Késik a Hamuváros forgatása
2014. február 03. 16:58
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Most komolyan, ezért most nagyon csalódott vagyok.
Imádom a Végzet ereklyéit, habár azt én is aláírom, hogy a Csontváros filmben nem lett a legjobb, hisz nagyon sok dolog nem úgy van benne mint a könyvben, és aki olvasta a könyvet annak zavaró, és ami még zavart a filmben az a vége. A könyv szerint nem marad Clary-nél a kehely, mint a filmben, és szerintem ez a folytatásban, még gond is lehet, habár ez még talán megoldható.
Az egészben, szerintem azt rontották el, hogy a filmkészítők rossz korosztályt céloztak meg. Ez nem az Alkonyat, hogy a 10-14 évesek olvadozzanak rajta, a történet témája sokkal komolyabb és bonyolultabb. Én inkább a 16 éves kor felettieket kellene vele megcélozni, mert ők jobban megértik a történet lényegét.
Különben a film látványa azért kárpótolt egy kicsit, hisz nagyon jól létrehozták azt a világot, és az tetszett. Remélem, a folytatás már jobban fog hasonlítani a könyvre, és minél hamarabb forgassák le hogy láthassam
Imádom a Végzet ereklyéit, habár azt én is aláírom, hogy a Csontváros filmben nem lett a legjobb, hisz nagyon sok dolog nem úgy van benne mint a könyvben, és aki olvasta a könyvet annak zavaró, és ami még zavart a filmben az a vége. A könyv szerint nem marad Clary-nél a kehely, mint a filmben, és szerintem ez a folytatásban, még gond is lehet, habár ez még talán megoldható.
Az egészben, szerintem azt rontották el, hogy a filmkészítők rossz korosztályt céloztak meg. Ez nem az Alkonyat, hogy a 10-14 évesek olvadozzanak rajta, a történet témája sokkal komolyabb és bonyolultabb. Én inkább a 16 éves kor felettieket kellene vele megcélozni, mert ők jobban megértik a történet lényegét.
Különben a film látványa azért kárpótolt egy kicsit, hisz nagyon jól létrehozták azt a világot, és az tetszett. Remélem, a folytatás már jobban fog hasonlítani a könyvre, és minél hamarabb forgassák le hogy láthassam
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 03. 17:51
Imádtam az első részt,remélem a másodikat hamar elkezdik majd forgatni.
2014. február 03. 19:10
Hát én elkezdtem nézni,de csak Jamie miatt.Mit is mondjak nem néztem végig,csak a feléig,mert kezdett eléggé nyálas lenni,de lehet,hogy elkezdem mégegyszer,hátha sikerül végignézni.A hamuvárost meg még nem tudom,hogy meg-e nézem,majd kiderül.
2014. február 03. 19:30
|
|
Esztycica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 938 Csatolások: 0 Azonosító: 181973 offline
|
Hát, én sztem rosszul csináltam ezt a film nézedetősdit, mert mind az összes részét kiolvastam a könyvnek, és így már a film nem tetszik annyira... de azért ha kijön megnézem
2014. február 03. 19:49
|
|
Norix6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 1174 Csatolások: 0 Azonosító: 220435 offline
|
Én személy szerint jobban örültem volna ha most jelenik meg ezen a nyáron a film de attól még nagyon boldog vagyok hogy egyáltalán folytatják!
Amiket írtak róla (kritikákat) azt írták hogy nekik tetszett a film és várják a következőt én is velük együtt!
És a könyvek is nagyon jók kíváncsi vagyok mit hoznak ki a Hamuvárosból mivel izgalmakban nem volt hiány a könyveben így gondolom a filmben sem lesz
Amiket írtak róla (kritikákat) azt írták hogy nekik tetszett a film és várják a következőt én is velük együtt!
És a könyvek is nagyon jók kíváncsi vagyok mit hoznak ki a Hamuvárosból mivel izgalmakban nem volt hiány a könyveben így gondolom a filmben sem lesz
2014. február 03. 21:08
|
|
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline
|
Szerintem ne folytassák. Borzasztó, mind a könyv, mind a film. Megsúgom, hogy a 3. kötet hátlapjára az van írva, hogy ez a trilógia utolsó része. Hupsz. Már annyira túl van erőltetve az egész.
2014. február 03. 21:10
|
|
ella.bella99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 7 Azonosító: 211425 offline
|
Ne már én alig várom, hogy kijöjön :/
2014. február 03. 22:20
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Hát nekem az első nem jött be annyira, minta könyv, de remélem ez jobb lesz
2014. február 03. 23:10
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
Nem értem valaki miért van ennyire ellene?! Fantasztikus könysorozat és 6 részes upsz.. Az igaz h a film nem sikerült a legjobbra mivel fontos dolgokat hagytak ki belőle. A könyv viszont iszonyat jó ugyh nem kell szidni se a könyvet se a filmet.Aki nem szereti ne szóljon hozzá...Én nagyon kiváncsi vagyok a Hamuváros megfilmesitésére mivel szeretnének sok mindent kijavitani ami nem ugy sikerült a Csontvárosba Úgyh várom
2014. február 04. 09:04
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
már várom hogy elkezdõdjön a forgatás kiváncsi vagyok a filmre.
2014. február 04. 13:50
Imádom a könyvet és a filmet is, gy kicsit letörtem, hogy nehézkesen kezdődnek el a dolgok, de nagyon várom már ♥
2014. február 04. 15:14
|
|
Betta15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 182964 offline
|
én most tartok a sorozat 3.részénél és imádom!!!! már alig várom a Hamuváros megfilmesítését :)az első rész is nagyon tetszett!!! remélem nem húzzák sokáig!!!
2014. február 04. 18:36
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Én nagyon de nagyon szeretem könyvbe 5 részét fogom lassan már olvasni csak még olvasom a író nő másik könyvét a herceget
és nem valami jó hír hogy késik a forgatás! -.-"""
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.