Hermione és Harry Potter egymásnak lettek teremtve
2014. február 03. 12:45
|
|
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline
|
én a filmek és a könyvek alatt is Hermione/Ron párti voltam, és szerintem jobb is így, bár ki tudja, milyen lett volna, ha Harry Hermionéval jön össze:)
2014. február 03. 14:31
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Szerintem Harry és Hermione jobban illenek egymáshoz, mint Harry és Ginny vagy Hermione és Ron. Sajnálom, hogy végül nem ez lett :c
2014. február 03. 14:47
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Kiskoromban mindig azt hittem, hogy Harry és Hermione fognak összejönni, aztán mikor kezdtem észrevenni a jeleket Ron és Hermione között, akkor rájöttem, hogy nem, ez így van jól. Volt olyan is, mikor Draco&Hermione-t akartam, de ha őket összehozta volna Rowling, az nem illett volna a történethez.
Én örülök, hogy Hermione Ron mellett kötött ki, mert ha Harry mellett, az kicsit olyan "Harry mindent megkap" dolog lett volna. Viszont sose szerettem Ginny-t, én Harrynek Lunát szántam volna
Én örülök, hogy Hermione Ron mellett kötött ki, mert ha Harry mellett, az kicsit olyan "Harry mindent megkap" dolog lett volna. Viszont sose szerettem Ginny-t, én Harrynek Lunát szántam volna
2014. február 03. 15:34
|
|
bogyesz13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 207233 offline
|
Szerintem pont jó így. Egyáltalán nem tudom elképzelni együtt Harryt és Hermionet :/Ginny az nem tom hogy került a képbe,szerintem is jobb lett volna a Luna+Harry páros
2014. február 03. 15:54
Én mindig azt hittem hogy Harry és Hermione össze fognak jönni. De szerintem ez így sokkal jobb. Mint lejjebb írták mások is, én is Harryt Lunával szerettem volna együtt látni
2014. február 03. 16:40
|
|
yes-i-notúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 220038 offline
|
Szerintem így ezerszer jobb mintha Hermione Harry-vel jött volna össze.
így volt szép, ahogy volt.
Sejtettem, hogy Harry Ginny-t veszi el, de nekem is jobban tetszene Harry Lunával. (egyébként igazságtalanság, hogy Luna végül nem Neville-el jött össze >.< )
Sejtettem, hogy Harry Ginny-t veszi el, de nekem is jobban tetszene Harry Lunával. (egyébként igazságtalanság, hogy Luna végül nem Neville-el jött össze >.< )
2014. február 03. 16:46
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Nuh-uh. Mindig is testvérekként tekintettem inkább Harry-re és Hermione-ra. Romione-t viszont a kezdetektől fogva aranyosnak tartottam.
2014. február 03. 16:55
|
|
dettybeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.09. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 160274 offline
|
Nem, ez így jó volt. Bevallom én is furcsának tartottam, hogy Ron-nal jön össze Hermione, de végig Harry volt a középpont, így szegény Ron maradt volna az örök második, a looser. Így, hogy szerelmet és társat kapott, nem került ki "vesztesen" a történetből. Különben ő lehetett volna a következő Férgfark :/
2014. február 03. 18:30
|
|
MissWhovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.18. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 212058 offline
|
Először egy csomót gondolkodtam rajta, hogy miért nem Harryvel jött össze, de így is aranyosak, így legalább elhiheti az ember, hogy lehet igaz barátság nő és férfi között.
2014. február 03. 19:16
Szerintem Hermione és Ron nagyon illenek egymáshoz.
És Harry és Ginny is*-*
És Harry és Ginny is*-*
2014. február 03. 19:33
Hát szerintem is Harry Potterhez kellett volna hozzá mennie.
2014. február 03. 20:10
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Az elmúlt hetekben kezdtem el elölről nézni a filmsorozatot, hiszen vagy ezer éve láttam.
Kiskoromban vagy milliószor megnéztem az első két részt, és meglepődtem például az első rész végén, sőt mi több, izgultam, hiszen nem emlékeztem a sztorira.
Érdekes, pedig a könyveket is nagyon sokszor olvastam. Nyáron elképzelhető, hogy előveszem a Harry Potter könyveket és nosztalgiázok egy kicsit. Rowling könyvein nőttem fel, és az egész gyermekkoromat végigkísérte az a csodálatos világ amelyet megteremtett. Mindig is szerettem volna, ha Harry és Hermione egy pár lesz, de sajnos az írónő nem így alakította a történetet. Lehet, hogy elcsépeltnek hangzik, de tutira ők lettek volna az álompár. Nem sajnálom, hogy végül Ron lett Hermione kiválasztottja, mégis csalódás volt egy picikét. Ginnyt sosem bírtam igazán, még a könyvekbe sem, bár Chót még jobban nem kedveltem.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2014. február 03. 20:45
én mindenhogy eltudnám képzelni. szerintem így is jó, bár nem vagyok akkora rajongó. x
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.