Hermione és Harry Potter egymásnak lettek teremtve
2014. február 06. 05:15
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
szerintem mind a kettő páros oké, de egyiket se tartom túl jó ötletnek. ugyanakkor azzal sem értek egyet, hogy Harrynek Hermionéval kellett volna összejönnie. én lehet, hogy inkább egy külső szereplőt tettem volna be mindkettejük párjának. lehet, hogy az illúzióromboló lett volna, de sokkal reálisabb.
2014. február 06. 13:57
|
|
Petrawooklittle dhampir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1030 Csatolások: 46 Azonosító: 188362 offline
|
Nem, ez pont így volt jó. Nem lett olyan kiszámítható és sablonos.
Egyszer amúgy olvastam egy cikket miszerint volt egy olyan változat, hogy Fred-Hermione és Mr. Weasley hal meg. Bár azt nem tudom mennyi volt az igazságalapja...
Egyszer amúgy olvastam egy cikket miszerint volt egy olyan változat, hogy Fred-Hermione és Mr. Weasley hal meg. Bár azt nem tudom mennyi volt az igazságalapja...
2014. február 06. 17:47
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Mindkét páros jó.
2014. február 06. 19:45
Mondjuk szerintem is Harryvel jobban összeillettek volna. De nekem így is jó
És akkor Ron kit vett volna feleségül... Ginnie--t?
És akkor Ron kit vett volna feleségül... Ginnie--t?
2014. február 06. 20:02
|
|
NorPatchCatnip |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2586 Csatolások: 397 Azonosító: 166568 offline
|
Idézet (Bagoly @ 2014.02.05. 19:41)
Pontosan az az egy dolgot utdom kifogásolni a Harry Potterben, hogy miért Harry és Ginny?! Hermione és Harry nagyon jók lettek vlna együtt. Ezt a filmben is érzékeltetik, pl. amikor táncolnak vagy a temetős jelenetben (utóbbit könyvben és filmben egyaránt). Ginny nem elég szép a filmben, olyannak kellene lennie, mint amilyennek J. K. Rowling leírja: nagyon csinosnak! A filmben túl átlagos, és egyáltalán nem is szép. Ha Hermione és Harry összejön, akkor mi lesz Ronnal? Ez egy fogós kérdés. Szerintem Ronnak kellet volna írni bele egy pontosan hozzá illő lányt, mivel Hermione-éveal nagyon furák együtt
Az is jó lett volna, ha Harry kap egy új csajt. Ginny-vel nem illenek össze. Minden esetre, sajnálom, hogy a szerelmi szálak nem úgy szövődtek, ahogy kellet volna. De Harry-ék világa mindenhogy jó, örökké imádni fogom!
Csak remélni tudom, hogy ezt te se gondoltad komolyan. Mi az hogy Ginny nem szép, és azért nem illik Harryhez? Hogy lehet így megítélni egy kapcsolatot?
Egyáltalán nem furák Hermioneval. Kiegészítik egymást. Ron kell ahhoz, hogy Hermione kizökkenjen a kis szürke, unalmas énjéből, és Hermione kell ahhoz, hogy Ron néha komolyan vegye a dolgokat és felnőjön egyes feladatokhoz.
Engem a Harmione Harry páros egyébként nagyon taszít, sose tudnám őket úgy elképzelni. Inkább olyanok mint két szerető testvér.
(Egyéni vélemény.)
2014. február 06. 20:08
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Idézet (NorPatch @ 2014.02.06. 20:02)
Csak remélni tudom, hogy ezt te se gondoltad komolyan. Mi az hogy Ginny nem szép, és azért nem illik Harryhez? Hogy lehet így megítélni egy kapcsolatot?
Egyáltalán nem furák Hermioneval. Kiegészítik egymást. Ron kell ahhoz, hogy Hermione kizökkenjen a kis szürke, unalmas énjéből, és Hermione kell ahhoz, hogy Ron néha komolyan vegye a dolgokat és felnőjön egyes feladatokhoz.
Engem a Harmione Harry páros egyébként nagyon taszít, sose tudnám őket úgy elképzelni. Inkább olyanok mint két szerető testvér.
(Egyéni vélemény.)
(Egyéni vélemény.)
Ritkán írok ilyet, de teljesen egyetértek azzal amit írtál. Végre valaki megértette miért is jó a Hermione-Ron páros.
Ha végül Hermione és Harry jöttek volna össze, az nagyon sablonos lett volna szerintem, és az írónő megölt volna egy darabot abból az egyediségből ami az egész műben jelen van.
2014. február 06. 20:27
Nekem semmi bajom nincs a Hermione-Ron párossal, sőt kifejezetten szeretem! szerintem illenek egymáshoz c: A hermione- Harry páros nagyon taszít! Nem tudom őket együtt elképzelni :/
2014. február 07. 17:41
|
|
Renee08visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 206 Csatolások: 1 Azonosító: 211774 offline
|
Szerintem a vége pont úgy jó,ahogy van.Imádom Ront és Hermionét együtt <3 Mondjuk,nekem az is jó lenne ha Harryvel jöttek volna össze,de ez a befejezés nagyonis jó.
2014. február 08. 10:07
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
A film legelső részénél tudtam, hogy Harry és Hermione egymásnak vannak teremtve, de szerintem Ronnal is jó párost alkotottak, nekem egyedül a Ginny és Harry páros nem nyerte el a szívemet, szerintem tökre nem illetek egymáshoz.
2014. február 08. 12:33
|
|
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline
|
Szerintem jó az a befejezés, hogy Ron és Hermione jöttek össze.
2014. február 08. 13:33
|
kammerervivienúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.24. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 215790 offline
|
bár jobb lett volna,ha harry és hermione jönnek össze,de azért így is jó
2014. február 08. 15:10
szerintem tökéletes volt a befejezés még ha egy kicsit szomorú is.
2014. február 08. 15:14
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Hát jó befejezése volt csak szomorú.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: