Starity

A One Direction a világ legnépszerűbb zenekara

21 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 03. 14:49 #261
LittleLillaDreamer
LittleLillaDreamer
visszatérő vendég

StátuszWayer szív, Wayer lélek Wayer leszek amíg élek!:)))
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 385
Csatolások: 0
Azonosító: 211469
Eminem, Justin Timberlake, Bruno Mars, Katy Perry, Pink, Macklemore & Ryan Lewis vagy akár Rihanna kisujjának körme többet ér, mint az 1d eggyütt véve smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Sarah0315
2014. február 03. 14:52 #262
Yolandi
Yolandi
új tag

StátuszIf you want it...let's do it...ride it...my pony!
Hozzászólás: 59
Azonosító: 214458
likethebyoriginal
Már visítok a röhögéstől rajtad. biggrin.gif biggrin.gif Köszönöm! Igazából ezt már nemigen tudod fokozni... Úgyhogy én rá is tenném a pontot az i-re:

Harry Styles wub.gif
Louis Tomlinson wub.gif
Zayn Malik wub.gif
Niall Horan wub.gif
Liam Payne wub.gif
ONE DIRECTION - THAT'S THE SPIRIT!!
hullam.gif
2014. február 03. 14:52 #263
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Azonosító: 164095
Amúgy nem lehet, hogy liketheboyoriginal nem is jár iskolába, és azért van itt? És nam védeni akarom...
13 vagyok, asszem mégis több eszem van mint annak, aki arról vitázik, hogy ki a népszerűbb. Most ez van, én is gyűlölöm az 1D-t, de ettől nem lesz kevésbé népszerű.
Azt pedig már hagyjuk is, hogy a minőségi zene nem mindenképpen az, ami a csapból is folyik. Sőt.
2014. február 03. 14:55 #264
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Azonosító: 164095
Idézet (Yolandi @ 2014.02.03. 14:52)
likethebyoriginal
Már visítok a röhögéstől rajtad. biggrin.gif biggrin.gif Köszönöm! Igazából ezt már nemigen tudod fokozni... Úgyhogy én rá is tenném a pontot az i-re:
Harry Styles  wub.gif 
Louis Tomlinson  wub.gif 
Zayn Malik  wub.gif 
Niall Horan  wub.gif 
Liam Payne  wub.gif 
ONE DIRECTION  - THAT'S THE SPIRIT!!
hullam.gif

Ő ledugja a torkodon, hogy az egydé sz.r, te meg azt dugod le a torkunkon, hogy szupii.
Nem lehetne ezt az óvodás szintű vitát befejezni?
1 felhasználónak tetszik: Lambika
2014. február 03. 14:59 #265
Yolandi
Yolandi
új tag

Idézet (drfan @ 2014.02.03. 14:55)
Ő ledugja a torkodon, hogy az egydé sz.r, te meg azt dugod le a torkunkon, hogy szupii.
Nem lehetne ezt az óvodás szintű vitát befejezni?

Úgy vélem, hogy egy 1D népszerűségéről szóló cikkhez történő pozitív hozzászólás létjogosultabb némileg, mint az ellenkezője. Senkinek nem mondtam, hogy KÖTELEZŐ SZERETNI, sőt én éppen azon kampányolok, hogy felfogják: ízlések és pofonok. Viszont az, hogy te tovább szítod a kedélyeket, nekem kicsit "unalomból kötekvésnek" tűnik. Már pardon!
Egyébként a szólásszabadság jegyében akárki vitázhat akarámiről, de aki hülyeséget beszél, azt nem fogom szónélkül hagyni. Erről van itt szó.
2014. február 03. 15:02 #266
- törölt felhasználó -    
Max a tinik által legnépszerűbb EGYÜTTES, ami még rendjén is van, no de, hogy ZENEKAR??? 110.gif Aha jó vicc!
2 felhasználónak tetszik: Sarah0315, Beyla
2014. február 03. 15:09 #267
Yolandi
Yolandi
új tag

milanskinwes
Nekem csak egyetlen bajom van: a butaság.

Azon vergődök itt - látszólag teljesen reménytelenül - hogy felfogják az emberek, hogy SENKI NEM HASONLÍTJA ÖSSZE a Beatles-t a One direction-nel, csupán csak arról van szó, hogy MOST ők az egyik legnépszerűbb együttes. A szitkozódok meg ha megfeszülnek, akkor sem tudnak ez ellen semmit sem tenni. Fogadjátok el, szerintem. Én nem nyomom le senki torkán, hogy szeressétek ezeket a srácokat. Lesz*rom, ha utáljátok, de miért kell osztani az "észt" egy olyan fórumban, ahol - NAGYON JÓL TUDJÁTOK - tele van directioner kislányokkal?!

PEACE!
2014. február 03. 15:16 #268
Bloodrage12
Bloodrage12
izé

StátuszUtálsz? Állj be a sorba.
Hozzászólás: 1050
Csatolások: 2491
Azonosító: 214009
Legnépszerűbb... Persze, mert a tíz éves éretlen kislányoknak ez a zene.
2014. február 03. 15:23 #269
Yolandi
Yolandi
új tag

Hát... eddig is magasröptú volt itt a cseverészés, de most érte el azt a mélypontot a színvonal, hogy inkább megyek röhögve hányni smileeee.gif

milanskinwes és likethebyoriginal !
Ti ketten (már ha nem egyetlen amőbáról beszélünk, mert a kettőtökből ordító sötétség nagyon hasonló és gyanús) olyan mértékben vagytok primitívek, hogy kinevetni is fájdalmas benneteket. Remélem egyszer eljuttok odáig az életben, hogy egy döglődő molylepkénél egy minimálisan több értelem szoruljon belétek. Tanuljatok, járjatok iskolába ahelyett, hogy itt fröcsögnétek a gusztustalan szöveget a jónépre. A legjobbakat kívánom Nektek! smileeee.gif
2014. február 03. 15:26 #270
FallOutGirl
FallOutGirl
új tag

StátuszNincs élet zene nélkül! :) ♥
Hozzászólás: 72
Azonosító: 216243
Hol itt a probléma, hogy ők nyertek?? Mit ártottak nektek?? Ha más nyerte volna akkor is lettek volna felháborodások... Lettek volna olyanok akiknek nem tetszik!!! Mindenkinek más az ízlése!!! Én 17 éves vagyok és szeretem őket, ugyan úgy ahogy pl.: Eminemet, Fall out Boy, Pinket... De ha más nyerte volna meg akkor sem szólom le... Nem az a gyerek aki rajong értük, hanem az aki nem tarja ezt tiszteltedbe, hogy leszólja, holott a rajongónak ez fáj, legyen szó akar mely más színészről, színészről... Amúgy is ha nem tetszik valaki, vagy valami azt mi a Fuck-ért nem lehet át ugrani egyszerűen, miért kell lehordani... Azzal talán több leszel?? Vagy ő kevesebb?? Nem hinném... Valaki ezt, valaki azt szereti... "Ízlések és pofonok!" De akkor is tekintetben kéne lenni másokkal szemben...
2014. február 03. 15:29 #271
Heni18
Heni18

StátuszYou are and always have been my dream
Hozzászólás: 754
Csatolások: 63
Azonosító: 133350
Nekem sem ők a kedvenceim, de egyet értek Yolandival, hogy ízlések és pofonok, mindenki mást szeret. Ahogy korábban is írtam, de megismétlem, a népszerűség nem egyenlő a tehetséggel, mert lehet, hogy népszerűek, de vannak náluk sokkal tehetségesebbek is. Ez a népszerűség köszönhető szerintem annak is, hogy leginkább a tinik körében elterjedtek, (más korosztály is hallgatja, de főleg a tinik) akik naphosszat a gép előtt ülnek és csak 1D-t hallgatnak (tisztelet a kivételnek), egyesek lemezeket vásárolgatnak, így meg érthető, hogy népszerűvé válik, ami nem azt jelenti, hogy ők a legjobbak, csak páran félreértik a fogalmat.
2014. február 03. 15:32 #272
Corten
Corten
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 220519
Nemértem, hogy miért kell idejönni szitkozódni! Ha én utálok valakit vagy valamit el sem olvasom a róla szóló cikket mivel annyira nem érdekel! És nincs jogom odamenni és leszólni más izlését és bírálni az illetőt/illetőket....!
2014. február 03. 15:34 #273
- törölt felhasználó -    
Szerintem A BTR sokkal jobban megérdemelné .
2014. február 03. 15:36 #274
- törölt felhasználó -    
Az egy dolog,hogy a legnépszerűbb,de nem zenekar,csak egy kis nyikhajtársulat.
2014. február 03. 15:37 #275
- törölt felhasználó -    
mért nem lepődtem meg?! persze, ha mindenhol az ő zenéjük megy, az újságok nagy részében is csak róluk lehet olvasni, a csapból is a 1D folyik, sokaknak nem nehéz ezekkel a 'trükkökkel' befolyásolni, emellett divat is lett, és a fél világ szerelmes a srácokba... egyébként jó vicc, ebből is látszik, hogy már nem jelent sokat a minőség a mai zeneiparban, hisz az igazán tehetséges, és több évtizede pályán lévő előadókat/együtteseket a fiatalok túlnyomó része nem is ismeri. például.
4 felhasználónak tetszik: menthol, Szandiiii, Beyla, MadHatter
2014. február 03. 15:44 #276
Samantha
Samantha
visszatérő vendég

StátuszEngem csak Isten bírálhat!
Hozzászólás: 443
Azonosító: 200812
Sajnos, pedig náluk vannak sokkal jobbak is. closedeyes.gif
2014. február 03. 15:45 #277
- törölt felhasználó -    
Persze biztosan van, aki kedveli a nyekergésüket, de ez most komoly?!?!? És mi van az igazi tehetségekkel? Guns 'N' roses, Zebrahead, Green day stb? Tudom, hogy valaki ezeket nem szereti, de hogy pont ezt a szart választják ki legjobbnak? Franc érti a mai világot..
2014. február 03. 15:53 #278
Corten
Corten
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 220519
xxxMajaxxx
Persze biztosan van, aki kedveli a nyekergésüket, de ez most komoly?!?!? És mi van az igazi tehetségekkel? Guns 'N' roses, Zebrahead, Green day stb? Tudom, hogy valaki ezeket nem szereti, de hogy pont ezt a szart választják ki legjobbnak? Franc érti a mai világot..

MIÉRT nem olvasság el egyesek a címet??? A legnépszerübbek és legsikeresebbek!! és MOST! Senki nem mondta h a legjobbak, legtehetségesebbek! Nem erről szól a cikk!
2014. február 03. 15:55 #279
Directioner Girl14
Directioner Girl14
visszatérő vendég

StátuszYou say always what you feel, and you make always what you think. *-*
Hozzászólás: 381
Azonosító: 212889
Gratulálok mindig is tudtam ,hogy egyszer a One Direction lesz a világ legnépszerűbb zenekara ♥ *-* Gratulálok Eminemnek is megérdemli és persze Justinnak is ♥ Bruno-nak,Katy-nek,Macklemore-nak és Ryan Lewis-nak ♥
2014. február 03. 16:07 #280
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (milanskinwes @ 2014.02.03. 15:14)
1D egy kapszar amúgyis csak felvan kapva de ezek úgy elfognak tűni a süllyesztőbe mint a rohadás. Csak a cuki pofijuk miatt szeretik őket. Egyébként a legutolsó jobb oldali rohadtul ronda. Az nem lány véletlenül?? biggrin.gif biggrin.gif

Már te is kezded a trollkodást? Nem ez az első ilyen hozzászólásod tíz percen belül.
_nevet.gif _nevet.gif
21 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!