Hermione és Harry Potter egymásnak lettek teremtve
2014. február 04. 19:40
|
|
fanni_fodorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 231 Csatolások: 1 Azonosító: 219905 offline
|
Jobb ez így, hogy Harry Ginnyvel, Hermione meg Ronnal házasodott össze... Kicsit fura lett volna a Harry+Hermione
2014. február 04. 20:15
|
|
Redzsi5225visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 205238 offline
|
Mivel Ron
nem járhat Ginnyvel
jobb hogy Hermione
nem Harryvel
van.
2014. február 04. 21:02
|
|
viktoria17200102visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 292 Csatolások: 41 Azonosító: 172577 offline
|
Én is igy gondolnám!
2014. február 04. 22:41
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Szerintem úgy volt ez a jó, ahogy volt. Annyira sablonsztori, hogy a főhős viszi a "jó csaj"t. Most miért baj az, hogy Ron lett a befutó? Rowling egy zseni, ezt eddig is tudtam, és az, hogy most egy kicsit megingott, még nem jelenti azt, hogy igaza is van. (Akkor is zseni!!
)
2014. február 05. 11:05
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Én Harry mellett sosem tudtam volna elképzelni Hermionét. Ron és Hermione között már a kezdetektől fogva érezhető volt a feszültség. Az ő kapcsolatukban volt valami ami a Harry/Hermione kapcsolatban nem volt meg, és fordítva. Ez így volt jó.
2014. február 05. 16:27
Szerintem akkor túl átlagos lenne. A lány és a srác, meg a barát! Kettő: akkor Ron egyedül halna meg?
2014. február 05. 16:29
szerintem így volt jó, hisz minden filmben, sorozatban ect. a főszereplő kapja a főszereplőcsajt aki általában álomszép (ok itt...Szóval Emma a film túlnyomó többségében talajcsúf volt) ebbe az volt a jó, hogy a lúzer kapta a csajt! De komolyan akkor Ron kit vegyen el?? a saját húgát? (tudom tudom találtak volna neki más csajt)
2014. február 05. 19:34
Szerintem Ron és Hermione a rengeteg civakodásaik, veszekedéseik és egymás ellentétessége miatt illettek össze a legjobban. Szerintem Harry és Hermione kapcsolata túl.. "tökéletes" lett volna, hiszen Ők rengeteg időt töltöttek egymással, közel álltak a másikhoz és szerintem ezért nem lett volna nagy durranás, legalábbis számomra, ha Ők alkotnak majd egy párt. Ron és Hermione nagyon cukik voltak végig, nagyon örültem, hogy összejöttek - mint itt előttem valaki írta, Harryt én is Lunával tudtam volna a legjobban elképzelni, nem is tudom, annyira aranyosan mutattak egymás mellett, nagyon szerettem az ő jeleneteiket. Na mindegy, ezen felesleges rágózni, az írónő így álmodta meg és ennek valószínűleg így kellett lennie.
2014. február 05. 19:41
Pontosan az az egy dolgot utdom kifogásolni a Harry Potterben, hogy miért Harry és Ginny?! Hermione és Harry nagyon jók lettek vlna együtt. Ezt a filmben is érzékeltetik, pl. amikor táncolnak vagy a temetős jelenetben (utóbbit könyvben és filmben egyaránt). Ginny nem elég szép a filmben, olyannak kellene lennie, mint amilyennek J. K. Rowling leírja: nagyon csinosnak! A filmben túl átlagos, és egyáltalán nem is szép. Ha Hermione és Harry összejön, akkor mi lesz Ronnal? Ez egy fogós kérdés. Szerintem Ronnak kellet volna írni bele egy pontosan hozzá illő lányt, mivel Hermione-éveal nagyon furák együtt
Az is jó lett volna, ha Harry kap egy új csajt. Ginny-vel nem illenek össze. Minden esetre, sajnálom, hogy a szerelmi szálak nem úgy szövődtek, ahogy kellet volna. De Harry-ék világa mindenhogy jó, örökké imádni fogom!
2014. február 05. 21:02
|
|
Lenke13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 95 Csatolások: 2 Azonosító: 180815 offline
|
Szerintem ez így, hogy Ron Hernione-val és Harry Ginny-vel tökéletes♥
Én az elejétől reméltem, hogy Hernione végül összejön Ron-nal. Herry-t (mint ahogy előttem is írták páran) Luna-val képzeltem el
Jól néztek ki együtt, de nekem Ginny is tetszik. Láttam, sokan írták, hogy az a baj Ginny-vel, hogy nem elég szép(?). Na ide írhatnék egy jóóó hosszú szöveget, arról, hogy nem a külső a lényeg meg bla-bla (de amúgy, szerintem szép Ginny) de végül inkább ennyit írok, mert hát "az idő pénz"
Én az elejétől reméltem, hogy Hernione végül összejön Ron-nal. Herry-t (mint ahogy előttem is írták páran) Luna-val képzeltem el
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: