csalódni, azt garantálom. Én is úgy voltam velük, hogy újabb tinglitangli, lagymatag popbanda, de miután meghallgattam a lemezeiket, nagyon a szívemhez nőttek. Nem csak énekesként, emberként is egytől egyig.
Gratulálok a srácoknak, remélem, még sok ehhez hasonló sikerben lesz részük.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. február 03. 20:53
|
|
Gold Wolf1 |
|
,,Néhány úgy pörögtök és pattogtok, mintha a véleményetek változtatna valamin. Ez egy tény, el kell fogadni. Felesleges őket olyan zenekarokhoz hasonlítani, mint a Beatles vagy a Guns. Nem is ugyanaz a műfaj. Az meg, hogy tinip*csák rajonganak értük csak az utálók agyszüleménye. Én elmúltam 20 és nagyon szeretem a zenéjüket, nap mint nap szívesen hallgatom a dalaikat és a fiúk is szimpatikusak. A fiatalságról énekelnek, fiataloknak és kész. Nem tetszik, nem hallgatod, ennyire egyszerű. Nem kell sem őket, sem a rajongóikat vulgáris, sértő szavakkal illetni. Aki meg azt mondja, hogy tehetségtelen szépfiúk, az hallgasson meg tőlük élő felvételeket, kellemesen fogtok csalódni, azt garantálom. Én is úgy voltam velük, hogy újabb tinglitangli, lagymatag popbanda, de miután meghallgattam a lemezeiket, nagyon a szívemhez nőttek. Nem csak énekesként, emberként is egytől egyig."
Már ne is haragudj, de a zenéjük semmit mondó. Egynek jó, de nagyon sablonos. De hát a mai fiataloknak kell egy sablon, mert saját ízlésük az nincs.
Már ne is haragudj, de a zenéjük semmit mondó. Egynek jó, de nagyon sablonos. De hát a mai fiataloknak kell egy sablon, mert saját ízlésük az nincs.
2014. február 03. 20:59
nem szeretem az one direction-t!!!!!! még a magyarokat is jobban szeretem!!!
2014. február 03. 21:03
Idézet
amerikai Billboard Top 200 chart élére tört, amit eddig még zenekar nem ért el
JeanetteG. örülök, hogy egy nem tini még képes normális véleménnyel lenni az 1D-ről
amúgy gratulálok. ez már azért valami.
2014. február 03. 21:25
Szerintem ez csak a mai listák szerint van így.Legendás előadók viccet csinlnak az ilyen nyikhajokból,csak ezt kevesen látják be.Ez csak azért van,mert újak.Manapság minden új előadót,jót-rosszat agyba-főbe reklámoznak,és az egyéniség nélküli tinik eszik,mint ló a zabot,és elhiszik,hogy "menők".
2014. február 03. 22:25
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Gratulálok nekik
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.