Késik a Hamuváros forgatása
2014. február 04. 19:13
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Nagyon szeretem a könyveket,nemrég láttam a filmet is.Volt benne egy pár dolog amit hiányoltam,és talán megtudták volna jobban csinálni,de ennek ellenére is egész klassz lett.A Lenyűgöző teremtmények miatt is féltem a filmtől,mert azt nagyon elszúrták,de a Csontváros jó lett,ahhoz képest.
2014. február 05. 16:43
Nem értem miért mondják azt, hogy nem lett olyan jó a film, miközben szerintem nagyon szeretni való és engem nagyon magával ragadott!!!
2014. február 09. 10:41
Nekem nagyon tetszett a Csontváros, bízom benne, hogy lesz folytatása.♥
2014. február 13. 19:25
|
|
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline
|
A könyvek soha nem lesznek olyanok mint a filmek. Amikor a könyvet olvasod akkor úgy képzeled el a dolgokat ahogy akarod a fantáziánk szab határt a dolgoknak. A filmekbe pedig megpróbálják a lényeget belesűriteni,ha mindent beletennének a filmbe akkor az vagy túl hosszú lenne vagy ván akinek unalmas. A lényeg,hogy engem a film nagyon megfogott tegnap láttam először,de azóta màr 4 megnéztem. Nagyon rabul ejtett és várom a folytatást <3
2014. február 15. 13:56
|
|
anunimuszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 208714 offline
|
bízom benne hogy a hamuváros film jobb lesz mint a csontváros mert félre ne értsetek a csontváros önálló film ként egész jó de mivel én a könyv után néztem meg bizonyos részeknél teljesen olyan érzésem volt mintha a könyvet olvasnám ugy hogy ilyen téren remélem a hamuváros forgató könyve jobb lesz és érdemes rá várni amúgy a végzet ereklyéi 1 remek könyv sorozat úgy hogy várom a 6.részt !!!!!!!!!
2014. március 07. 01:27
|
|
Shennyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 219974 offline
|
Hát igen az első részt nagyon eltolták, annak aki előtte olvasta a könyvet nagy csalódás volt, de remélem ezt már jobban megcsinálják
Sok Malecet bele!!!! *-*
2014. március 11. 12:18
|
|
Treasure004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.03. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 220527 offline
|
Az első részt csak filmen láttam, sajnos még nem olvashattam el könyvként
2014. június 04. 15:07
|
|
Vivi88vivivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 119 Csatolások: 36 Azonosító: 178372 offline
|
imádoooooooooooooooooooooooom!!!!!! <3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: