A One Direction a világ legnépszerűbb zenekara
2014. február 03. 17:43
|
|
AnnieStylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 215044 offline
|
És megérdemlik!!!
2014. február 03. 17:53
|
|
Dóri2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 207669 offline
|
Húú milyen 'gyönyörű' itt egyes hozzáfűzés....
Ha nem érdekel a banda szerintem nem is kellene hozzáfűzést írnod.Inkább tartsd magadban
Saját vélemény: szerinte meg nagyon is megérdemlik mert nagyon jó banda
D
Ha nem érdekel a banda szerintem nem is kellene hozzáfűzést írnod.Inkább tartsd magadban
Saját vélemény: szerinte meg nagyon is megérdemlik mert nagyon jó banda
2014. február 03. 18:08
|
|
fairywordvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.12. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 211655 offline
|
Gratulálok nekik! Szerintem teljes mértékben megérdemlik! Fantasztikus banda!!! +itt egy-két hozzászólónak üzenem ha nem szereted őket ne írd ki! Én se írom ki ha valami nagyon nem tetszik vagy valaki!!
2014. február 03. 18:13
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Gratulaaa!!!!!!!
2014. február 03. 18:20
|
|
Directioner_Annaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 210798 offline
|
:DDDDDDDDDDDDDDDd ♥♥♥♥♥♥
2014. február 03. 18:28
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Zenekar? Legnépszerűbb?
Lehet hogy a legnépszerűbb, főleg a kislányok körében, de ettől a 'jelzőtöl' nem lesznek soha a legnagyobbak között, de még a régi, tehetséges zenekarokhoz sem érnének fel, még akkor sem, ha 50 évig kornyikálnának.
Mit ne mondjak, én is szégyenlem, hogy ebbe a förtelmes mai világba születtem. De jó is lett volna, ha Guns N' Roses vagy a The Rolling Stones korszakban lettem volna tini.
Lehet hogy a legnépszerűbb, főleg a kislányok körében, de ettől a 'jelzőtöl' nem lesznek soha a legnagyobbak között, de még a régi, tehetséges zenekarokhoz sem érnének fel, még akkor sem, ha 50 évig kornyikálnának.
Mit ne mondjak, én is szégyenlem, hogy ebbe a förtelmes mai világba születtem. De jó is lett volna, ha Guns N' Roses vagy a The Rolling Stones korszakban lettem volna tini.
2014. február 03. 18:32
És még ti mondjátok, hogy mindenkinek más az ízlése, miközben azt, aki szerint nem érdemlik meg a díjat, le kell baszni. Ha mindenki csak akkor írna egy cikkhez, ha kapcsolódik a kedvencéhez, hogy szereznék meg a vörös kitüntetést? Gondolom, arra hajt a többség, én is. Ha csak a kedvenceimről szóló cikkeket olvasnám és kommentelnék azokhoz, még a sárga kitüntetés sem lenne meg.
2014. február 03. 18:33
nagyon nagyon nagyon büszke vagyok rátok így tovább
2014. február 03. 19:02
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Kinek mi tetszik én imádom őket nem értem miért kell lehurrogni őket -.- te feltudsz fele ennyit mutatni mint ők hát kétlem
2014. február 03. 19:11
|
|
zsofitúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 218969 offline
|
Lehet hogy buzik, vagy én nemtom, nem is érdekel. Semmi ilyet nem akarok állítani, nem akarom sértegetni őket. De mégis... Zenekar. Hagyjuk már! Rájuk nézek, és olyan érzésem van, mintha... Ahwrr. Ezek gyerekek, komolyan, és szeressétek őket, de engem idegesítenek. A zenéjük is, mit ne mondjak, nem nagy szám. Én azt se szeretem, azt pedig ne mondjátok, hogy hallgassak, mert nem vagyok tehetségesebb én se. Hát, az tény, viszont attól, hogy nem vagyok mesterszakács, még el tudom dönteni, hogy finomat főztél-e...
2014. február 03. 19:40
Idézet (milanskinwes @ 2014.02.03. 18:39)
a leg-leg-leg-legrosszab zenekar
,,A One Direction a világ legnépszerűbb zenekara"
A tény az tény marad,még ha neked nem is tetszik.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: