Késik a Hamuváros forgatása
2014. szeptember 27. 08:52
|
|
Bibianka2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.26. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 232296 offline
|
Nem tudom, mi nem jött be benne valakinek... Nekem iszonyat tetszett a film, többször is megnéztem!Folytassááááák!!
2014. október 07. 11:33
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Én most olvastam ki a Hamuvárost.
Nagyonnagyonangyon tetszett*o*
Egyszerűen imádom.
Majd a többi részt is elolvasom:3
Remélem csinálnak belőle filmet.
Igaz az első sem annyira hasonlít a könyvre..sőt nem értem honnan szedték az utolsó egy órát:''DDDdd
Namindegyxd én várom h legyen filmbe is. Szívesen megnézném:)
Nagyonnagyonangyon tetszett*o*
Egyszerűen imádom.
Majd a többi részt is elolvasom:3
Remélem csinálnak belőle filmet.
Igaz az első sem annyira hasonlít a könyvre..sőt nem értem honnan szedték az utolsó egy órát:''DDDdd
Namindegyxd én várom h legyen filmbe is. Szívesen megnézném:)
2015. január 13. 20:29
Kezdjétek már el csinálni az Istenért is! Belel fogok őszülni a várakozásba...
2015. március 18. 17:51
|
|
vica20010225visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 239203 offline
|
Annyira jók! Pont tegnap néztem meg az első filmet és már nagyon de nagyon várom a kövit!!! Nagyon szeretem Lilyt is És Jamie Campbell Bower-eddig még nem ismertem, de mostmár ő is a kevdencek közé tartozik!!
Már alig váááárom!
2015. április 13. 14:09
|
|
wasabifasirt308új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.03. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 239924 offline
|
nagyon varom , remelem minnel hamarabb elkezdik
2015. április 17. 06:52
|
Hajniliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 204406 offline
|
Hát nagyon remélem, hogy elkezdik a Hamuváros forgatását. Szerintem, ha egy könyvsorozatot elkezdenek megfilmesíteni, kötelességük végigvinni ezt az összes részével. Nem lehet a rajongókkal azt játszani, hogy: bocsi, de nem lett annyi a bevételem, ezért nem lesz több film! Ez nem fair! Nagyon fantasztikus volt a Csontváros, akárki, akármit is mond: a színészek (főleg Lilly és Jamie) a látványvilág, a zene (isteni)egyszerűen csodálatos együtt!!!!!! Nagyon remélem, hogy hamarosan elkezdik a Hamuvárost és a többit is forgatni ugyanezzel a stábbal!!!!!!!
2015. november 08. 13:25
|
|
AyameZakuroúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.08. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 251482 offline
|
Imádom . Ez nem egy egyszerű, egyszer nézhető film. Én nem vagyok az a fajta, aki egy filmet, többször tud megnézni, de ezt a filmet minden nap megnézném. Remélem az a bizonyos folytatás nem csak egy kósza hír marad, hanem tényleg ki is fogják vitelezni
2015. december 22. 23:37
|
|
vilucsajbyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.16. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 240434 offline
|
Mikor adják márki tűkön ülők!!!
2016. február 04. 18:14
|
|
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline
|
Nem lesz folytatása a filmnek, sorozat van belőle, teljesen más szereplőkkel!
2016. május 01. 20:20
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Ez így nem jó , hogy nem is lesz folytatása a filmnek...
Ha az első rész megvan jöhetne a többi is.
Semmi értelme , hogy akkor sorozat van , teljesen más szereplőkkel , persze annak is örülök , de film is jöhetne!
Ha az első rész megvan jöhetne a többi is.
Semmi értelme , hogy akkor sorozat van , teljesen más szereplőkkel , persze annak is örülök , de film is jöhetne!
2017. december 25. 13:53
|
csenge1293új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.07. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 265298 offline
|
Én is nagyon várom de már eltelt 3 év. Jobban jár mindenki hogyha elolvassa a könyvet abból minden kiderül, és teljesen más mint a film. És talán egyszer meg is nézzük a filmet is.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: