Késik a Hamuváros forgatása
2014. február 02. 18:27
Én imádtam a filmet, épp annyira mint a könyvsorozatot. Személy szerint én izgatottan várom a következő részét, és bízom benne hogy jól fog sikerülni.
2014. február 02. 18:29
Idézet (Diala @ 2014.02.02. 18:11)
Jace leírása után ez a feminin selyemfiú Jamie cseppet sem váltotta be a reményeimet. Nem csoda, hogy bukott.
Pont az ellenkezője ennek, ugyanis Jamie miatt nézték meg a legtöbben a filmet, és ő a legkedveltebb karakter. Bele is akartam írni a cikkbe, de akkor már túl sok minden lett volna benne, ezért ha a cikkben nem is, de itt megjegyzném.
Egyébként szerintem nem lett olyan rossz, de valahogy én se Lilyt képzelném el Clarynek. Aki a filmben leginkább a szereplőkre hasonlítottak, az Simon, Alec, Magnus, Jace és Luke. Az pedig hogy Jocelynnek (a színésznőnek) angol akcentusa volt nekem nem jött be, bár hozzátenném hogy imádom az akcentusokat, de ez nem jött át.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2014. február 02. 18:30
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Remélem, hogy egy jobb forgatókönyvön dolgoznak és ezért a csúszás.
Sokkal többet ki lehet hozni a könyvből, mint amit az első résznek sikerült.
2014. február 02. 18:37
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Ha már ennyit töprengenek rajta, hogy mi hogy legyen, akkor remélhetőleg egy értékelhető második részt hoznak össze a végén, mert az első rész hatalmas bukta lett, valóban. Az egyetlen dolog, amivel 100%-ig meg voltam elégedve, miután megnéztem a filmet, az a casting volt. Szvsz minden színészt tökéletesen választottak. A Csontváros amúgy a könyvsorozatban is a leggyengébb rész, a Hamuváros már határozottan jobb, de ami igazán magával ragadott, az az Üvegváros, és nagyon remélem, hogy eljutunk odáig film verzióban is. Amúgy meg meg fogok dögleni, mire magyarul is kijön a Mennyei Tűz, szerintem nem fogom bírni és kénytelen leszek elolvasni angolul.
Annyira várom már.
2014. február 02. 18:42
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Már nagyon várom.
2014. február 02. 18:47
|
|
Petrawooklittle dhampir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1030 Csatolások: 46 Azonosító: 188362 offline
|
A Csontváros nem volt annyira rossz film, igaz sokat variáltak rajta. És a szereplőkbe is sokat lehet belekötni. És ahogy eddig én mindig tapasztaltam a könyv jobb(részletesebb és több fantázia kell hogy beléd szoruljon).
Ennek ellenére várom a filmet, és nem ítélkezek előre rajta.
2014. február 02. 18:59
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Selyemfiú?!? Jamie?!? Biztos, hogy Campbell-Bowerről beszélsz? Ő marha férfias és egyáltalán nem pipogya. Nem az elsők között válogatták őt be, mindenki szidta, hogy szörnyű Jace lesz, pedig pont ő dobta fel a filmet. Tökéletesen adta vissza a főszereplőt, olyan halál laza ez a srác, legalábbis aminek kívülről mutatja magát.
Nekem speciel tetszett a film és örülnék a foltatásnak, olvastam is a könyveket és ismertem a történetet, ráadásul a színészek is mind közel állnak hozzám. Az tény, hogy bukott a film és már komolyan attól félek, hogy nem lesz ebből semmi. Ha már a második rész forgatásai is ilyen nyögvenyelősen kezdődnek, mi lesz a másik néggyel?!
Ráadásul a Lily-Jamie kapcsolat miatt is tartok. Már a filmpremierek alatt is tisztes távolságot tartottak egymástól, hogy lesz itt szerelem a vásznon? Na de, majd kiderül!
2014. február 02. 18:59
|
|
tothbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.30. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 212744 offline
|
Petrawook Petrawook
A Csontváros nem volt annyira rossz film, igaz sokat variáltak rajta. És a szereplőkbe is sokat lehet belekötni. És ahogy eddig én mindig tapasztaltam a könyv jobb(részletesebb és több fantázia kell hogy beléd szoruljon).
IGazad van, teljesen egyetértek.
IGazad van, teljesen egyetértek.
2014. február 02. 19:13
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Ha kesz lesz en biztos , hogy megnezem !
2014. február 02. 21:03
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (malna90 @ 2014.02.02. 18:29)
Pont az ellenkezője ennek, ugyanis Jamie miatt nézték meg a legtöbben a filmet, és ő a legkedveltebb karakter.
Már akkor bukó egy film, ha egy adott karakter/színész vonzza a csinos pofikájával a mozikba a tömegeket - szerintem.
Az én véleményem ne befolyásoljon senkit, attól még, hogy szerintem nem testesíti meg azt a karakter, akit Jace-ként kéne, mások szerint még lehet sármos.
Idézet (Alison Lerman @ 2014.02.02. 18:59)
Selyemfiú?!? Jamie?!? Biztos, hogy Campbell-Bowerről beszélsz? Ő marha férfias és egyáltalán nem pipogya. Nem az elsők között válogatták őt be, mindenki szidta, hogy szörnyű Jace lesz, pedig pont ő dobta fel a filmet. Tökéletesen adta vissza a főszereplőt, olyan halál laza ez a srác, legalábbis aminek kívülről mutatja magát. 
Igen, róla, de a jelek szerint nem vagyunk egy véleményen. Nos, nem mondanám, hogy egy baromi összetett, hosszas előkészületeket igénylő karaktert kellett megformáznia, hanem egy "pontleszaromakármitcsinálsz"-gyereket. Szerintem az sokunknak menne, felkészülés, és művészeti suli nélkül.
2014. február 02. 23:43
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (mogyeszka @ 2014.02.02. 22:37)
Nem is tudtam,hogy egy újabb könyv-trilógiával van dolgunk.. Akkor viszont meg kell néznem a Csontvárost,hogy tudjam folytatni a Hamuvárossal... 
Igazából 6 részes.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.