A One Direction a világ legnépszerűbb zenekara
2014. február 03. 10:58
Ez így van! Iszonyú tehetségesek és aki azt mondja nem azok, azoknak kíváncsi vagyok a "tehetségére" (ha van)
2014. február 03. 11:00
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Amúgy kedves TheDanush, tudnád linkelni, ahol megtalálható a lista? Mivel én megnéztem az aktuális Billboard 200 chart listát, ami szerint a 1D a tizenötödik. Lehet más listáát néztünk, azért lennék kíváncsi csak a forrásra.
2014. február 03. 11:01
Idézet (iloveyouonedirection @ 2014.02.03. 10:58)
Ez így van! Iszonyú tehetségesek és aki azt mondja nem azok, azoknak kíváncsi vagyok a "tehetségére" (ha van) 
Szerintem nem olyan nagy eresztés ez az 5 fiú.
De nem lehet mindenki olyan mint te, nem szeretheti mindenki őket. Én más bandákat szeretek. Tudod az emberek ilyenek.. Változatosak. Gondolkozz egy kicsit, mielőtt írnál valamit.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 03. 11:04
|
|
Yolandiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 214458 offline
|
Idézet (x Maite_Sandra x @ 2014.02.03. 10:56)
Hát igen, a 10-16 éves lányok rengeteget tudnak hisztizni ilyen meg olyan 1D-s cuccokért (pl. album, póló stb...). Jelenleg Angliában vagyok, és itt a boltok tömve vannak 1Ds cuccokkal. De senki nem tolong értük. Egyébként meg ha valaki 16-20 év vagy még a 20 fölött is szereti a One Directiont, annak el kellene gondolkodnia.
Légy oly' kedves, és áruld már el, hogy hol találom meg azt a szabálykövnyvet, amely leírja, hogy hogyan tudnék beleolvadni pontosan a saját korcsoportomba?! Érdekelne, hogy mit KÖTELEZŐ szeretnem x évesen, ahhoz pont olyan legyek, mint mindenki más, véletlenül se rendelkezzek egyedi ízléssel. Minden vágyam, hogy megmondják mit kedvelhetek, és milyen tevékenységet kell azonnal beszüntetnem a születésnapomon. Őszintén sajnálom, hogy te ilyen bekorlátozott és sablonos világnézet szerint élsz. Fogalmad sem lehet róla, hogy milyen az egyedi gondolkozás és a szabad felfogás. Ha én mondjuk 35 éves lennék, és takarítás közben ráznám a valagam a Midnigh Memories-ra, akkor egyből főbe kéne lőni, mert jobban tenném ha Celine Dion-t hallgatnék??!!? Sajnállak.
2014. február 03. 11:04
|
likethebyoriginalvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 217849 offline
|
Na még a végén kiderül hogy nem is az elsők a listán. Egyébként én sem találom a listát.
2014. február 03. 11:07
Idézet (Yolandi @ 2014.02.03. 11:04)
Légy oly' kedves, és áruld már el, hogy hol találom meg azt a szabálykövnyvet, amely leírja, hogy hogyan tudnék beleolvadni pontosan a saját korcsoportomba?! Érdekelne, hogy mit KÖTELEZŐ szeretnem x évesen, ahhoz pont olyan legyek, mint mindenki más, véletlenül se rendelkezzek egyedi ízléssel. Minden vágyam, hogy megmondják mit kedvelhetek, és milyen tevékenységet kell azonnal beszüntetnem a születésnapomon. Őszintén sajnálom, hogy te ilyen bekorlátozott és sablonos világnézet szerint élsz. Fogalmad sem lehet róla, hogy milyen az egyedi gondolkozás és a szabad felfogás. Ha én mondjuk 35 éves lennék, és takarítás közben ráznám a valagam a Midnigh Memories-ra, akkor egyből főbe kéne lőni, mert jobban tenném ha Celine Dion-t hallgatnék??!!? Sajnállak. 
Erre teljesen felesleges időt pazarolnom. Elolvastam a kommented, megértettem, ennyi. Nem fogok regényeket válaszolni.
2014. február 03. 11:08
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Idézet (iloveyouonedirection @ 2014.02.03. 10:58)
Itt valamit félreértettél, mert ne arról van szó, hogy a hozzászólóknak lenne nagyobb tehetsége, vagy úgy gondlnák, hogy tehetségesebbek, hanem más énekesek/együttesek tehetségéről volt szó, akik jobbak hangilag. Gondolom neked is van még más kedvenced, akikről mondjuk úgy tartod, hogy tehetségesebbek.
2014. február 03. 11:09
|
|
Yolandiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 214458 offline
|
Keressétek a listát, ezazzzz!
Esküszöm ez a kedvenc részem, mikor a világmegváltó gondolkozású, utálkozók nekilátnak energiát feccölni abba, hogy 1D-t keresgéljenek
Köszönjük nektek, hogy felvirágoztatjátok a velük foglalkozó honlapokat, ezzel is növelve népszerűségüket
2014. február 03. 11:10
|
|
Yolandiúj tag |
|
Idézet (Lexa2007 @ 2014.02.03. 11:08)
Anyukám 45 évesen szereti... akkor most el kellene gondolkodnia magán?:
Hát mikor értitek már meg, hogy a zenei ízlés az nem életkortól függ?
D
Hát mikor értitek már meg, hogy a zenei ízlés az nem életkortól függ?
Nem értik meg... hiába mondom el 98349-féleképpen.
2014. február 03. 11:15
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 217849 offline
|
Ezeket pár év el ezelőtt azt se tudtad hogy léteznek. Most meg ők a legjobbak hagyjuk már. Ez a banda csak 3 éves. Eminem már több mint egy évtizede rappel, ő neki kellett volna az első helyre kerülnie. Nem ezeknek a nyálas visitos zenét játszo kisfiúknak.
2014. február 03. 11:18
|
|
Heni18 |
|
Idézet (Yolandi @ 2014.02.03. 11:09)
Keressétek a listát, ezazz!
Esküszöm ez a kedvenc részem, mikor a világmegváltó gondolkozású, utálkozók nekilátnak energiát feccölni abba, hogy 1D-t keresgéljenek
Köszönjük nektek, hogy felvirágoztatjátok a velük foglalkozó honlapokat, ezzel is növelve népszerűségüket

Ha olvastad volna az előző hozzászólásomat, akkor abból megtudhattad, hogy szeretem pár számukat. Nem azért kerestem meg a listát, hogy megnézzem a 1D-t rajta, hanem mert kíváncsi voltam a többi névre, mert a cikkben csak párat említett. Ekkor láttam, hogy ki hanyadik helyen van, mert pl Eminem a 10., Bruno Mars pedig a 18. Első helyen jelenleg a Frozen betétdala áll. Tényleg nem az utálat vezetett abban, hogy megkeresem a listát, de mivel nem ismersz, egyből ítélkezel. Gratulálok.
2014. február 03. 11:29
|
|
Yolandiúj tag |
|
Idézet (Heni18 @ 2014.02.03. 11:18)
Ha olvastad volna az előző hozzászólásomat, akkor abból megtudhattad, hogy szeretem pár számukat. Nem azért kerestem meg a listát, hogy megnézze a 1D-t rajta, hanem mert kíváncsi voltam a többi névre, mert a cikkben csak párat említett. Ekkor láttam, hogy ki hanyadik helyen van, mert pl Eminem a 10., Bruno Mars pedig a 18. Első helyen jelenleg a Frozen betétdala áll. Tényleg nem az utálat vezetett abban, hogy megkeresem a listát, de mivel nem ismersz, egyből ítélkezel. Gratulálok.
Konkrétan nem a TE hozzászólásodra reflektáltam, ugyanis ha így lett volna, akkor a "Válaszolok" gombra nyomtam volna. Ha pedig te olvastad volna az én hozzászólásaimat, akkor tudnád, hogy én nem elvakultan fújolok mindenkire, aki nem szereti a One Direction-t csupán próbálom ÁLTALÁNOSAN elmagyarázni, hogy teljesen felesleges besétálni a róluk szóló topic-okba csak azért, hogy kioktassák a népet arról, hogy a régi nagyok (Rolling Stones, Metallica...) jobbak. Nem állt szándékomban támadni, hogy te személyesen miért keresed a listát, csak megjegyeztem, hogy aki nem szereti ezeket a srácokat, az nem valami logikusan foglalkozik a témával.
2014. február 03. 11:31
|
Crazymofovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 203385 offline
|
Hát igen, ki gondolta volna, hogy az X-Faktortól egészen idáig jutnak?
A rajongók is büszkék lehetnek magukra, hisz ők vitték el a srácokat oda, ahol tartanak! Büszke vagyok a fiúkra és a Directionerekre is :3
A többi előadónak is gratulálok! Justin Timberlake sikere már-már hihetetlen! De persze megérdemli.
A többi előadónak is gratulálok! Justin Timberlake sikere már-már hihetetlen! De persze megérdemli.
2014. február 03. 11:38
|
|
Heni18 |
|
Idézet (Yolandi @ 2014.02.03. 11:29)
Konkrétan nem a TE hozzászólásodra reflektáltam, ugyanis ha így lett volna, akkor a "Válaszolok" gombra nyomtam volna. Ha pedig te olvastad volna az én hozzászólásaimat, akkor tudnád, hogy én nem elvakultan fújolok mindenkire, aki nem szereti a One Direction-t csupán próbálom ÁLTALÁNOSAN elmagyarázni, hogy teljesen felesleges besétálni a róluk szóló topic-okba csak azért, hogy kioktassák a népet arról, hogy a régi nagyok (Rolling Stones, Metallica...) jobbak. Nem állt szándékomban támadni, hogy te személyesen miért keresed a listát, csak megjegyeztem, hogy aki nem szereti ezeket a srácokat, az nem valami logikusan foglalkozik a témával. 
Csak mivel nem láttam volna mást, aki listát nézett volna, így jogosan vettem magamra. Az tény hogy felesleges Rolling Stonesszal és Metallicával hasonlítgatni, mivel nem egy zenei stílushoz tartoznak, így ennek értelme tényleg nincs.
2014. február 03. 11:41
|
|
Yolandiúj tag |
|
Idézet (Heni18 @ 2014.02.03. 11:38)
Csak mivel nem láttam volna mást, aki listát nézett volna, így jogosan vettem magamra. Az tény hogy felesleges Rolling Stonesszal és Metallicával hasonlítgatni, mivel nem egy zenei stílushoz tartoznak, így ennek értelme tényleg nincs.
Igazad van.
És ez az első eset, hogy értelmes vitát folytatok itt valakivel
2014. február 03. 11:43
|
|
Miért is akar bárki is össze hasonlítani egy darab Sz@rkupacot a Metallicával vagy a Rolling Stonesnal vagy a The Beatles-sel???
2014. február 03. 11:52
|
|
Yolandiúj tag |
|
Idézet (likethebyoriginal @ 2014.02.03. 11:43)
Miért is akar bárki is össze hasonlítani egy darab Sz@rkupacot a Metallicával vagy a Rolling Stonesnal vagy a The Beatles-sel???

Egyébként Te el szoktad olvasni, amiket Neked válaszolok? Tudod, a saccra 400 One direction-ös hozzászólásodhoz. És tudod, ők azok a srácok, akiket sz*rkupacnak titulálsz napi 10-szer, nyilvánosan. Belépek az üzeneteid közé, és a végtelenségig görgethetek lefelé, mert ameddig a szem ellát, Te az esetek 98%-ában csak a Róluk szóló topic-okhoz szólsz hozzá. Ne haragudj, de k*rvára nem hiteles a gyülöleted.
Rendkívül jól szórakozok azon, hogy rendszeresen a Te nevedet látom a direction-ös cikkek alatt.
Szerintem kipróbálom azt a politikát, amit te is folytatsz: Te utálod az 1D-t. Te folyamatosan ott vagy, ahol a róluk szóló szöveg. Te oltod őket.
Én asszem utállak.
Milyen jó móka lesz!!
2014. február 03. 11:57
|
|
Yolandi drága hány éves vagy? Ezt megkérdezhetem és kérlek pozitív választ adjál rá kérlek.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.